Елхичките си ние украсяваме, и здрави Януарски бебчета си пожелаваме!

• 13 464
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ДОБРО УТРО, като гледам май никой не спи  Shocked

МАРИ в моята книга пише, че в 35-36 г.с бебето се обръща- не се притеснявай  Hug
За корема, моя си е високо още.
Това е за сега.
ЖЕЛАЯ ВИ СПОКОЕН ДЕН  Hug Hug Hug

# 226
Добро утро и от мен!
Днес ми е официално последният работен ден, но както гледам как ме дразнят от сутринта, май ще има да ме чакат да идвам после.
Уж трябваше да дойде една нова колежка вчера да я обучавам, трънки, никой няма. Confused
А днес ми сервираха, че трябва и да замествам една колежка, защото няма да идвала днес, а нейната работа е супер гадна...
Ама нямало кой друг, еми ако аз бях казала, че днес няма да идвам, съсем нормално е, все пак съм доста бременна, как са се оставили на мен да чакат, та се скарахме с главната от сутринта, май днес ще ги разхвърлям като за последно.
Иначе нощес сънувах бебето, само дето беше доста голямо, бяхме на купон и то заспа на музиката, като разправях на мъжа ми сутринта и той се хвана за главата, аз преди голямо хойкане ходих, та предполагам, че съм съчетала двете неща. Crazy
Сега ще се успокоя малко и продължавам да стискам зъби, докъдето успея, пък утре ще видим какво ще ме прихване.
Мойто коремче още от началото е много ниско, преди беше добре, но сега така ме подпира...

# 227
  • София
МАРИ ЕТО КАКВО НАМЕРИХ ПО ВЪПРОСА:
http://www.biberonbg.com/info/sedalishtno.htm
В края на статията пише как можеш да му помогнеш да се обърне и въпреки това е рано още.
Спокойствие и само спокойствие  Hug

# 228
Vania_84 -знам аз казаха ми задължително след ядене.

# 229
Добро утро:)!
И моето коремче е доста ниско.Даже вчера вечерта се оглеждах и ми се стори, че е паднало съвсем. Май още е рано,а? newsm78.Но пия си Магнерота и стискам и се надявам да устискам Laughing
И на мен днес ми е последния официален работен ден, ама нещо не съм се настроила като за последно!Имам да свърша още доста неща:)
Пък и май ще ми е скучно по цял ден сам самичка у нас:)

# 230
ДОбру утро

Ама поспаах  Mr. Green снощи с татито като се гушнахмев 10 и половина и така сме отмъркали, че не сам чула кога ми е звънял часовника да си пия антибиотика. Хубаво, че се будя да пишкам та не пропуснах  Sunglasses Сутринта се бъзикахме с мъжлето, че ако така спим и когато бебчо се роди, спукана му е работата ако не е достатъчно гласовит и упорит. Mr. Green

Ваня,  коремчето ми малко се е смъкнало надолу. Съдя по това, че преди не можех да спя на дясната си страна, защото малкото ми притискаше жлъчката и ме болеше много лошо с една режеща болка. Сега напоследък си спя както аз си искам- наляво, надясно, голямо въртене пада Whistling

Отивам на лов за папкане и после пак се трупвам на дивана. Днес вали и едва ли ще излизам. А имам и забрана от фамилията да мърдам, защото пак говоря малко на нос Mr. Green

# 231
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!

Коремчето ми още си е в стърчащо положение, но и с Коки си беше така до последно.
За спането - какво да кажа - тая нощ поспах, ама синът ми нещо се опитва да кашля - та се стрясках - дано да спасим положението и да не се разболее много.
Аз все още съм на работа и декември се очертава работен, ако се чувствам добре и няма проблеми.

# 232
Добро утро мами. Пак сте пописали вчера. Аз да ви се похваля след като ходих с бебето в корема на Витоша в неделя, го заведох на концерт на Васко Василев вечерта. Имах чувството, че с ритниците си се опитваше да хване ритъма. Заведох и каката, която няма 4г. Много й хареса и аз много се очудих, защото детето не мръдна от седалката през цялото време. Накрая каза, че пак ще ходи на концерти, но ако може и да пеят, щяло да бъде по-добре.

Моят корем си е високо горе. Доста по-едър отколкото с първата бременност и чувствам как ми подпира циците и ребрата и всичкото. Предишният път ми падна ниско долу в деня на раждането.
Днес съм на ФМ при Марков. Надявам се да сме се обърнали, защото предния път бяхме по хоризонталата. Искрено се надявам да раждам нормално.
Сега като чета какво сте обсъждали за мас, зехтин и т.н. се сещам как предния път идея си нямах с какво да мажа бебето. Приятелки ми подариха пълна кощница с козметика и тъй като бях на 7000 км от всички баби нямаше кой да ми дава народни мъдрости и си мазах детето с Джонсън - нямахме никакви порблеми. Когато се прибрахме в БГ установих, че тук изборът е толкова голям, че почваш да се чудиш кое да избереш. В Канада лесно - два вида олио и това е.
Приятен ден на всички в това прекрасно дъждовно време.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:40 от patenceto

# 233
Добро утро!
Аз след вчерашния преглед така се пообърках и пуснах един пост ама като го четох сега и нищо не разбрах от него, за което се извинявам. Не знам точно как прогнозират голямо бебе ама нашето щело да бъде 3.800  #Crazy най-малко. Аз не виждам къде в малкия си /за сега/ корем се е побрало ама да е живо и здраво. За обръщането - ами каза, че е възможно да се обърне, но то заемало най-благоприятната позиция според формата на матката. И като за първескиня, такова голямо бебе малко трудно да се обърне, но не е и невъзможно. Каза ми за всеки случей да си харесам дата след 3 януари  и аз не мога да ви опиша колко сме от семейството с празници през този месец. 6.01 Йорданов ден - баща ми е Йордан 7.01 Иванов ден -празнува моя милост - Йоана 10.01 Мама има РД и не на последно място  12.01 брат ми има РД
Така, че ако ще се ражда секцио- 08.01 е моят ден!
Вчера такъв пазар му ударих, че вече си имам всичко, само количката ми остана, дори прах за пране си купих. Беше ми за успокоение.
Ами това е за сега, с Мари ще се надяваме бебчетата да се обърнат, а с Ели може да станем мами в един ден.
Лек ден момичета  Hug

# 234
Добро утро и от мен!

Снощи ви четох, четох и после като написъх един дълъг постинг и нета ми се скапа преди да го изпратя.  #Cussing out

Относно спането, май нямам оплаквания, доста добре си поспивам, чак ми е мъка сутрин като ставам рано че правя закуска за баткото и го водя на училище Tired

И моето коремче е доста ниско и много ме подпира. Миналия път беше доста щръкнал и остър, сега точно обратното. Ако питаш някоя баба ще ти каже че по това се познава дали носиш момче или момиче, но всичко си е индивидуално според мен и всяка бременност е различна.

Евито, я не се ядосвай, пускай ги тея по......И гледай да си почиваш сега, че после дългоооо време спокойствието ще е мираж. Не че аз сега като съм си вкъщи съм се спряла, все правя нещо, но поне не ме дразнят. Whistling

Пфу, днес времето е май гадно, а аз трябва да излизам на консултация...

# 235
добро Утро!аз съм мн.доволна че вчера си украсих елхичката и къщичката  Rolling Eyes
иначе тумбака ми се смъкна и от няколко дни дишам доста по-леко,а днес в този дъжд ще трабва да дошляпам до док.за запис на тоновете.
Tedsan какви са тези разболяванки ,аз мислех да те уговарям за кафенце из квартала тези дни?бързо да се оправяш smile3503

# 236
  • на плажа
 Добро утро и от мен! Вали като из ведро и никак не ми се излиза, но ще трябва да ходя на консултация, да мерим тонове и да си взема болничния, за да го занеса в офиса. Като се замисля ще видя тез парички от болничния януари или февруари, ако всичко е коректно попълнено, разбира се  Crazy.И отгоре на всичко цяла нощ не съм спала. Въртях се като шугава овца, а и любимият е хванал някакъв скоропостижен вирус и е много зле, а явно и кучо го е лепнал, защото цяла сутрин му къркори коремчето и няма апетит. Много кекави тез мъже бе!

# 237
Така, че ако ще се ражда секцио- 08.01 е моят ден!
Вчера такъв пазар му ударих, че вече си имам всичко, само количката ми остана, дори прах за пране си купих. Беше ми за успокоение.
Ами това е за сега, с Мари ще се надяваме бебчетата да се обърнат, а с Ели може да станем мами в един ден.
Лек ден момичета  Hug
И аз така решихме с таткото, да е на 08.01.08 че много празници Mr. Green
Ами дано всичко мине както трябва най-вече да устискаме и всичко ще е ОК.

# 238
  • София
Здравейте и от мен.

Аз днес по случай дъжда не мисля да мърдам от къщи, най-много до магазина. И без това след малко хващам прахосмукачката, че трябва да поизчистя малко.
За коремчето - моето ту е ниско (и се разлива  Shocked), ту е високо и остро, но го оправдавам с това, че бебчо се намества.
Вчера бях на ЖК - взех си болничния и най-важното - бебока е ок, само дето и той е седалищно (а как ми подпира ребрата и размества вътре не е истина  Shocked) и док каза, че ще го следим дали ще се обърне, за да видим как ще раждам. Към момента бебо трябва да е към 2,5 кг.
За работата - аз малко поработвам от къщи, че ми е съвестно да си оставя колегите сами и да ги затрупам с работа, че за съжаление към момента не са успели още да ми намерят заместник. Обаче и аз се чувствам по-добре така, че имам занимание, иначе ще откача от скука и еднообразие, най-вече.

Та това от мен за сега, до после  Hug.

# 239
Здравейте момичета,
не се сдържах и ви налазих темата обзета от миналогодишни спомени, когато и аз чаках с нетърпение да видя малкото си съкровище. Много е вълнуващо. Пожелавам ви леко обебване и много весели празници. Скоро ще ви посетим цялата януарска-2007 дружина   Joy

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт