Il était une fois...Или в очакване на Père Noël!FR-9

• 21 610
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
O, Поля, ти като стана въпрос за коледни гурмандизи и взе че излезе от нелегалност Laughing  Да ти кажа, тези сливи в сланина  много ме развълнуваха - ще взема да пробвам да ги направя в домашни условия! Може и да не станат като на Пикар, но определено е оригинална идея newsm10

Клео, имаме един доста подобен заек, но май не е съвсем същия - друг цвят е, май няма шалче и ушите му са по-дълги. Каква му е марката, това което пише под него ли?

# 106
Здравейте и от мен,
мнение за Пикар не мога да дам, защото не съм купувала нищо от там, но сама съм правила сливи в лардон и станаха страхотни, а особено майка ми и баба ми като бяха тук много се впечатлиха Simple Smile А и аз самата много обичам такива смесени вкусове.

Много коледно настроение на всички пожелавам, дори на тези, при които е по-топло от нужното Simple Smile

# 107
4estit rogden den na vsi4ki rogdenici.abe vie kvi ne6ta pokazvate.napravo ligite mi potekoxa.njkoi da dade idej za podarak na 8 godi6no mom4e.pls

# 108
хе, хе, то си ми го пише в профила, а и затова 2 години се опитвам да сваля 2 кила Laughing

# 109
Iventse, това за по-топлото май за насам си го мислиш - но днес е само 0°, поне сутринта беше толкова. Бррр Sad  Слънцето си го има де!

Я кажи как ги прави тези сливи - слага ли ги в нещо като топла вода да се посъвземат? Май няма много да върви да ги топя в ром май Laughing Thinking

# 110
Ми нищо специално не съм ги правила, купих от не най-сухите сушени сливи (имаше някакви такива меки) и лард, който си беше нарязан на ленти и дори имаше на опаковката картинка на сливите Simple Smile Увих ги и ги пекох, общо взето на око, докато ми харесаха. Пуста лакомия всеки път се горя, че са доста топли вътре в началото Simple Smile

За рома, не знам, може да стане горчиво  Thinking

# 111
Вие поне имате Пикар. В Елзас изобщо я няма тази верига, виждала съм я в Южна Франция и Монако. Знам че е по-скъпа и качествена, интересно защо я няма тук, нали все пак Елзас е вторият богат департамент след Париж.  newsm78

Клео, да не си е загубила Йо-то това дуду? Сори, не мога да ти помогна, ние с дуду не играем/спим, но ако го намеря, ще ти го пратя  Hug

Как сте бе мадами? Хайде, наздраве от мен.

# 112
  • на езерото
  Момичета днес черпя  party023 моята гъгрица навършва 3 години!

# 113
Пинка, мила, току-що видях че имате празник днес! Честит рожден ден на Никол - толкова голяма, че вече ходи на градина! Да ти е жива, здрава, много да те радва и да вземе акъла на всички французи, като започне от градината! Весел празник  Party Time  Party Time  Party Time

# 114
ЧРД на Никол
Да расте весело, послушно/доколкото може/ Laughing и здраво момиченеце
Честито Пинка   bouquet Heart Eyes Hug

# 115
Честито ти порастнало момиченце, Пинка!
Нека да е здрава, палава, умница и чаровница!

# 116
  • MERIGNAC, FRANCE
4естит 3-ти рожден ден на Ники!
Да расте здраво, умно и весело дете!

newsm59  bigdance2 newsm18  ura  bigdance2 newsm59

4estit rogden den na vsi4ki rogdenici.abe vie kvi ne6ta pokazvate.napravo ligite mi potekoxa.njkoi da dade idej za podarak na 8 godi6no mom4e.pls

Пиратски кораб, Спайдърмен, Геомаг, пъзел ... зависи от самото дете.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 00:49 от Mama Strumpf

# 117
А аз черпя, щото днес моят мъж има рожден ден! 13/12 е супер дата , хора! Лека вечер на вас, ние отиваме тримката да ядем някъде... Grinning

Честито на всички рожденици!   bouquet

# 118
Привет и от мен и честито на рождениците Hug Вие вече имате опит и да ви попитам, когато се роди бебето трябва ли да го регистрирам в бг посолството?Хич не са ми ясни тези неща?До мамите раждали планово секцио тук мога ли да избирам аз датата в смисъл дават ми срок една седмица и аз си избирам денят или доки определя операцията?

# 119
Хелоу девойки и от мен.
Мама Светли - мен ме нямаше  в неделя на базара,но ве4е съм там...ако имаш път насам мини , ще се радвам да се видим и запознаем...ина4е аз съм в Кършяка при приятели....щанда се намира на 2 етаж до кафето, и кон4ето ,и аладин дето се движат (електронните игри за децата) ,няма как да сбъркаш ,няма други дървени игра4ки....
4РД на малката госпожица Никол , и на Роберто на Мистик.  bouquet
Пак сте пуснали вкуснотии ,Пикард и аз ги та4а ,но хи4 не са за линията.
Мари Рус , регистрираш де4ко в БГ посолство само ако искаш да е бг гражданин....за другото не мога да отговоря ,аз раждах нормално...

Общи условия

Активация на акаунт