Отговори
# 165
Ритке, ще пиеш ти, но един друг път ще пиеш. След 2 години.  Mr. Green
Успех днес и ще чакам с нетърпение за включване от теб.  Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Видяхте ли, че не съм такава, за каквато ме представя Рени. Няма включване от Аничка.  Grinning
Пък и тогава тя си беше виновна, защото ми врътна византийски номер. Изчака да отида на почивка и тогава се развредни. Което ме подсеща, че и на нея сега им трябват стиснати работи - Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed. Какво става с къщичката, че днес нали беше последния срок?

Снощи бях изюркана от майка ми да звънкам на Ники, защото да не забравя. Ники, специални поздрави и от родителката ми за вчерашния повод.   bouquet

# 166
ритка, стискам палци! чакам хубави новини  Heart Eyes

# 167
  • София
Здравейте, мили дами.
Сутринта бях на лекар.Д-р Джунков е много симпатичен  Mr. Green
Имам си плоден сак, но според ехографа съм в пета седмица и три дена (не мога да им разбера изчисленията)
На 27-28 пак трябва да ходя за да видим дали има ембрион със сърдечна дейност.Казах му, че ако съм жива мога и да отида  Mr. Green . Не мога да правя секс, милото като разбра и каза да сменям доктора, не бил съгласен готин доктор да ме пипал, а той да не можел  Mr. Green и да ми казвал какво да правя, много се забавлявах.Поне ме гледаха с коремен ехограф, а не с вагинален. При все че може много да искам вагиналния след някой друг ден.  Joy

# 168
Браво, Любима моя!   bouquet Heart Eyes
Къв тоя Джунков? Милото ти е право значи.  Mr. Green
Верно, че този апарат си има собствено мнение.  Laughing

# 169
Браво Ритка много ме кефиш с това страхотно настроение зареждаш  с много положителна енергия Heart Eyes

# 170
Ритке, направо ще ме убиеш ...... Ами стискаме палци всичко да е наред.

Ти поне си кльощава та може и с коремен да те гледат, пък моите сланинки пречеха и ме погледнаха с другия. Та и сърчице се видя в края на 6-та

Нищо де - след 2 седимици пак. Пък ние си стискаме палци.

# 171
Браво Рита,все такива хубави новини да пишеш, че и дано и някой от нас прихванат от тебе Hug
Предварително се извинявам ако е нахално това че така нахълтвам във вашите темички, вие си се знаете от много време , а аз съм от скоро сред вас,и така де дано не ви досаждам Embarassed
Много се радвам как хубаво споделяте и хубаво и лошо и човек може да черпи много сила и кураж от вас  bouquet

# 172
Здравейте!
Ритке, от юлските бъдещи мами ли каза че си? (раче/лъвче?). Моят термин е на 9.07.2008 и аз на 27 декември съм на преглед. Явно ще си другаруваме и ще се молим заедно Praynig ...до успешния финал.
А това вето на секса защо е?  newsm78 -На мен не ми бяха поставили такова.

# 173
hrisi23, пишещите тук сме едни от най-нелюбезните хорица. Не искаме по никакъв повод да има нови потребители, на които да им се налага да пишат точно в този подфорум. Hug
Но когато лошото вече се е случило можеш да разчиташ на горещата подкрепа на всяка една от нас.  HugТака че, когато ти се пише и споделят радости и тревоги, ние ще те изслушаме. Дано занапред радостите ти бъдат повече. Лошото да остава в миналото.

Лили, ветото в секса се слага като подсигуряване против спонтанен аборт. Confused Дано няма такива работи при никой.
Приятно ви другаруване с другарката драга Рита.  Heart Eyes

# 174
  • Стара Загора

А това вето на секса защо е?  newsm78 -На мен не ми бяха поставили такова.
Бебчо още не е защитен от плацентата и трябва да се пази..за това е ветото. Когато вече има плацента е по-малко рисково.

# 175
  • София
Lili_X, Ронка ти е казала, да се предотврати евентуален спонтанен аборт. Все пак съм рискова бременност, и при оргазъм се получава контрахиране на матката, което ама хич не ни трябва. Иначе Лъвче, ако Господ така е рекъл. Лили при кой доктор ходиш?

# 176
Лили и Ритка, ако скоро не сте гледали филма "9 месеца" с Хю Грант и Джулиан Мур, горещо ви го препоръчвам. Много разтоварващ е. Добре е и мъжовете да го гледат.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 16:03 от рони

# 177
  • Стара Загора
Лили и Ритка, ако скоро не сте гледали филма "9 месеца" с Хю Гранд и Джулиан Мур, горещо ви го препоръчвам. Много разтоварващ е. Добре е и мъжовете да го гледат.  Mr. Green
Добре ти е подействал Хирсаря май Rolling Eyes Mr. Green

# 178
Ритке, ще слушаш! на мен сексът ми беше забранен от братчето през цялото време... Издържах! не беше лесно, ама на!

Щом е забранил секса, няма да те преглежда вагинално - знае си човека. Мен брато ме преглеждаше с ехограф през цялата бременност, само когато трябваше да се види има ли разкритие и изгладена шийка - само тогава. Този доктор, при когото си била, ме кефи!

Цуни гуни на всички мацки, тумбаци!

Хриси23 -  Hug Зли сме много, ама всъщност сме едни добри душици  Joy

# 179
  • Стара Загора
И на мен ми беше забранен секса...твърдо девет месеца бях на сухо Twisted Evil че и сержи и то милото Crazy Вагинално ме прегледаха само два пъти..когато прокървих в 4,5 месец и когато раждах.
Ритке слагай лента да те следя, че инак съм много зле с паметта вече Crazy

Общи условия

Активация на акаунт