Il était une fois...Или в очакване на Père Noël!FR-9

• 21 605
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Mari_rus-и аз съм голям фен на Vertbaudet,но ги намирам скъпички,затова чакам нетърпеливо солдите.Ако ти е възможно да почакаш за голямото пазаруване февруари,ще видиш за какво говоря.Аз на юлските разпродажби обзаведох бебчо с бодита и пижамки за цялата зима  Laughing А една приятелка-Дид 80,си взе за 40 евро онова легълце,което в момента в каталога им е 200 евро.
Моето е от Икеа-тогава още дори и не бях чувала за повечето марки  Embarassed
С&А и H&М също предлагат хубави неща,но на мен са ми ужасно далече и не събирам кураж да тръгна с количката.За сметка на това имам един Du Pareil Au Même,чиито връхни дршки много харесвам...
Имам и едно Kiabi и определено ми харесват повечето техни дрешки(не всички,но част от модата е в афро-арабски стил за да отговаря на квартала,в който се намира магазина  Wink),а и цената е много добра.

Клео-само ме дразниш с тия ванти. Mr. GreenНямам такъв подобен магазин.Но пък имам един Sympa.
А някой има ли по-близки впечатления от Sympa?Там намирам пижамки джърси на Пьоти Бато по 4? и се чудя как е възможно(в магазина им са 30?)???

За болести не ми се мисли даже.Още изтръпвам като се сетя за варицелата...и всичко,което преживяхме по повод обиколката на главата на малкия.бррр...

Аз Карла Бруни я свързвам единствено с опита и за самоубийство преди години и откровенията й,че всички манекенки пушат марихуана,за да са слаби...Както и намеците й,че манекенките всъщност са луксозни компаньонки и много често се продават заедно с тоалета  Money...Да й се чудиш,що се пъне да е манекенка с милионите на татко си зад гърба?
Та на Франция баш това и трябва-първа дама наркоманка  Sick
А и от  Саркози ми се  Sick с тая история.Има-няма два месеца търсеше съчувствие,че Сесилия е любовта на живота му и как го зарязва...Явно и френската политика добива елементи на латино сериал.
Айде,баби,вадете кърпичките-амбициозното унгарче е с разбито сърце Joy

Роца-Мамбата май не чака newsm04 ,а отрочето ще е зодия Близнаци.(поне аз така го разбирам)
Споко, Мамба,татко и батко са близнаци.Единия може да мълчи с дни,на другия не можеш да му затвориш устата. Joy

ето ви едно сайтче за забавление- става веселко,като се сложат снимки http://www.elfyourself.com/  Ето една идейка http://www.elfyourself.com/?id=1605975778

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 19:19 от Шомон

# 181
Някой може ли да ме светне за телефонните карти за България? Купуват ли се, откъде и въобще как става newsm78

# 182
Още един сайт в стил на елфите:

Тук

Телефонните карти са навсякъде. Дори дядовците, които лъскат обувки предлагат... Laughing Иначе освен в пощите, има най-вече по вестникарските будки...

# 183
 Чумби-Предполагам,че питаш как по-евтинко да звънкаш в БГ?
Ние сме с Еуролатина-за 6? ,малко над 3 часа разговор.Мисля,че за София дава повече минути.
Има и вариант Europe de l'Est-същата работа
Ние ги купуваме от арабите-всяко магазинче и интернет клуб ги имат

Клео-и твоите елфи си ги бива

# 184
Момичета а от кой януари започваха намаленията?Термина ми е за 18 януари, дали пък наистина да не изчакам до тогава Thinking и аз намирам verbautet за малко скъпички леглото и скринчето които съм харесала там са 450 евро а ако ги взема от икея с около 200 евро по малко е не са същите но пак не са чак толкова лоши.

# 185
Мари_Рус, аз бих изчакала на твое място. Дори и да родиш по-рано от солдите, пак не е болка за умиране. Аз принципно бойкотирам такива кожодери ала вербодé, оркестра, пьоти бато етц. Спомням си, все едно беше вчера, когато ние купувахме мебели за детската стая малко преди да родя. Ами спестихме сигурно хиляда евро, тъй като легло - 100, комода - 100, шкаф - 100 и всичко крем дьо ла крем, супер качество, само че няма написано на комодата "вербодé". Но, мерси, аз съм супер доволна.

Шомче, виж аз какъв бъзик си направих преди две седмици, гледам че е същата музика като елфската : http://www.scroogeyourself.com/?id=1301591549   Laughing
А на Клеопатровата страница мислех да сложа снимката на мъжа ми и да му го пусна със стрийптизьорки. Дали ще забележи, че е той, хаха.

Чумбо, вие още ли бродите из Франция, аз рекох, че пиете вече домашна ракия  Wink

Добре дошла на новата мадама с кестените. Ха добре, че са тези марон гласé, че да се запознаем  Mr. Green

# 186
  • MERIGNAC, FRANCE
mari_rus, намаленията запо4ват на 9 януари, сряда. И аз бих из4акала.

chumbi, а защо не звъниш 4рез Телерабе? Цената е като на минута тариф локал.

Nadin, я ме светни ,моля, какви са тези устройства, които вклю4вате към телефона? Мъжо има нов служебен тефенон Нокиа 6234, със сравнително голям екран.

# 187
Хелоу, девойки! Още съм тук, но не задълго!

Аз всъщност исках да питам с каква карта мога да се обаждам в България от моя си телефон, така че да не минавам през Франция... но май не е възможно, тъй като съм с абонамент. Ще си търся телефон в българско явно.

Ако не ви чуя повече - весела Коледа, наздраве, умната с яденето и пиенето и да получите най-желаните подаръци!
Мари-рус, още малко търпение и кураж Hug

Wine Glass newsm36

# 188
Chumbi,
май трудно ако телефонът ти е от Франция, защото не е разкодиран и ако си купиш предплатена карта в БГ, няма да я приеме. Аз ползвам от няколко години Прима на Мобилтел като съм в БГ и съм доволна, но на последния ми телефон, купен от тук, изобщо не тръгва. Не знам с другите оператори как ще е обаче  Thinking,

# 189
Nadin, я ме светни ,моля, какви са тези устройства, които вклю4вате към телефона? Мъжо има нов служебен тефенон Нокиа 6234, със сравнително голям екран.

Това е устройството:
 Holux GPSlim 236, гледах че е съвместим с телефона на благоверния ти  Simple Smile
Това всъщност е джи пи ес рисиивър  Crazy (как изглежда само на бг)
И отделно ти трябват картите на съответните страни, които се инсталират на телефона. Само не знам дали големината на екрана ще позволи добре да се вижда всичко.

# 190
Аз си ползвах телефона купен от Франция в България.Завизи дали телефона ще е кодиран към някой оператор.

# 191
Здравейте мадами,
днес аз черпя, че най-големия ми мъж е рожденник.
Сготвих набързо разни вкусотии в Pacard, дано народа остане доволен.

Весели празници на всички, много подаръци и хубави емоции!

# 192
Ех, тази мадам от булонската гора как ги разбира нещата, спИциалистка ни е тя   love001

Chumbi, явно не всички телефони са кодирани, значи ще трябва да се пробва!

Честито на рожденика на Сбъдваща мечти, да е жив и здрав!!!

# 193
Коледа наближава и сърцето ми пее. Въпреки ангината, която обхвана масивно уши/нос/гърло ( това, което оставаше от гърлото ). Болна съм като куче, с червен нос, обложен език - пак не са измили коректно чашите в айриш пъба, ма**а им! Разболях се след една вирé във въпросния пъб и тези симптоми не мога да ги хвана от въздуха или от прост грип, това си е баш зараза.

Чумби, знаеш ли, че Катя ми каза да ти дам нейния номер и да си и звъннела като се приберете. Аз казах ок, ама мисля, че няма смисъл да ти давам телефона и  Laughing
И не ти разбрах точно въпроса с телефоните. Но всеки апарат, независимо къде по света е купен, може да се ползва в Бг. Било то с твоя абонамент ( където трябва да си казала, че искаш резо в определени страни ) или с кредит. Аз лично винаги съм си ползвала и двата мобилни телефона без да сменям нищо, но имам приятелка, която се прибира с нейния френски портабль, там си купува бг. симкарта на м-тел ( или друга ) и докато е в бг. просто говори от тази симкарта.
Питай Мамбата, и тя прави така май.

Мише, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и дълъг живот заедно! Кажи какъв подарък му спретна?  Wink

# 194
чумби, клео, лек път и поздрави на родината! Simple Smile
Весело изкарване на празниците на всички, в България или тук!
мистик, оздравявай бързо, да си във форма за празниците! Пиеш ли антибиотици?
Мише, честит ти рожденик и тук! Hug
Аз вече съм в отпуска Grinning

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 23:52 от МарияКара

Общи условия

Активация на акаунт