За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 571
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали, България
Палечка, съчувствам ти, и аз съм с двете деца болни вкъщи. Иви е вече добре, да чукна на дърво, но Стоил и снощи беше с висока тепература и тази седмица няма да го пускам на градина. Представям си ужаса ти, като си видяла Агоп с кръв в устата, добре, че това е причината  Hug

Ескарина, големи преживявяния си имала!

И аз се присъединявам към Трекс за идеи за подаръци, че роднините вече ме питат какво да вземат на Иви за празниците, че и имен ден има на 7 януари  ooooh! Направо не знам какво да поръчвам - дрехи си има предостатъчно и всички неща от първа необходимост. Освен играчки, друго не се сещам..... То не, че тя много ще разбере, де  Wink

Хекси, завъртат се бутончетата на ръчичките на Мечо Пух  Peace Ще поискам да ми го отворят да го снимам в действие.

Кали Мей, благодаря за картинките  Hug Пращай още, имам място  Peace Дано някой ден ми остане време да ги ползвам....

# 241
Точно аз щях да заговоря за играчки и гледам вече сте подхванали темата. Аз съм решила за празниците да купя на куклата активна гимнастика.. та ако може да ми препоръчате някоя за 50-60лв.
На Чиполино са на тази цена.

Да разглеждах ги по нет-а, ама ми се иска някоя мама която е ползвала да каже впечатление.

# 242
Здравейте момичета!

Най-накрая успях да намеря малко време да вляза в нета. Моето бебе през последните дни е адски неспокойно и започвам да се чудя дали не са се възобновили коликите Sad
katrin7 ние ходихме на ортопед при д-р Драганов, когато Михаил беше на 2 месеца. Много съм доволна от отношението и професионализма, който демонстрира. Изчете ни една подробна лекция как трябва да гледаме детето, за да избегнем деформации. За съжаление абсолютно отрече използването на бънджи, проходилка и др. подобни вещи, които както се изрази служат само за улеснение на родителите. Каза ни да отидем пак когато детето проходи.
Kally May силно се интересувам от подобен тип диети, защото при мен положението е плачевно - от 17 качени килограма през бременността ми останаха цели 10 и от както съм родила не съм свалила нито грам Sad

# 243
  • София
munkamm, Aня Simple Smile, благодаря ви за отговорите, ще пратя мъжо след работа да купи от всичко, което сте споменали, пък да видим.

# 244
  • София
Здравейте мами.
trex, аз купих активна гимнастика на Бертони и съм много доволна EТО и снимки. Взехме я от Piggy`s house за 37лв.
И сега се сетих да ви кажа за магазините. Веднъж се наложи да върна нещо закупено от Piggy`s house и ми го смениха без проблем за стоки, които са или на същата цена или малко по-висока. В неделя обаче, ходихме да върнем един бебефон в Хипо ленд /който не ни е необходим/, за да го сменим с нещо, което ще ни е от полза. С триста зора, и не без викането на управителя на магазина, решиха че ще постъпят много благородно, като ни разрешат да го сменим. За сетен път се убеждавам, че от Piggy`s house за сега по дбър детски хипер маркет в София няма.

# 245
Благодаря мамчета за бързия отговор за ортопеда. А може ли да ми дадете актуален тел на Др Драганов. Аз все още мисля къде да отидем, ще разгледам и сайта на другия доктор от ортопедията в Горна баня.

Кали мей и Хекси и моя мъж е такъв. Даже си мислех че само той е такъв, но се оказва че има и други. Аз всичко си правя вкъщи сама и чистя и готвя, пера, пазарувам, гледам бебе, та даже и още две по големи ( мъжа и сестра ми, които разхвърлят за световно:) и домашни любимни... понякога се побърквам, но се оправям засега. така че Лекси и ти ще се справиш сама, само трябва да влезеш в ритъм.

Тези дни бебо нещо само мрънка, почти не спи и нямам време да влязя в нета, та ви чета на пресекулки. Какво му е  и аз не знам. Започна да си яде ръцете много усилено, а на всичкото отгоре и кърмата ми намалява и той яде п малко само докато тече повече през 2 часа.

