За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 566
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти Кали сега ще пробвам.Принтера ни е Канон и има същия софтуеар.Само трябва да си взема такава хартия.Ама чакай да оправя първо картичките ако мога деееееееее................... Rolling Eyes

# 226
Хекси ти Алекс го хранеше 5 пъти по 160 нали newsm78
По 170 става цялото количество, като сложа храната във водата. Но ми огладнява много бързо. Пробвах го и с 200, нямаше кой знае какво подобрение, а и четох, че не е добре толкова малко бебе да яде над 850 мл на ден и пак върнах но 170. Само сутрин му давам 200, че е зверски изгладнял. Общо стават 4 х 170 + 1 х 200. Нещо такова. А от вчера започнах и ябълковия сок, да видим как ще го приеме, че ми е леко притеснено. Но просто с това изгладняване на 2 часа мисля, че вече нямам избор, освен да започна лека-полека да го захранвам. Явно само млякото не му стига вече.

Катрин, за бебе не знам, но баща ми като трябваше да му оперират ръката, се поинтересува за най-добрата ортопедия и се оказа Горна баня. Там и го оперираха и беше доволен.

# 227
Но добре че имаме миялна машина, че иначе такова миене щеше да пада,че не ми се мисли- но и нареждането и пускането на машината и ваденето на чиниите е негова работа!!! bowuu

Красииии, да не живеете с нашия тати, бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря ви Basilisk-4e и Кали Мей за инфото  Hug
Бях видяла поста на Кали Мей, обаче с нашия скапан нет не можах да отворя сайтовете Sad

Феми, аз съм уцелила десетката Simple Smile Пък и Митко май не прави разлика между мойте и неговите гърди, щото тази нощ докато са се гушкали Митко взел, че през тениската засукал баща си  Mr. Green И в това ме отмени човека Simple Smile

Мишлееееее,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green много яко  Mr. Green Аз ако го видя този номер ше падна под масата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оле, мойто диваче се побърка. Реве, та се къса ... 2 пъти й сменям памперсите, щото реве и наща окъкана до ушите. Не мой да трай да е мръсна  Crossing Arms
Айде бягам, че ми се къса сърцето да я слушам как плаче  Cry

Кисссс Hug
Малко по-късно мой се включа Simple Smile

# 228
  • морето и сините вълни :)
Хекси,според мен не е от сока да го засити Thinking Thinking .По скоро млякото му е малко на дзверо Peace..Щом изгладнява толкова бързо Peace Peace
А и  по кутиите на млеката друго пише Peace

# 229
  • София
Оооо, Ани, ако знаеш какъв глад ме гонеше след родилното и то най-вече за сладко ...  ooooh!
Ако не изаждах по един шоколад или сладолед на ден, нямаше да съм аз.
Ами ето какво ще ям днес например:

Закуска:
1.   Билков чай без мед или захар
2.   2 варени яйчени белтъка
3.   1-2 домата
4.   10-12 средно големи  много добре обезсолени черни  маслини

Обяд:
1.   Салата – 300-400 гр
-   печени/сурови  червени  пиперки с домати
      с 1-2 ч.л. студенопресован  зехтин, прясно изцеден лимон, калиева сол
2.   Кремсупа от зеленчуци без застройка
-   белени домати - консерва
-   тиквички
-   1-2  пресни картофа предварително нарязани на кубчета и накиснати за 6-8 часа във вода
-   6-7  с.л. почистени и нарязани гъби
-   няколко обезсолени черни маслини
-   копър + чубрица + риган + малко сол
-   лук и моркови се задушават в малко зехтин и се добавят към супата
-   ВСИЧКО СЕ ПАСИРА

16 часа:
1.   Доматен сок – 150-200 мл

Вечеря  19часа:
1.   Салата 250-300 гр
-   Домати, краставици, сурови пиперки
2.   Кремсупата от обяд

В други дни има сирене, омлет, пиле, риба и др. но е много точно определено как трябва да се приготвя всичко.

Мишоче, писах ти на лични!

# 230
Той сокът няма да го засити кой знае колко, че се дава само веднъж, а после макс 2 пъти дневно, но така го подготвям за пюретата. В смисъл, да види стомахът му, че има и нещо друго освен млякото. От догодина (вече ще е на 4 месеца и половина) смятам да започна зеленчуковите пюрета.  Peace
А иначе е станал наистина много дебел, прилича на борец вече с тази полугола глава и липсата на врат.  Mr. Green  И ти казах, че пробвах и с 200 мл вски път, ама не виждам да огладнява по-бавно, само повечко повръща. Затова смъкнах пак на 170.

# 231
  • Кърджали, България
В албума вече може да разгледате снимки на играчките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196859&photo=10 Снимала съм ги с цените, където имаше, да не ме обвини някой в търговия на гърба на горките майки  Wink Шегувам се! Ако някой хареса нещо, да ми пише на лични, за да не превръщаме темата в Продавалник.

Днес и тук е едно такова мрачноооо...., няма да излизаме, че може да завали.... А тази сутрин имаше такъв невероятен изгрев, че още ми е пред очите....

И аз реших днес да мина на режим 180 мл през 4 часа 5 пъти на ден. Иви също не яде от 8 вечерта до 8 сутринта и тъкмо си правех сметка, че така през 4 часа много се измества яденето, та не знам как да направя.... Не знам дали 180 през 3 часа няма да й дойде много, въпреки че досега със 150 започваше да плаче половин час преди часа за ядене.... Та се чудя какво да правя.... Освен 5 лъжички и половина със 170 мл, нещо такова, мейби  newsm78

Аз на диета ще мина след празниците и сигурно ще я продължа до лятото.

Иви вече пее! Когато и аз й пея. А миналата вечер изкараха такъв дует двете ми дечица  Heart Eyes

# 232
Кали аз също не можах да ги отворя защото тямам регистрация в Замунда.Гледах тук във форума са обяснени някои неща,но да те питам освен Фотошопа трябва да си сваля и отделна програма за поставяне на снимки във рамки нали.И после как ще сложа рамката върху снимката. newsm78Ох извинявай малко тъпички въпроси ти задавам ама за първи път работя с това чудо........... Embarassed

# 233
Инче, това с пчелите как точно функционира? Къде се слага и кое се върти, че да изскачат пчели?

# 234
  • София,
Хей майчета поръчайте подаръци за децата точно тук: http://www.diadomraz.com/

# 235
Привет,

Аз зачезнах последната седмица, че имаше авария и нямах нет.. Направо откачих.. Изчетох ви по диагонал, защото има мноооого за четене  Joy
За храненето - аз храня на 4 часа вече, защото на 3 часа не огладняваме достатъчно и не изяжда много а после приревава след час. Обаче я кърмя и незнам колко яде. Започваме сутрин в 8 и до 12 вечерта. Този режим ни допадна и от 3 дена спи през нощта и съм много доволна. Joy Само че аз още немога да си настроя режима и си лягам в 3 през нощта.

Точно аз щях да заговоря за играчки и гледам вече сте подхванали темата. Аз съм решила за празниците да купя на куклата активна гимнастика.. та ако може да ми препоръчате някоя за 50-60лв. Намислила съм да пратя писмо до дядо Коледа на баба и на дядо от малката Ади, само че немога да си харесам играчки, които да й поръчам. Приемам всякакви идеи  Sunglasses

Е това е от мен.

# 236
  • София
Здравейте сладурки  Simple Smile
Насъбрало ми се е доста да чета, но преди това да се запиша  Simple Smile
Пуснах вече каката на градина, дано да е не се разболява скоро пак, че полудях с двете деца болни вкъщи. Миналата седмица ми беше ужасна. Освен всичко останало една сутрин се събуждаме и гледам Агоп повръща кръв, яркочервена кръв  #Crazy Направо щях да припадна. А то се оказа, че имам кървящи рагади и покрай лудницата вкъщи не съм усетил  ooooh! На мама вампирчето се скъса да ака черно от кръвта, кой знае колко е изпапкал. Опитах се да го храня по всякакви други начини, включително и с различни видове шишета, не ще и това е. Големи истерии бяха. И така, продължих да го храня от разранените гърди често и по-малко и сега съм по-добре. Носът му е още леко запушен и акото му е зелено, но се надявам всичко да мине скоро.
Сега отивам да чета назад, че ви изгубих дирите.
Целувки  Heart Eyes

# 237
  • София
Сладка мама, мисля, че Тантум Верде можеше за гърло за кърмачки, аз ползвах едно (пак е спрей) с прополис, смрадлика и мента май. Понагарча, но е ефикасно (в аптеката ми го дадоха веднъж като купувах за Емко), педиатърката каза, че може и бременни и кърмачки да го ползват.

Мунка, и Дани прави често такива тъжни муцунки, нацупва долната устничка (много жално) и тогава заплаква. Най-често се случква когато спи и Емко нещо извика и го стресне.

За ортопед - ние сме утре при Драганов. Това ще е първото посещение на Дани, защото като се обадихме ни даде час след месец точно. Whistling Тоя човек става все по-зает. Но съм доволна от него като лекар, като сме водили Емко.

# 238
  • София
Точно аз щях да заговоря за играчки и гледам вече сте подхванали темата. Аз съм решила за празниците да купя на куклата активна гимнастика.. та ако може да ми препоръчате някоя за 50-60лв.
На Чиполино са на тази цена.

# 239
  • София
Беринче,
преди време някой беше постнал линк към този софтуер за рамкиране, ама беше някаква демо-версия, която след известно време спира да работи и те приканва любезно да си я купиш  Rage . По принцип Фотошопа е напълно достатъчен да си направиш готини колажи, с или без рамка, с цветя, феички и други красоти + снимка на бебо, разбира се. Само че е малко по-трудничко. Пробвай от Замундата да си я изтеглиш, регистрацията е безплатна там. А ето ТУК има елементарни инструкции как да правиш различни неща, обяснено е много достъпно и с картинки.
Аз довечера ще питам мъжо откъде може да се дръпне някоя по-нова версия на Фотошопа и да не е демо-версия, а да си я ползваш форевър дет се вика. Ето виж например как може да стане една снимка в рамка, като можеш да ползваш всяка свалена от Интернет картинка и въображението си да направиш страхотни колажи.

Общи условия

Активация на акаунт