Отговори
# 240
Аничка   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Почини си добре, отпусни се и се настрой положително. вече сте на финала и скоро ще се гушнете с мъничето.
Пожелавам ти най-лекото и безпроблемно раждане!  Hug

# 241
  • София
Хайде сега да ми кажете как да си избия параноята от главата. Много ми се реве, и умирам от шубе.Права беше Весето, като ми казваше че като не ме е страх, пак ще се притеснявам за това че пък не ме е.Ама като ме хване лудата ... не мога просто. Ако нещо му се случи на това ми бебенце няма да съм измежду живите да знаете, толкова сила нямам.  Sad Cry

# 242
Ритче, така ще бъде за съжаление. Отстрани е по-лесно като че.  Confused
Обаче си знаеш, че те обичаме много и ще ти дуднем простотии, з ада те разсейваме, коколкото това е възможно. После ти ще имаш да връщаш.  Heart Eyes

# 243
Ритке, айде да те разсейвам - кажи кога си на работа и кога на английски и кога ще дойдеш да ме видиш. Стягай и фотото - я за събота, я за неделя. Че си нямаме фотаджия, а онзи там дежурен чичко хич не ми вдъхва доверие.

Иначе не мога да те успокоя. Казах ти и преди време - ще чакаш 8-ма, после 10-та, после 12-та седмичка, после 18-та и разни резултати, после пак около 20-та има да параноясваш доста
После ще си казваш - искам да видя 30-та, после малко се успокояваш, когато дойде 34-36та и накрая те хваща голямото шубе - дали раждането ще мине както трябва.
И знаеш ли кое е "най-лошото" от всичко това - оказва се, че това е най-лесното от всичко, което ти предстои след като гушнеш малкото бебоче.

Просто няма начин да си спестиш всичко това. Гуш и цун от мен. Ако ти кажа че не мога да ти се нарадвам. И много искам да ти видя скоро нахилената физиономия.

# 244
  • София
Ритка,няма как мила,параноята е ужасна и я има непрекъснато.Аз броя всеки ден и само се чудя ,за какво да психясвам.Ето сега 2 дни почти не съм усещала бебо и направо не знам на кой свят съм.В четвъртък съм на лекар-дано имам добри новини,защото миналата година на същата дата пак бях на лекар и ми съобщиха,че близначетата ми вече не са живи. Cry

# 245
  • морето и сините вълни :)
Уххх Ритке,цяла бременност живях в такваз параноя ooooh! ooooh!
Силно ти съчуствам знам какво е ..ревах като луда и аз.И да ти кажа имам чуството че се е предало на детето това мое нервно състояние през бременноста Thinking Thinking

мисли си само хубави неща Peace Peace Hug HugНие сме с тебе нали знаеш..

а моя Влади от 3 дена ми троши нервната система..реве като луд #Crazy #Crazyкво му стана незнам.Леко му е побелял венеца понадул се е ..ама направо откачааааммм #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Главата ми стана като  сандъкгюролтия....беше толкоз кротичък  изведнъж се изуми да реве.И най интересното е че  яде и по време на ядене плюе бибата и почва да вика Sick newsm78

# 246
Ооо,Ритка, това с параноята ми е толкова познато. Че аз си страдам от нея, макар да осъзнавам,че в повечето случаи нямам абсолютно никакво основание. Бебето си рита и аз пак се чудя дали пък не рита по-малко от нормалното... Чак кат ме издъни до болка в пикочния мехур, и ми идва акъла в главата. Така е, строява ме още от сега:) Не сме си малко луди, обаче няма как да го избегнем. Необходимо зло. Да не кажа, че кой знае как ще се омотая когато, живот и здраве, взема и стана майка.  Щото сега седя и чета за бременност, за движения на бебето...и изобщо не смея да отворя книга за гледане на бебета...не смея да купя нещо. Аничка го е казала хубаво.

И знаеш ли кое е "най-лошото" от всичко това - оказва се, че това е най-лесното от всичко, което ти предстои след като гушнеш малкото бебоче.

И още нещо е казала хубаво, ще го цитирам и него: Ако ти кажа че не мога да ти се нарадвам. И много искам да ти видя скоро нахилената физиономия.

Рони, ти кога нямаше да си в София? Започвам да ви ръчкам,да видим до къде ще стигнем:)

А пък на мен току що ми подариха якенце,в което да си побирам шкембата след като ми омалее това,което нося в момента Laughing

# 247
Ритка, мен ме е обхванала тая последната параноя, за която пише Аничка. Много ми помага на мен да разглеждам вълшебното списъче и по-специално най-горната част. И с часове се наслаждавам на снимките на нашите бебоци и на техните силни и щастливи майки. Опитай  Hug Hug

Ники, честито ти ново шишаво одеание.  Hug

# 248
Ох,да не говоря и аз за параноята,че ми идва да се #2gunfire

Хванала ме много силно последните 2 седмици и поне до 28 г.с.няма да ме пусне.

Непрекъснато си въобразявам,че ми изтича нещо.То почти намам течение,ама капка да тръгне и аз си мисля,че почват да ми изтичат водите #Crazy

# 249
Рита, преди много, много време казах на Весела - ако не реагирахме така - това вече нямаше да е нормално. След като човек мине веднъж през ада на това изпитание, няма начин после да реагира по друг начин.  Но заради бебо - трябва да вярваш. При това - аз ти обещах нещо, спомни си.... Просто ми вярвай. Hug Ще добавя нещо към казаното от Аничка. Всички страхове, които изпитваме по време на бременност са ужасни, но онези, които изпитваме за здравето и живота на децата си след като родим - те ги надминават. Знаеш какви ме тресяха по време на последната ми бременност и пак твърдя, че са по-малко кошмарни от страховете ми за Вики. Такъв е кръстът на майката - да се тревожи, да мисли, да се страхува.

Зоренце, милинка, така мъчно ми стана/за биналата година/ като прочетох. Съзнавам колко болезнено ти напомня тази дата за двете бебчета. С това бебе всичко е наред. Знаеш го, нали? Гушам те! Непременно пиши като мине прегледът!!!

Аничка,
  стискам палци възможно най-леко да протекат нещата. Бъдещият батко вълнува ли се???

Рони, Вики ме работи с домашните, ама да видим.... Twisted Evil Олекна ми и ще олекне и на Митко.

Ренка, верно нещо не ни даваш нови фота на Филип.  Peace Знаем, че е хубавец и от момите няма да можеш да го скриеш.  Mr. Green

Сладка мама, ако знаеш колко познато ми звучи написаното..... и сега, без да съм бременна, понякога ми се струва, че ми зтичат води - така се е параноясало съзнанието ми... Но този път никакви води няма да ти изтичат на теб. Е до самото раждането де - тогава позволявам. До тогава си повтаряй, че класната не дава и всичко ще е наред.  Hug

# 250
Обичам класната ни.  Heart Eyes Има за всяко детенце специално отношение Simple Smile. Любящата ни другарка тя.  Heart Eyes
Ники, за след Нова Година остана май. Освен ако другата седмица не се появят едни 3 дни - слънчеви и горещи за сезона.  Grinning
Може би тази седмица ще иман една много дълго отлагана среща. Но ако знам кой ще бъде деня на виждането, не пречи да си учредя тази среща според първата планирана.  Wink
Може и още една да имам, но приятелката, която чакам да дохвъри от Ирландия, още не ми е сигнализирала, че е тук.
И те така.  bowuu

Обадиха ми се. За сряда съм заета. Засега.  Grinning Остават 5 дни.  Grinning

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 20:06 от рони

# 251
Петък? понеже утре и в четвъртък съм следобяд на работа...

Преди малко ми звънна Ники,че ще остане за нощна смяна,защото колежката му я бутнала кола пред общежитието и са я откарали с бърза помощ в болница...Нямаше никаква информация как е:( Стискайте палци да е бил малкия дявол,че ми е много притеснено Praynig Praynig Praynig

# 252
Ники, стискам палци всичко да е наред с момичето... Praynig
Рони, имам специална питанка към теб слънце.Виж колко съм мазна... Нали знаеш, че когато трябва да ползвам енциклподеия, просто питам теб къде какво ще намеря. Та сега - обещах на колегите д подготовя весела и забавна викторина за коледното ни тържество. Е, ама като не знам от къде да я измъкна. В Гугъла не намерих кой знае какво. Например: •   За какво се носи чадърът?
-1. За дръжката.
Хм, май няма да им е много забавно. newsm78
Ох, да , и да не забравя - аз също много те обичам поради ред причини... ама не ги издавам, освен срещу скромен подкуп... Mr. Green

# 253
Обичам класната ни.  Heart Eyes Има за всяко детенце специално отношение Simple Smile. Любящата ни другарка тя.  Heart Eyes

Подкрепям това изказване на Рони.

Светле  Hug и благодаря за милите думи.Някак си ми светна в душата.

# 254
  • Виена
Тържествено обещавам да има снимки още утре-другиден! Сега нещо не ми се зарежда сайта. Имам нови, актуални. Утре ще направя още и ще пусна. Не го крия Филип, но ако знаете колко го обичам...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мога да прекарам часове наред само като го целувам, а той от няколко дни ми отвръща, заливайки се от смях.
Ники, как е колежката?
Ритка, подкрепям дословно Аничка! Сега те тресе или не параноята. Но ще видиш какво е като излезе от теб! Светлето, както винаги е точна и образна!Само да са ни живи и здрави дечицата  Praynig. Явно са случили на луди мами  Crazy Но ти си параноясвай, само ни пиши по-често, за да те държим под око и да те вкарваме "в релси". Аз колко пъти изтрещявах, помните ли?
Рончо, аз пак не разбрах нещо  Flutter Къде ще ходиш пък сега? Кви са тия почивки по никое време?
Моля другарката класна, имам и аз какво да напиша по повод въпросването  Mr. Green Как се нарича някой, който си завира дини?  hahaha hahaha hahaha ДиноЗавър  Mr. Green
Хайде лека, че Филип ме повика!

Общи условия

Активация на акаунт