Пък и Митко май не прави разлика между мойте и неговите гърди, щото тази нощ докато са се гушкали Митко взел, че през тениската засукал баща си

Шегувам се! Ако някой хареса нещо, да ми пише на лични, за да не превръщаме темата в Продавалник.
Ох извинявай малко тъпички въпроси ти задавам ама за първи път работя с това чудо........... 
Само че аз още немога да си настроя режима и си лягам в 3 през нощта.
Направо щях да припадна. А то се оказа, че имам кървящи рагади и покрай лудницата вкъщи не съм усетил
На мама вампирчето се скъса да ака черно от кръвта, кой знае колко е изпапкал. Опитах се да го храня по всякакви други начини, включително и с различни видове шишета, не ще и това е. Големи истерии бяха. И така, продължих да го храня от разранените гърди често и по-малко и сега съм по-добре. Носът му е още леко запушен и акото му е зелено, но се надявам всичко да мине скоро.
Тоя човек става все по-зает. Но съм доволна от него като лекар, като сме водили Емко.
. По принцип Фотошопа е напълно достатъчен да си направиш готини колажи, с или без рамка, с цветя, феички и други красоти + снимка на бебо, разбира се. Само че е малко по-трудничко. Пробвай от Замундата да си я изтеглиш, регистрацията е безплатна там. А ето ТУК има елементарни инструкции как да правиш различни неща, обяснено е много достъпно и с картинки.Препоръчани теми