За памперсите, не че не е хубаво да се сменят, просто е по добре като свикне бебешкото дупе с един вид, да не си правим експерименти с други, за да не се подсече.
макар че аз ползвам различни марки. Досега най- ми допадаха молфикс ( Ками и аз ги ползвам) но 3 размер са ми много големи и затова купих на Памперс от които също съм доволна.
Ками и нашия хубосник имаше такива неща по веждите, но това пак бяха круски, намазах ги да омекнат и ги изчоплих и те изчезнаха. После пак се опитаха да се появят, и пак същото. и сега няма, но го следя. На някои им излизат по главичката, а на нас на веждите.

Има ли някоя мама дето да ползва термометър за ухо, да сподели мнение. Имам една приятелка в Америка и тя ми каза че в момента там са пуснали на промоция за 20 $ термометри и се чудя дали да и поръчам, че тук в Б-я са на скоромната цена от 69 лв. Ако още някой иска да се обажда Simple Smile
Лек ден на вас, а аз отивам да дочитам и после пак ще пиша...

# 246
  • Кърджали, България
Катринко, аз ползвах такъв за Стоил и ми беше удобен, защото отчита доста по-бързо и е по-лесно да мериш Т в ушенцето, дори без да будиш детето. Но всеки път трябваше да обяснявам на педиатърката, че е измерена там. Трябва пак да го изкарам и да го пробвам.

# 247
Инче,ако може да наснимаш шчеличките по-подробно,че и мен ме заинтригуваха:)

Трекс,ние имаме мечето активна гимнасттика на Чиполино-дори го прах килимчето в пералня и е ок.За сега не му се кефи толкова нашия,защото не стига още играчките,радва се ако му ги клатя или ако закача по-дълга висулка,която може да удря.

КАТРИН,май не са крусти,че едва се виждат лиуспите,ама знам ли вече.А за молфикса и аз това казвам,че са най-голямата пампа номер 3,която съм виждала,бях купила 10 бройки за проба ама ще чакаме да ни прасне дупето за тях Joy

В тази връзка-има ли още промо на Памперс или Хъджис в Метро???

Аз за подарък на малкия много се чудих-всичко си има,дори стол за хранене,отказах с от шезлонг и кенгуру,та мисля май някоя играчка да му взема и като отидем на Пловдив да се възполвам от коледното промо във Фокс/купуваш за 99 лева,плащаш 69/,само дето там малко ме дразнят номерациите,на Косето 3-6 месеца не му стават,а си е нормално 2-месечно бебе.

Та и в тази връзка ако някой може дса сподели идеи какво да купуваме за малките ни динозавърчета newsm78 newsm78

# 248
  • Асеновград
Ками, и мен ме дразнят FOXA- заради номерациите и нарочно заблуждават хората,защото  много бързо ще станат малки дрешките,въпреки, че пише от 3-6 месеца или по-голям размер,те всъщност са доста по-мънички! Но пък има много хубави неща там и винаги купувам доста по-голям размер, че като сметна и че повечето дрешки се свиват при първото пране...

Днес много гадно време..... Sick и кога ще се оправи май не се знае  Sick

Да ви питам- Ани има някакво секретче в очичките и педи ни изписа едно кремче-Фуситалмик; слагах й няколко дни, и й мина,обаче после пак й стана- и освен че й салзят очите,ж крайчето на окото й стои като подсечено-червенко.. Пак й слагах няколко дни,пак й мина и сега пак гледам,че са зачервени по края  Sad

# 249
  • Бургас
Привет, да разкажа сега за нешето пътуване!
Бебо на два пъти рева толкова много, единия път сигурно от скука, а втория път от жега, щото печеше много силно и явно се беше претоплил.  Иначе общо взето пътувахме добре, само дето това столче му е тясно и не му е удобно, но няма друг вариант.
Прибрахме се в къщи и още за здрасти се скарах със свеки, щото той беше гладен и почнах да го храня, а тя взе да му дърпа краката и аз я помолих да изчака да го нахраня и тогава да го пипа, а след яденето повърна, явно от пътя, щото обикновено не повръща и пак и казах да изчака 10 мин преди да го мачка и тя като си взе палтото и ми каза да и напиша кога може да го вижда и си  тръгна. Аз толкова се изнервих, един парцал не беше ударила на къщата, леглото на бебо не беше застлала, а имаше наглостта да ми се сърди. Вчера си оправих цялата къща. Вечерта я поканих да дойде като го къпим, пак се скарахме, първо отказа да си измие ръцете щото ги била мила преди да излезе от тях, а после го одра с маникюра си и аз направо побеснях, обаче този път преди да успея да се обадя мъжо и се скара и я изпрати да си хиди.
Днес дойде да го погледа за 1 час да отида да му запиша педиатър. Беше го приспивала на ръце, хем я помолих да го сложи в леглото му. И чак сега си тръгна като ме кара да и дам да обядва и да пие кафе. Направо нямам думи. Вместо да нагитви и да ми донесе нещо, тя иска аз да и слугувам. Не знам докога ще стискам зъби.
Ани, аз още при нашите последнит едве седмици вършех всичко сама, за да навиквам и сега нямам проблем.
Хайде бай

# 250
  • морето и сините вълни :)
Малееее Лекси ,съчуствам ти мила ooooh! ooooh! ooooh!
Абе кви с атез свекърви бе #2gunfire #Cussing outТя у ред ли е бе...Отказва да си мие ръцете , ше кажеш че нарочно прави номера #2gunfire #2gunfire
Ей направо да не са ти в къщата такива...

добре че мойта  свеки свястна Mr. Green Mr. Green нямам оплаквания и забележки към нея Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
уф откога не съм писала и аз  ooooh!  Blush
ама сме си ок и няма много за писане smile3541
 Mr. Green само храненето вече взе да става през деня цяло приключение - все се озърта, все се пули, разглежда, и само чака да ми улови погледа, пуска цицата и почва да ми се хили суперщастливо и беззъбо  Mr. Green
както си суче пък и като вземе да разглежда нещо зад ръката ми, или зад гърба й даже  Mr. Green и се чекне като червейче и ме опъъъъъва  Mr. Green докато й изскочи цицата от устата и пак почва да ми се хили щастливо

и да ви се оплача, нали се роди мъничка и сега в края на третия месец е 55см едва - не можем да намерим космонавтче с такива размери  ooooh!
все са за уж за 3-6 месеца обаче тя се изгубва направо в тях  newsm78
мами от варна дайте предложения откъде си купихте вие такива мънички космонавтчета  newsm78  начи на нас ни тлябва на практика нещо за 2-3-4-месечно бебе - щото тя нашта е с такъв ръст

в събота й купихме от хиполенд прасчо, пух, йори и тигър - от някаква гуместа материя и се лепват на стената - лелеееее Mr. Green какво оглежда им направи - сложихме ги над леглото й, как им се радва, особено сутрин като се събуди и тати като я вдигне сънена на ръце и тя първо там се вторачва, гледа гледа, докато се разсъни и опомни хубаво и моментално им се ухилва  Mr. Green голяма сладурка  Heart Eyes 

# 252
Добър вечер   bouquet
С Вилиан и малката сладурка Рали бяхме на лекцията на 9 мес. беше доста интересна,но си забравих фотото,другия път ще взема и Тоши и фотото  Mr. Green
Ками , в Метро все още има промоция и на двете марки , свършила е промо на мокрите кърпи на Хъджис

# 253
Инче , дай малко инфо и за плюшчето на Фишър Прайс колко е голямо от тоя тип

# 254
  • Кърджали, България
Инче , дай малко инфо и за плюшчето на Фишър Прайс колко е голямо от тоя тип

Около 30-ина см, не са много малки. Аз съм си запазила едно такова с книжка и чете приказки на англ.

Общи условия

Активация на акаунт