Юлче, хайде като на игра да подредим пъстра коледна елха!

• 16 802
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Асе, аз пък очаквах нещо с повей на вятъра, помирисване на цвете.... Mr. Green Heart Eyes

И навъпреки на всички пожелания на момичетата си мисля, че ще е девойка!
В този ред на мисли 90% от хората като разберат, че и бебето ни е момиче поглеждат съжалително и ме успокояват "Е, нищо, де! Живот и здраве може да опитате пак" Mr. Green Mr. Green Mr. Green хи-хи

Все повече ставаме мамите с 2 и повече съкровища!

# 166
Ехе, Асе, честито и от нас, мила Hug Със сигурност всички ти се радваме много, та по-нататък да разказваш на малкия бебок колко много лелички са му се радвали още в "сакче" като е било Laughing

Амейче, мерси за инфото Peace И аз така процедирам Wink

# 167
Аска Честито мила    bouquet
Аз те излових преди седмици ма чакам официалната обява  Grinning Heart Eyes  Heart Eyes

# 168
Аска Честито мила    bouquet
Аз те излових преди седмици ма чакам официалната обява  Grinning Heart Eyes  Heart Eyes
И аз така,ама чаках понеделник доки да потвърди  Hug

# 169
Ей, следотърсачките Hug Heart Eyes Теди, аз също искам пак мацка, ама като си знам, че няма да ме огрее Crazy Директно си лепнах синия тикер, щото просот съм убедена, че ще е момче Grinning Освен ако не са две разнояйчни, но за сега не са Grinning

# 170
  • В средата на времето
ЧЕСТИТА 2008-ма ГОДИНА ОТ МЕН! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО ЗДРАВЕ И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!  Grinning Hug

Асе, честито бобче в корема Grinning Лека бременност ти пожелавам. И аз като Ара залагам на момиче обаче Grinning

На болните дечица пожелавам бързо оздравяване  Hug

И аз искам второ, но ще изчакам още поне една година, че има да се местим в ново жилище..

# 171
  • София
А, то и аз вече искам второ, даже си спирам противозачатъчните.  Wink По-сериозно обаче почваме да работим по въпроса през лятото (с графици и т. н.), а ако стане по-рано, още по-добре.  Joy

# 172
Освен ако не са две разнояйчни, но за сега не са Grinning
Да не чакаме близнаци?
А относно забременяванията, то и моите са не по малко странни, ама явно господ си знае работата!
Аз лично като разбрах за 3-тото тайничко се надявах да е момиче, така и излиза, макар че всички мислеха ча ще е мъжко, така че... почакай още малко!
Спящата красавица , щом ще работите по въпроса през лятото, то сега му е времето да спираш противозачатъчните, че нали има период на въстановяване ни функциите!

# 173
Аз също искам второ, но още ми е рано. живи и здрави след година, година и нещо може да се позамисля.

Относно пола - всеки , или поне повечето искат така да се каже да ги "нашарят" и да са различни - момче и момиче. Но като комбинация мисля, че най-успешно е 2 момиченца, защото си остават близки цял живот. Когато са брат и сестра в един момент малко или много се отдалечават един от друг, а за братя да не говорим - в повечето случаи етървите ги скарват. Аз съдя по мен и сестра ми - защото тя ми е най-близкия човек, а и повечето сестри които познавам са така.
Така че каквото дойде - само да е здраво.

# 174
  • София
Спящата красавица , щом ще работите по въпроса през лятото, то сега му е времето да спираш противозачатъчните, че нали има период на въстановяване ни функциите!

К'ва "Спяща красавица", за вас съм си Сия!  Joy Все едно Асето да ми стане "Патиланец печен". Някои колежки взеха да ме разконспирират (взели, че влезнали в темите за отслабване и познали Ади на снимката) и реших да си сменя ника за по-сигурно.

# 175
  • Пловдив
Сега се върнахме от педито и вече сме добре, даже от утре сме на ясли. Приключи се с Варицелата и никога няма да се повтори  newsm44.

Надявам се скоро да не ни се налага да седим толкова дълго в къщи.
А не искам да си помислям колежката ми колко пъти си го е пожелала това Wink

Е имаше и добра страна успях да се поразпиша във форума  Laughing

# 176
Асе, честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност и едно сладур4е след 33-34-35 седмици!  Laughing
 Много се радвам на новозабременелите, защото и аз искам 2-ро, дано тази година или другата и нашата Габи стане кака  Laughing За съжаление аз забременях ноември, но извънматочно и 17 декември ми беше операцията, едната ми тръба ве4е я няма, но да се надявам че на прегледа сега края на януари ще ми кажат 4е другата тръба е ОК и че можем да действаме с мъжа ми. Стискайте ми палци, момичета  Hug

# 177
  • София
Стискайте ми палци, момичета  Hug

Стискаме!   bouquet

# 178
Сиска, ще стискаме  Heart Eyes, ще си имате и вие едно мъниче Hug
Аз също искам второ бебче, ама ще поизчакам още годинка две, нещо не ми стиска  Crazy

# 179
Аз допреди половин година изобщо не мислех 4е ще си правим опити за второ, ама то човек никога не знае..

Общи условия

Активация на акаунт