Поредна тема на норвежките мами

• 12 067
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Момиче или момче?
Ермина Дончева | 2006-05-03

Момиче или момче? Независимо какво е вашето желание, полът на детето се определя с образуването на първата клетка. Още преди да разберете че сте бременна сте се питали дали ще е момиче или момче? Според науката шансът да имате дете от единия или другия пол е 1:1, поради което и броят на новородените момичета и момчета е еднакъв. Все още няма доказателство за съществуването на метод, който е изиграл решаваща роля за определяне на пола.
Всяка яйцеклетка притежава X полови хромозоми, а сперматозоидите два вида полови хромозоми – X и Y.
X + X = момиченце
X + Y = момченце
Много двойки не са безразлични, какъв ще бъде полът на още нероденото им бебче, поради което екипи от учени работят в тази насока. На този етап те могат само да увеличат шансовете, без да дават гаранции.

По принцип се знае, че сперматозоидите Y са по-бързи и същевременно по-нетрайни в сравнение със сперматозоидите X. Ако имате полово сношение с настъпването на овулацията, сперматозоидите Y, които може да са “пристигнали” навреме, за да оплодят яйцеклетката, може да са дегенерирали и клетката ще бъде оплодена от X сперматозоидите. Затова, ако искате детето ви повече да си играе с камиони и войничета, съобразете половия акт да е най-близко до времето на овулация.

Нивото на алкалност или на киселинност на влагалището определя колко дълго ще живеят сперматозоидите, а това от своя страна – какъв пол ще е бебето ви.
реклама
Когато във вагината на жената преобладава алкална среда, която спомага за по-дългото съществуване и придвижване на сперматозоидите, тогава шансовете да се радвате на момченце са най-големи. Ако във влагалището преобладава киселинна среда, най-вероятно до клетката да достигне сперматозоид с X полова хромозома и тогава ще имате момиченце. Имайте предвид, че това се пада три дни преди овулация.

Някои жени си правят промивки непосредствено преди половия акт, с което засилват шансовете за успех. За момче се препоръчва промивка с вода разредена със сода бикарбонат, а за момиченце – вода със сок от лимон или оцет.

Също така върху алкалността или киселинността в женския организъм влияе режимът на хранене. Най-общо казано, ако жената предпочита да приема храни богати на калий, ще зачене мъжко бебе. Ако обича храни, в които има повече магнезий – момиченце. В първия случай наблегнете на колбасите, ориза, спагетите, изсушените плодове, газираните напитки, меда и боба. Ако искате момиченце по-често похапвайте млечни продукти, яйца и пийте чай и натурални сокове. За да има ефект от хранителния режим, жената трябва да го спазва около 4 месеца преди да забременее.

Независимо какъв ще е резултатът при зачеването, обичайте своето бебе и се насладете максимално на едни от най-важните моменти в живота.

# 286
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ркб мерси, мерси, а защо е забранено  newsm78
Деата, за подслаждане ли искаш да го използваш.

Аз идеа си нямам още какво ще приготвя за Бъдни вечер. Коледата е лесна, ще метна някаква мръвка в тават. Ама и аз като Плачинка, мисля да не се престаравам, че ще сме само тримата.

# 287
Не знам всъщност Thinking Доколкото разбрах от тази статия:
http://allekvinner.no/index.php?option=com_content&task=view … 281&Itemid=49
При злоупотреба имало опасност за плодовитостта на мъжете Laughing

# 288
здравейте момичета Hugredwine аз сьм щастлива навсякьде било то в Родината или тук....... Simple Smileприятен уикенд на всички  bouquet

# 289
  • София/Осло
роси-мерси  Hug, то и в сащ е било забранено ,ама там всичко полезно е със забрана за да не фалират големите компании Joy Joy
бобче-за подслаждане ,да...четох много положителни статии за нея

# 290
Ох момичета, има ли друго лекарство за бебешки венци, освен дентинокс тук. Изобщо не ни помага, малката ще ме побърка вече, а и се мъчи детето. Tired

# 291
bob4enkaза сьжеление няма Sadходих вчера да питам и ми казаха че нямат друго #2gunfire

# 292
Ще се гръмна.  Tired
Въпрос към Ркб, като работеща в сферата: Има ли тук, аджеба някаква възможност да се направи на Йована тест за алергии, кръвен. Ще плащам ако трябва...Мерси   bouquet

# 293
Еее, разгеле, разбра го айде успокой се сега  Wink
Абе Марйо, я кажи нали щеше да каниш съседките на кафе. Какво стана с това богуугодно дело?  Simple Smile
НИ мога,бе! Сега ще прекарам много безсънни нощи да търся къде ми е проблема?! Дали пък не е защото не се интересувам от фасадно строителство въобще?!  Thinking

А съседката бяга от мен като дявол от тамян! А аз най-зверски я преследвам и от далеч и викам "Хаааай!"!

# 294
  • България
Привет,дове4ера 6те пи6а,но само да кажа на Боб4енка:при никнене на зъби,при нас много помогна гривната (4есало),има ги навсякъде,не сме ползвали друго,но ако няма полза от денитокса,погледни в онлаин магазините,амазон или други newsm78,дали не могат да ти пратят от 4ужбина,изборът е по- голям там определено или бг маиките от другите теми може да знаят и да ти пратят от бг.Не ми идва друго на ум Thinking

Марио,остави ги тези диви норвежки,наблегни на бг контактите,ако имате няколко бг приятелски семеиства не ти трябват особня4ките норвежки(и без тях се живее Wink Peace

Лек ден ,аз бягам по зада4и  bouquet

# 295

Аз дето съм писала такива работи за БГ, май съм провокирала някои хора... Joy  ... с гледната си точка  Wink Ама си казах каквото мислех . Hug   А можех и да се превъзнасям и да се прехласвам и да пиша суперлативи ... да лъжа....но кого лъжа всъщност,вас ,мене си..? Rolling Eyes

Розе, всичко каквото си писала смятам си е чиста истина! Аз лично се натъжих, че си видяла в такива краски Родината! Много щях да се зарадвам ако бях прочела "Тук си е същата цигания и мръсотията. Обаче... видя се толкова приятели, нагушках роднините.Толкова е хубаво да си сред свои..." и т.н. За това казах за гледната точка. Тъжно ми е, че виждаш България само в сиви и тъмни краски. Тъжно ми е за това! Освен това смятам, че Норвегия не е такъв земен рай какъвто понякога ти се струва, че е! Обаче, ако на теб ти се струва такъв- чудесно- много се радвам за теб!  Hug Човек трябва да е щастлив където е!
То е ясно, че в Норвегия е много по уредено от колкото в България! Ако не беше така норвежците щяха да идват в България, а не българите в Норге!

П.С. И да защитя сливка: Не е нужно да не ти харесва тук, за да виждаш недостатъците!  Simple Smile

# 296
А съседката бяга от мен като дявол от тамян! А аз най-зверски я преследвам и от далеч и викам "Хаааай!"!

Муахаха, просто си те представих в крачка...  Joy Гледам не си видяла моя специален поздрав за теб, аааа... няма да се хабя другия път.  Wink

# 297
Норче не помагат, имаме поне 10 най- различни, чак такива за фризера. Още повече се настървява, а с колет докато ми стигнат от България, ще и отмине. Явно ще се мъчим, няма как.

Сватя, ти гониш съседката, аз пък гледах как да избягам от нея. То скука, то чудо, хем неможем да завържем сносен разговор, хем ми се натиска тая жена, Мъжо се шегуваше, че се била влюбила в мен  Laughing. Ама сега се поуталожиха нещата де  Simple Smile

# 298
  • България
Ох,паднах  Joy Joy Joy Joy Joy
и аз имах една такавa съседка норвежка,все ме дебне да се покажа и веднага идва...моят мъж вика6е,"ето я твоята приятелка,"мдааа Марио има и по- ло6о Wink Joy
А за зъбите явно 6те се мъ4ите,ех няма лесно в тоз живот,беее Crossing Arms

Бягам ве4е....

# 299
Как, ма Палачинко, мила! НИ ма ли усещаш, че от сутринта пиша несвързано - само като зърна снимката, пиянската ми душа и ме  удари право в главата!  ooooh! Не съм ли писала голямо БЛАГОДАРСКО!  Hug
Много ми е мъчно, че трябва да ти отхвърля поканата за Коледа!  Sad Хем щяхме и красотите Бегенско-Ставангерски да видим...

Ох, сватя ти мА притесни!  Grinning Сигурно и съседа се чуди дали не съм влюбена в съседката!  Mr. Green Ще й създам некой страхов синдром на женицата!  Blush
Иначе и наш Фифо е озверял. Де що види и се фърга да го хапе!

Общи условия

Активация на акаунт