Гоблени-13

• 36 583
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
а така  Hug

# 346
  • в зоната на здрача
Здравчеей,ето го ..http://dump.ru/files/n/n034205340/,специален поздрав.. Heart Eyes

# 347
  • варненка от София

Силвеееее,намерих,една братовчетка на твойта...Joy Joy искаш ли я...

Ти се майтапиш, аз таа кака не мога да изтипосам, ти друга ми диплиш. Вече и аз сякаш към по-бързичките неща се насочвам. Да не говорим, че имам още един гоблен на Дименшънс, който ме чака, един на Солария и един на Гобкон. А аз си боцкам разни други нещица. А сега в момента съвсем не боцкам, че ме мързииииииии.
И утре пътуваме обратно за Варна и ми е едно минорно, минорно.......... Cry Cry Cry

mila mimi, чудесни нещица имаш, а виждам, че си и цветарка, още едно мое хоби, поздравления Hug

# 348
  • в зоната на здрача
Е аз мисля че вече сте се прибра ли...що не каза да направим още едно кафе...
Не ти се тръгва от Софя ,а...

# 349
Мила Мими страхотни са!  Hug

Марулич що не каза по-рано?  Thinking

Катенце мерси мила  Hug ама нали се сещаш как имам проблем....  Confused

# 350
Здравейте!Вчера свърших молещите се ръце за майка ми ,тези дни ще ви го покажа.Сега пак започвам ръцете но 1:1 за мене,после продължавам пътя към църквата,че съм на финала.

# 351
  • Добрич
Точно така е:

парчето панама на което шиеш се слага върху лигавничето в случая. т.е. бодеш така, че да се захваща и лигавничето. след като е готово, започваш да издърпваш нишките на панамата една по една и накрая картинката остава върху лигавничето. аз така си го представям. 
дано не съм те объркала. спецовете да помагат

За по-голямо удобство може да се пришие панамата към лигавчето или върху каквото ще се бродира, за да не бяга и размества.

donsyy благодаря мила, разбрах долу горе как става, но си мисля че става трудничко, но имам два малки племенника може и да пробвам. Hug

Не е трудно Peace Мотивчетата са малки и става доста бързо. Стига време да има  Simple Smile

# 352
mila mimi  smile3501  браво! страхотни са! момичето до колоната в оригинал ли го ши или ти си го комплектова? питам заради тонираната панама
Ето оригиналният гоблен- на тонирана панама и този на mila mimi

очевидно е ,че гоблена е шит не по оригиналната схема.
Което не го прави по-.малко красив
Що разправям аз,че който има желание и не се страхува
 може да си направи сам подбор на схема, намерена в нета.
Както впрочем прави и любимката ми Милена стил. Ама тя тъй като вкуса и е леко казано вулгарен / което не е чудно ,де, всенародно качество е и се котира/ орезилява хубавите разработки с цветове, подрани сякаш от далтонист.

# 353
  • sf
то ясно, че може и сам подбор да си направиш. ама мие голям мерак да пробвам на тонирана панама. друг е въпросът дали е много, много по-ефектно, за да си заслужи не малката сума  newsm78

# 354
В магазина на ДМЦ има Арабското момиче на тонирана панама,с гобленов бод,малкият размер е 28 лв.

# 355
Много харесвам гоблените на Ланарте, но за съжаление са доста скъпи. mila mimi гоблена е станал много хубав.Я да попитам аз какво стана с пластмасовата канава , открихте ли дали в София се продава някъде? newsm12

# 356
  • sf
В магазина на ДМЦ има Арабското момиче на тонирана панама,с гобленов бод,малкият размер е 28 лв.
  кой е този магазин?

# 357
donsyy панамата не е тонирана - шила съм фон   Laughing

# 358
Намира се на ул. Ст.Стамболов.Тръгваш по Пиротска в посока Ботев стигаш до трамвайните релси(трамвай20,22) от дясно ти е Женски пазар а от ляво има голям паркинг синя зона.Магазина се намира в самия паркинг има огромна табела  DMC
Надявам се,че ме разбра.

# 359

А колко е малък малкия и колко е голям големия размер?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт