Режим на Пиер Дюкан - 52 част

• 20 065
  • 644
  •   1
Отговори
# 480
  • В полето, под тепето.
 Hug Аз ще ви стискам палци Praynig Joy

# 481
Обядвах - прясно мляко .  Crossing Arms
Това е положението , като не си взех нищо свястно за днес .
За вечеря планирам едни пилешки филенца  .  Laughing

# 482
  • София
И аз хапвам- пилешко филенце на МФ и варено яйчице
Док работи от 14ч Tired След малко пак ще ходя ooooh!
Днес съм эле с водата ooooh!- никаква до момента, довечера ще наваксвам

# 483
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Simple Smile Ще прескоча до магазина за 1 кисело млекце, че гладна не се стои. Колко приема на храна трябва да има през ударния период? Май не трябва да се гладува.

# 484
  • София
Лора- здравей-  bouquet
В никакъв случай не стоиш гладна, ядеш на често, ако е на 4 пъти през деня, по-добре- Grinning
Мишле- оправяй се- Heart Eyes

# 485
Здравейте и от мен по никое време , но като искам да си изчистя къщата , няма друг начин... Grinning Явно голяма глупост съм сътворила с моите млека и само се оплаквам , че не свалям  #2gunfire на всичко отгоре от вчера сме в клуба на болните - толкова с оплакването! Миме , хайде да си разходим новите ботуши...аз моите не ги свалих уикенда , даже им купихме 2 поли - моте юнаци не могат да ме познаят , приличала съм на жена...
Пуки сразявай всички с обилно хранене и ще видиш , че след време ще те питат за Дюки...

# 486
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Simple Smile Ще прескоча до магазина за 1 кисело млекце, че гладна не се стои. Колко приема на храна трябва да има през ударния период? Май не трябва да се гладува.

Добре дошла Лора и от мен, права си тук не се гладува при нас, а само се ядееееееееее  chef

# 487
И аз пък имам нови ботушки-дори 2 чифта-едни за всеки ден, и едни за излизане-ами сега-къде да ги разходя? newsm78

# 488
Лора , добре дошла и от мен!
Мишле, бързо оздравявай, какви са тия боледувания баш в тоя момент,а?
Ралче, желая ти успех, разбирам вълнението ти в този момент, но да знаеш, че после е 100 пъти повече като видиш резултата!

# 489
Моите от мерак ги разходих и където не им е мястото- вчера водихме децата в зоопарка , а там на токчета...Предлагам среща на ботушите след 5 мин. на кафе в мол София- кой както го пие... Joy

# 490

Ако някой намери детегледач толкова бързо, идвам веднага, даже съм облечена! Mr. Green

# 491
Боби аз днес цял ден ритам колегите, за да ме забележат Joy hahaha
А на срещата няма как да дойда в Пловдив съм мила.

# 492
Имаме вирусна инфекция, т.е. детето изглежда здраво, а вдига температури! До сряда така само с витамини, а после ако не мине антибиотик! Дано все пак е от зъбите! А как рева, докато я преслушваха, не знам в сряда при кардиолога ще бъде ад! Дайте идеи за успокоение на дете при преглед! newsm78
Wellcome Лора! Бързо тук при нас!

# 493
# 494
Ама аз мислех , че вече си пием кафетата и си показваме ботушите

Общи условия

Активация на акаунт