КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАРНАВАЛ-ВАРНА

• 19 346
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Освен в ОММО и ЕТНО кой друг продава билети?
Защото на плаката в ДГ46 има изписан някакъв джиесем,а като го занесох нямаше никакъв тел.номер със сигурност.

# 166
  • Варна
Да се запишем и ние, двама възрастни с едно дете,но билети ще трябва да закупим на място,тъй като нямам никаква възможност да ги взема по-рано.

# 167
Защото на плаката в ДГ46 има изписан някакъв джиесем,а като го занесох нямаше никакъв тел.номер със сигурност.

Shocked
На коя градина това?

# 168
  • Варна

Shocked
На коя градина това?

Поканите са с печата на сдружението и са номерирани върху печата. С формата на визитка са, на гланциран картон. Амриянка, запиши ако ти е удобно телефона и ми го прати на лични- може пък да е някой от сдружението.

# 169
  • Варна
Аз  си помислих да продавам билети на място в градината, но поради такива разни спекулативни причини, макар поканите да са номерирани се възпрях. Има ангажирани заведения, най-сигурно е там за билет.
Фъ! Дано е някой добра съдруженичка, но за коя градина става въпрос?

# 170
Относно дом Дъга, мисля че трябва да се свържете с добричките майки, защото и те събират средства за там.

Eстествено,че сме се свързали.  Дом "Дъга" има много големи нужди, както и децата, които го обитават.

# 171
Градината е новата - на Гладстон.
Пратих на Катюша номера да го разконспирира.

# 172
  • Варна
Разконспириран е Laughing. Телефона е реален, лично с Гери  го писахме и лепихме Simple Smile.

# 173
Оказа се ,че моят плакат не е залепен и ще ходя да си го търся Close

# 174
  • Варна
Тази вечер решихме това да е последният коледен благотворителен карнавал. Ще сменим сезоните от другата година за разнообразие Simple Smile.
Надяваме се всички незаписали се и незакупили покани да ни подкрепят в неделя и в петък на другата сбирка Simple Smile.

# 175
  • Варна
И ние ще дойдем - двама възрастни и едно дете .Покани ще вземем на място . Grinning

# 176
На моя плакат нямаше ръчно изписан телефон newsm78 сега какво? Трябва да има ли, че не разбрах?

# 177
Не мисля, че е проблем това с телефоните..., който има желание да дойде на карнавала....ще бъде достатъчно информиран от плаката, за мястото и часа на събитието...Не се шашкайте излишно.. Hug

п.с. Нашият костюм е вече готов!

# 178
  • Варна
 Имаме 1 костюм,утре трябва да намерим и втори и сме готови.Поканила съм и още три приятелки с деца,който ще си вземат на място поканите.3 деца+5 възрастни,горе-долу.

# 179
Надяваме се всички незаписали се и незакупили покани да ни подкрепят в неделя и в петък на другата сбирка Simple Smile.
Това не го разбрах много добре  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт