КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАРНАВАЛ-ВАРНА

• 19 339
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Не съм и очаквала точни градуси Laughing
Благодаря за отговора, ще мисля до утре!!! newsm78

# 196
Тази вечер решихме това да е последният коледен благотворителен карнавал. Ще сменим сезоните от другата година за разнообразие Simple Smile.
Надяваме се всички незаписали се и незакупили покани да ни подкрепят в неделя и в петък на другата сбирка Simple Smile.

защо така, едва втори, а последен Sad....тъкмо си мислех, че полагате началото на една хубава традиция....проблеми в организацията ли има?

# 197
Тази вечер решихме това да е последният коледен благотворителен карнавал. Ще сменим сезоните от другата година за разнообразие Simple Smile.
Надяваме се всички незаписали се и незакупили покани да ни подкрепят в неделя и в петък на другата сбирка Simple Smile.

защо така, едва втори, а последен Sad....тъкмо си мислех, че полагате началото на една хубава традиция....проблеми в организацията ли има?
Следващите мислим да са Великденски. Да, много е сложна организацията по време на Коледа, всички организират тържества,  на хората им идва много, камо ли за благотворителност да помислят. По Великден  е по-разтоварено и мислим,че традицията успешно ще продължи с Великденски Благотворителен карнавал.

# 198
ОК, веднага ме убедихте Simple Smile
дори още по-хубаво ще бъде - маскираните зверчета няма да студуват, ако са в ефирни костюми  Wink , а ние мамите шофьорки няма да се налага да слагаме вериги на возилата  Wink

# 199
  • варна
 Здравейте от мен. Аз съм от Левски, Антоанета, на 32г ,голямото ми синче е на 10 и се казва Филип. Сега чакаме и още едно.
 Много се зарадвах, че ще има Великденски бал. За този научих твърде късно, но за следващия ще помогна за костюмите на някои от дечицата. А аз тогава ще мога да бъда кит съвсем спокойно. Grinning

# 200
  • Варна
Orchid, чудесно е, че прегръщаш идеята за взаимопомощ, но да попитам какво точно имаш предвид с това, че искаш да помогнеш с костюмите на някои деца? Всеки родител си преценява какво да облече на детето си, не осигуряваме на място карнавални одежди, ако това ти е мисълта.  Party

# 201
  • варна
 Имам предвид, че ще направя костюми за няколко деца без родители. Нали идеята е да се подпомогнат. Но сега просто нямах време, защото разбрах едва преди няколко дни.

# 202
Мисля,че децата без родители няма да присъстват.Карнавала се прави с цел да се съберат средства за тях.

# 203
  • Варна
Да, точно тъй - събираме средства за децата без родители, които няма да присъстват, защото не са от Варна. Ще видим за следващия карнавал как ще стоят работите, но щом можеш и искаш да изработиш костюми, ще направим карнавал собствен за децата в дом Овчарово някой път. Ще обсъдим тази мисъл, идейно е!  Peace
Те и без това редовно поставят театрални сценки в разни одежди и имат нужда от нови костюми, смятам, че ще са особено щастливи да се пременят!
Апропо, това е добра идея, ако някой желае да дари карнавалната одежда на детето си, да се свърже с представител на сдружението и да бъде предаден костюмът на когото трябва. Хитро? Hug

# 204
  • Варна
А не е ли добра идея ако е възможно следващия път просто и те да присъстват, едва ли са много ако има желаещи да дарят карнавални костюми, след този карнавал мисля че ще се получи. Не знам само как става извеждането и довеждането им...но може да се помисли по въпроса Heart Eyes
Мисля че децата ще са адски щастливи сред други деца!!

# 205
  • варна
 Не съм разбрала, че те няма да присъстват, но това няма значение, те нещата дето ги мисля, все ще им влязат в употреба за някой празник.

# 206
  • Варна
А не е ли добра идея ако е възможно следващия път просто и те да присъстват, едва ли са много ако има желаещи да дарят карнавални костюми, след този карнавал мисля че ще се получи. Не знам само как става извеждането и довеждането им...но може да се помисли по въпроса Heart Eyes
Мисля че децата ще са адски щастливи сред други деца!!

Добра е, но е много трудно осъществима  Simple Smile. Миналото лято вече ги докарахме до Варна. Документацията и бюрокрацията за да се изведат толкова малки деца от дома са ужасни. Освен това там вече са петдесет деца, което никак не е малко- означава два автобуса поне. Другото възпиращо е, че има много новодошли дечица в дома, които са малки за такова пътуване и сега се учат на дисциплина и тепърва се адаптират там. Освен всичко друго никак не е евтино едно такова организирано пътуване Овчарово-Варна- Овчарово. Може би като попорастнат за другото лято може да се измисли нещо. А да- сезонът също е изключително неподходящ.

# 207
  • Варна
Аз имах предвид за следващия карнавал, който няма да е зимата:)
Предполагах, че е голяма бюрократщина!!! #Cussing out

# 208
Нашите костюми са готови! И приятелките на щерката вече са се подготвили Simple Smile
А за температурата - мойта щерка ще е с къса поличка и потниче и гол тумбак, в момента се колебая за чорапогащник (никоя от нас не си пада по тях). Не знам колко ще е студено, но миналия път беше с тънка лятна рокличка и беше мокра от пот (естествено, много дивя!)

# 209
И нашия е готов обаче сме с температура Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт