КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАРНАВАЛ-ВАРНА

• 19 346
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
И аз ще взема билети на място.

# 151
  • Варна, морето и сините вълни!
Плакат ще има утре на входа на ОДЗ 4. Днес ми отказаха да го сложат, тъй като ще има търг на детски рисунки под патронажа на г-н Гуцанов Peace

Може ли да ми кажете де е темата за дърташкия карнавал?
Много искам да дойда..но дали ще успея???

Облаче, ако не сварим да идем на дърташкия купон викам да се направим на деца   bouquet Нема да ни върнат надявам се Wink Ако треби ще си взема покана като за дете  Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 11:04 от Mimito

# 152
И аз ще взема билети на място.

едва ли, за вас ще има фейс контрол hahaha

# 153
Плакат ще има утре на входа на ОДЗ 4.

Аз днес ще сложа пред нашата група.
В Руското също има - от миналата седмица още. Някой ме беше изпреварил  Simple Smile

# 154
  • Варна
Почти сигурно ще дойдем, но билети ще вземем на място, че не се знае бройката на присъстващите възрастни  Mr. Green засега сме 2+1дете.
Има ли някакъв сценарий, или поне да знаем предварително каква точно ще бъде програмата?

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 12:54 от Alexandra

# 155
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И АЗ РАБОТЯ НАД ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ С НЕЗНАМ КОЛКО ВЪЗРАСТНИ!  Mr. Green

# 156
  • Варна, морето и сините вълни!
Малена да ти е живо и здраво слунчицето!
МНого усмивки и магарийки!  bouquet  bouquet

# 157
Ани, ако искаш ще взема и за вес билетчета, за да не се притесняваш.

Вие ще ходите ли? Ако ще ходите може да ни вземеш 2възрастни+1детски,но щом е сигурно че ще има на место, вече не се притеснявам че ще изтървем карнавала.

# 158
  • Между гори и планини
Днес взех билетите и няколко плаката.
Сложихме плакат в   входа, защото има училище по английски и компютри и може много деца да видят. Казах и на съседите с малки деца.

# 159
Аз ще си купя билети предварително, само ако Биляна ми обещае тет-а-тет среща в момента на закупуването, да ми разпише аВтограВ!!!!!!  :mrgreen:

# 160
нямаш грижи, ще ти ги продам на двойна цена Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

# 161
нямаш грижи, ще ти ги продам на двойна цена Mr. Green Mr. Green hahaha Joy
Ааа явно ще си хванеш и за мастилото на писалката, с която ще ми дадеш автографа!  Party bowuu

# 162
  • Варна
Относно дом Дъга, мисля че трябва да се свържете с добричките майки, защото и те събират средства за там.

Копирам:

МАЙКИ ТВОРЯТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

За първи път в град Добрич ще бъде проведен Коледен благотворителен базар. Инициативата е на добрички майки от националния форум "БГ Мамма", обединени в Движение "Заедно за децата", чиято цел е реализиране на благотворителни дейности и проекти за подпомагане на деца в неравностойно положение на територията на община Добрич. Подобни мероприятия се организират с голям успех в общинските центрове в цялата страна. Коледният базар ще е разположен от 12  до 15 декември във фоайето на Младежки дом "Захари Стоянов". Изделията за разпродажбата са изцяло дело на добричките майки и техни съмишленици от Варна, София, Стара Загора и други градове. Преобладаваща част от артикулите са уникално приложно изкуство - бродирани, шити, плетени и рисувани сувенири, изключително подходящи за настъпващите Коледно-Новогодишни празници. Идеята на организаторите е набраните средства от този базар да се предоставят в полза на дом "Дъга", в който са настанени 46 деца на възраст между 7 и 18 години.
Партньори на проявата са Национална фондация "Помощ за благотворителността" и фирма "Господинов и синове". Официалното откриване е от 10 часа на 12 декември. В същиия час ще бъдат връчени и наградите на сдружение "Св. Мина" за децата от школа по рисуване "Стела и Дара" от Центъра за работа с деца към Младежки дом. Младите художници също твориха с благотворителна мисия в конкурс на тема "Аз помагам на дете с увреждане" като част от проект на сдружението, съфинансиран от Община Добрич. Специално за Коледния благотворителен базар те предоставят и свои пана от рисувана коприна. Намерението на движение "Заедно за децата" и сдружение "Св.Мина" е подобни базари да имат издания и за други празници и благотворителни кампании.

# 163
за тези, които питат за костюми

до магазин ОММО има малко магазинче за детски дрехи и играчки Kids Zone, днес видях много хубави крила с диадема и вълшебна пръчка за паперуди, на смешна цена. Много бяха хубави. Peace

# 164
  • Варна
Вчера лично директорката на ДГ Гълъбче закачи плаката за карнавалното тържество.
Предполагам, че ще бъде съвсем забавно, ако на мероприятието присъстват и маскирани тинейджъри, както и техните още по-маскирани родители. Никой няма да бъде върнат, а обстановката ще бъде още по-забавна.  Laughing
Трябва да стане от хубав, по-хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт