Юлче, хайде като на игра да подредим пъстра коледна елха!

• 16 783
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мим,  Hug за вас, да се надяваме за бързо откриване на надеждно лекарство.

Като ви чета напоследък много взех да се замислям и аз за бебенце, но така, хипотетично, явно е заразно. мисля си много за - и против. иска ми се, но се чувствам изморена някак си, вече Калина порастна, ходим на работа, правим разни други планове, искам ама много много не ми стиска, а и възрастни сме вече доста, мъжа ми ще стане на 40 тази година, аз на 37.
радвам се много за коремчетата Hug

нова придобивка от следобед - детска палатка, супер сладурска, с мечо пух и другите герои, сгъва се бързо и не заема никакво място (много важно качество). сложихме бебешките пелени вътре да е мекичко, играчки  и така минаха няколко часа в криене и тишина. напълно подходящо се оказа за нашето дете.

Айде, айде, едната възраст не е причина Simple Smile Хората на 37 първо раждат! Действайте, докато е заразно  Wink

Сиска, съжалявам, за това което ти се е случило, надявам се скоро да се похвалиш с добри резултати и хубави новини!

# 196
Сиска, Ара, мерси за отговорите Hug Ама пак нещо не ми става ясно, дано не ставам досадна Rolling Eyes - как може да се оплоди овулиралата в корема яйцеклетка, нали, за да я достигне сперматозоида трябва да е в матката newsm78
Ара, вашият татко оздравя ли вече?

Ох, Мимче, и аз ви съчувствам искрено Confused Дано не се случва Praynig

# 197
Ако яйцеклетката се оплоди, то тя тръгва вече оплодена (под формата на зигота) и достига матката. Целият този път се изминава за около 3 дни. Достигайки до матката, оплодената яйцеклетка се имплантира в подготвената маточна лигавица и започва своето делене, хранене и развитие, докато след време се създаде ембриона, който преминава в плод, който раждайки се, дава новороденото бебе.

Бубка, всъщност оплождането става в тръбата. Затова е възможна и извънматочната бременност. По принцип се помучава ако има стеснение в тръбите и оплодената зигота (която наедрява скоростно) заседне по пътя към матката. Има разбира се и други причини, за да се получи такова състояние.
Мимка Hug Hug Hug Оставам безмълвна и много, много ви прегръщам и мисля за вас с обич. Heart Eyes

А сега да ви кажа кой е с бременно юлско тумбаче, освен Ивончето - нашата Рей Grinning Пише си в новата отчетна юлска и не се вясва, калпазанката. Обаче й пиах лично и се надявам да надникне и при нас Hug

# 198
При отрязана тръба няма шанс овулиралата от тази страна яйцеклетка да бъде оплодена, просто защото сперматозоидите не могат да я настгнат, няма тръба в която да влязат, запушен е изхода на матката където е била тръбата.
Мимес,целувки за Дари. Hug
Е, честито и на Рей, стават все пове4е чакащите и имащи ве4е 2ри и трети деца Simple Smile Така и трябва  Hug

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 08:27 от siska

# 199
При отрязана тръба няма шанс овулиралата от тази страна яйцеклетка да бъде оплодена, просто защото сперматозоидите не могат да я настгнат, няма тръба в която да влязат, запушен е изхода на матката където е била тръбата.

Да де и аз така си мислех Rolling Eyes

# 200
  • София
Мами, моля за малко помощ Praynig
Голямата ни малка щерка расте като гъбка, и сега с тези зимни дрехи кошницата за кола... направо едвам я събира. Имаме 2 столчета за кола, но понеже едното ме вбесява с безумните си колани ще го махаме. Та сега стои въпроса какво да вземем? Давайте идеи!
Бебка ще се пренесе в на Ида старото (0-18 кг), защото може да се монтира и с гръб към движението, та нещо за каката търсим. Тя сега е около 12-13 кг, обаче гледам, че са от 15кг нагоре последния клас...  Rolling Eyes и май се обезопасяват само с колана на колата
Какви са вашите и доволни ли сте?

Бубка, оздравя нашия тати  bouquet

# 201
Теди, ами нашето е Плей от 0-25 кг. Много съм доволна. Но според мен е по-добре да си пуснеш една търсачка в "На пазар". Ще ти излязат поне 10 теми със столчета и там ще чуеш отзивите на хора, които са ги ползвали. Иначе в нашата отчетна за мен капацитет е Галето. Тя и краш тестовете следи и всичко. Аз си ги харесвам само по външен вид Embarassed Е, сигуронстта също ми е от значение, ама съм по-капризна Rolling Eyes

# 202
ara75 ,нашето е Конкорд Тримакс,до 0-36 кг.Накрая става на седалка .Много съм доволна.

# 203
ara75 моя е 9-36 кг . и щерката я сложих в него малко след 1г. Има си свой колани, а тези на колата захващат стола! Също така може да се махне облегалката и си става седлка за голямо дете!Прилича на това , но е на друга фирма:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2206
 Имам и само седалка за баткото и съм слагала Маргото в нея понякога! Ако детето ти е кротко не шофираш сама в колата и няма да се измуши и да прави бели може да и вземеш направо такава!

# 204
  • София
Ще чакаме и Галето да се включи тогава! Hug Mr. Green
Аз се разрових вчера по тестовете на ADAC, и там показателите за сигурност на столчетата с по-голям диапазон на кг са най-ниски... Rolling Eyes
(Аз естествено към такива се бях насочила.)

Вени, нещо такова си представям и аз - да има собствени колани. В 90% от случаите съм сама с децата и не ми се ще да има възможност за много мърдане... Отделно на дълъг път обикновено тръгваме когато ще спят децата. Е като заспи и се отпусне плавно напред колана на колата ще се разхлаби и ще клюмне до предната седалка... ама как го обясних...

Сега ще разгледам вашите модели  в нета! мерси  bouquet

# 205
ara75,и Лъвичката е фен на Конкорд  Peace

# 206
  • welcome to the Jungle
 Joy ДААААААААААААААААААААА  bowuu

Ара, горещо ти препоръчвам Конкорд Тримакс. В темите за столчета от НА ПАЗАР съм писала обстойни сравнения с другото ни столче - МАКСИ КОЗИ ХР.

Предимството на ТРИМАКСът е, че става до 36 кг - т.е. до последната възрастова група е, защото се сваля облегалката и остава само седалка ( за по-голямо дете). Тримаксът е чудесна изработка, лек, с дупки, за да се охлажда детето през лятото  Peace. Абе фермани съм изписала за двете столчета  Mr. Green. А ако желаеш - мога да ти ги покажа и двете  Blush и на място да ти демонстрирам екстрите им  Whistling.
Естествено, има и други хубави столчета на пазара Blush. Най-добре ще се разберем по телефона  Hug или скайпа  bouquet.

# 207
Нашето столче е Макси Кози приори ХР, тогава го харесах понеже Галето описваше 4е имат много добри показатели при краш тестовете

# 208
  • в шоки-land
Шокито е с Рьомер, ама кой модел точно  Thinking...после ще в3имаме Конкорд, но пак не сьм решила кой точно....

# 209
  • София
Мерси и за новите мнения на сиска и амейчето!

Леле, ама като пиле в кълчища се оплетох... то човек като се разрови  #Crazy

9-36 нямат добра оценка на тестовете  на ADAC - там им дават средна.
Сега се двоумя между тези:

препоръчания  Mr. Green Hug Конкорд тр … 72;кс - само ме успокойте, че наистина е до 36кг - никъде не го дават толкова newsm78

Рьомер - Брl … #1074;а 123

Kiddy life pro

Recaro Young Sport

Чико, Кам, Джордани отпаднаха.

Гале, кой от юнаците кой стол използва? Или Любчо е още в кошницата? Май при нас бебка ще отиде в новото столче, а Ида ще остане в старото, докато не дойде време за 15-36кг. скайпа ми е voynova - включи се като можеш да не товарим темата. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт