За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 566
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
  • Кърджали, България
Хей, момичета, днеска било Варвара - сварихте ли царевица  Simple Smile Аз отивам до магазина за една консерва! Имаше някакво поверие за децата и баба Шарка.....  newsm78

# 256
Инче , що днеска тая царевица тя не бешели на Андреев ден  newsm78

Хески , дай тоя сайт за интернет шопинг, той същият ли е от който купуваше дънки на Алекс

# 257
Хекси, да ме извениш  Mr. Green

# 258
Не разбрах за какво да те извиня, ама нищо.  Mr. Green
Сайтът е http://laredoute.fr/ и от там му бях купила готините дънки преди да се роди. За съжаление, те са доста летни, а докато им дойде сезона, ще са му малки. Тях ще ги продавам. Сега малко се поулях с поръчката, ама то защото поръчах не само за бебо, ами и за мен и мъжа ми.
А сега вече на малчо му пазарувам по-често от http://www.prodavalnik.com/   Wink

# 259
  • Кърджали, България
На Андреевден е боб, леща, нахут, на Варвара - царевица, утре е Сава - сладка питка.

Хекси, пусна ли вече поръчката в Ла Редута?

# 260
Кокошчица и ние сме така с кърменето-все оглежда,опъва цицата и се хили,даже гука докато е налапал зърното.Тези момени са ми лубими-да пусне зърното и да се хили и гука,само дето за да са насладим на момента и двмата го държа излегнат повече от необходимото вместо да го оригна веднага и повръща после...ама какво да се прави.

В Търновското у-ще на 9 месеца пък не искат бебета,че вдигали шум и преместиха лекцията в Неделя-та на 2 етаж където количка не може да се качи и сега бебета няма,че вдигали шум Close

Да мирта,за тея дрешки се изпокарахме с мъжо-той вика малки са,аз не-пише 3-6 месеца,явно наистина нарочно пишат така,ама сега ще купя по-големи,то имало от вчера ново прормо там -плащаш 2 вземаш 3.

# 261
  • София
Ето още он-лайн магазини:
ПАКОСТНИК
911 - този не е само детски, има всякакви неща там
ДАНЕТ
КИКИМОРСКО ЦАРСТВО
ЛЕВ БГ
С МЕН ЗА МЕН - за детски дрешки
ФЕМИЛИ БГ
ПАПАГАЛ

А ето ТУК с кредитна карта може да поръчате Инфакол от Англия - пристига до 5-7 дена.

# 262
Привет,

St.Anger, мерси за снимчиците. Изглежда доста прилично и точно такава търся.. Шарена и с много неща. Незнаех, че и Бертони имат активни гимнастики.. в интернет няма никъде показани. Само да ми кажеш килимчето мекичко ли е? Дали е по пухкаво или е тъничко.

katrin7, за термометър мнение немога да дам, защото нямам.. ама ми се струва неудобно, защото незнам как ще накарам беба да седи мирно докато измерим.. Аз като и чистя ушетата мърда много, а пък това като трябва да се задържи не мисля че ще успея. Нашият е за дупе и съм доволна, обаче една позната ми каза че си е купила термометър залъгалка.. и доста лесно мери температура понеже на малчо му харесва. Мисля, че в онлайн магазините го бях мяркала за 7-8лв.

# 263
Ани, споко, пръстчето вече е добре. Ама остават още 5 пръста, че да видим как ще стане с тях. Мъжа ми отказа да реже с думите: "Да ти приличам на касапин? Wink" И аз му отвърнах- "А аз да ти приличам?" И той: Ми да. И ми се хили. Откакто стана това с пръстчето само ме взема на подбив.

лекси, хората са толкова различни, че да срещнеш и мъж и майка му, които да си пасвате едновременно е почти невъзможно. Така че, важното е със съпруга ти да си се разбирате и всичко ще е ОК Wink Аз онзи ден например се скрах със собствената си майка. Общо взето за глупоти.. Тя ми наговори глупости и аз не и останах длъжна. Ама ще ми мине.

# 264
Трекс, какво стана с дерматита излекувахте ли го

# 265
катрин, поръчвай смело термометъра за в ухо Wink на нас ни подариха такъв и съм адски доволна. само кажи на приятелката ти, ако може да го пробва преди да го купи, 'щот мъж ми купи за сестра си от щатите такъв и се оказа, че нещо е прецакан, мери някакви супер високи температури, пробвахме го сто пъти поне и не бачка като хората  Confused

# 266
  • Sofia
Трекси и аз имам същата гимнастика... тъничко е килимчето. Хубавото е че играчките по обръчите могат да се местят на различна височина според възръстта на бебчето...., че тая опция повечето е нямат май.

И аз съм доволна от Драганов и вижданията му за отглеждането ми допадат.

# 267
Хекси, пусна ли вече поръчката в Ла Редута? 
Да.

# 268
Здравейте пак,

Леле Палечка явно си имала страшни рагади, ти си герой направо, аз повече няма да се оплаквам - толкова много кръв не ми е текло!

Мунка, и Дани прави често такива тъжни муцунки, нацупва долната устничка (много жално) и тогава заплаква. Най-често се случква когато спи и Емко нещо извика и го стресне.
Нали! толкова жално че сърцето ти се къса на малки парченца.
Бебчо първо правеше така като го ударим случайно, ама сега и на сън и на будно и изобщо така си реве.

Щях да ви казвам днес ми е много кофти ден, първо снощи сънувах ега ти гадните кошмари, после си ги сравнявахме с мъжо. После нищо не ми се прави, ревах, мотах се, е сега не ми работи пак нета, ако не го пуснат няма да пратя нищо.
Бебчо рева цял ден точно като се опитвах да дремна за 5 мин, въобще гадно беше.

Драганов записва за след месец а за да го откриеш трябва много упорито да се звъни да го нацелите между прегледите - май само тогава вдига.
Иначе и на мене ми допадат вижданията за отглеждането - накратко няма нужда да го бързаме детето да прави каквото и да е ако не му идва отвътре  Simple Smile.

Чао и лека нощ  Heart Eyes

# 269
  • София
Нещо тая вечер и аз се депресирах. До края на седмицата ще съм по цял ден сама с двете деца, че нещо сме болнави.  Ill
А почти всеки ден мъжо закъснява от работа и се връща след 20.00 часа.
 Angry
Айде набързо ядене, миене на чинии, къпане на децата, приспиване и това е.
Нямаме време да си кажем буквално 2 думи, изнервяме се покрай децата, че едното например реве, другото прави бели, тъкмо успокоим едното, другото почва и в един момент ми идва да се гръмна.  #2gunfire smile3511 Ако случайно се случи и двете деца да спят (в мнооого редки случаи) то вече и двамата сме толкова намусени, че всеки си прави нещо и се спасява поединично. Егати  и идилията.  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт