Отговори
# 285
  • Виена
Милички, само наминавам да ви видя как сте! Филип е страхотен, Дари! Много е сладък!  Heart Eyes А Марти ми се струва не с една седмица по-голям от Филип, а с поне два-три месеца. Като го гледам как стабилно седи на диван ли е, фотьойл ли е... Филип е далече още от такива постижения. И на мен на една от снимките ми заприлича на мама  Laughing Искам си аз почерпката!  Wink Мазню-мазнюк!  Mr. Green Малко по-късно ще кача и снимките на Филип, че сега бързам да посготвя. Днес цял ден не сме се прибрали с моя син. От курса направо запрашихме към една ИКЕА на среща с тукашните съфорумки и Краси като се прибере и няма манджа, ще има  fight
Цун на всички! По-късно ще гледам да намина след снимковия материал!

# 286
берни  Hug горе-долу добре сме... Само дето не ми е много празнично.
А моето диване Вики /странно... все Вики пиша, а всъщност аз си я наричам по често Тори  Rolling Eyes / май най накрая ще има зъбче, защото е много кисела и необичайно за нея - няма апетит! Сигурно Марти я е настигнал на кила  Grinning Тя последно беше 8! Не знам на кой прилича ама е готин! Все така добре да си го отглеждаш!
И аз добавих актуални снимки  Grinning

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 21:55 от cher

# 287
  • София
много са сладки всички бебчовци,иде ми да ги нагризкам всичките! Hug

Аничка,стискам палци!

# 288
Аничка, за утре  - с теб сме! Всичко ще бъде наред! Hug

Рита, любов моя, нали знаеш колко си те обичам? И те разбирам. Heart Eyes

# 289
Нося новини от Русе Simple Smile Бори-ана си има малък мъж от 20:00 часа тази вечер - 3000гр. и 50 см. Да им е жив и здрав и много радост да им носи   bouquet

Утре ще имам повече инфо  Simple Smile

# 290
  • София, "Младост 3"
Нося новини от Русе Simple Smile Бори-ана си има малък мъж от 20:00 часа тази вечер - 3000гр. и 50 см. Да им е жив и здрав и много радост да им носи   bouquet

Утре ще имам повече инфо  Simple Smile

най-после
ако знаете от кога чакам това бебе
БОри-ана да ти е жив и здрав мъжа! много много се радвам и да го нагушкаш и от леля му БНАдка!

# 291
Их, това се казва новина!!!

Боренце, да ти е жив и здрав мъничкият мъж!!! На него желая весело и безгрижно детство, а на мама - бързо да се възстановява!

Утре верно трябва да оправя списъка - хубаво е, че има такова движение по него.

Абе, Наденце, ти не искаш ли да те включа в списъка - три за щастие,а?

# 292
  • Виена
Борианче, честит мъник и от мене! Да расте здрав, да ви радва всеки ден и да бъдете много, много щастливи!

# 293
Bori-ana, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ. Нека малкия мъж расте здрав за радост  на всички ви.

На теб - бързо възстановяване и очакваме подробности.

Нали се сещате сега колко нахилена тръгвам към Шейново  Grinning

# 294
ЧЕСТИТО НА БОРИАНА да и е жив и здрав макияя юнак   newsm44 newsm44 newsm44

Аничка стискам палци за днес мила с теб съм. Heart Eyes

Аз отивам в Македония ще си дойда след два дни знам че ще заваря много хубави новини  Wink

# 295
Аничка, много силно стискам палци, Пипо и той е свил юмручета. Много те мисля и чакаме с нетърпение вест от теб  Hug Hug Hug

# 296
Честита сбъдната мечта на Боряна, да и е жив и здрав малкия мъник и много да ги радва

Сега Аничка е наред, стискам здраво палци мила , и много късмет ти желая  bouquet

# 297
Ех, че хубавоооо. Честито на Борианка, да й е жив и здрав малкия мъж и бързо възстановяване на мама.
Аничка, всички палци са ми стиснати мнооооого здраво  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 298
Борианка, честита радост!  Hug  bouquet
Мъжът на мама, тати и кака да расте здрав, силен и амбициозен Стрелчо!

Аничка, всичко да мине леко и успешно!  Hug

# 299
Честито Бори-ана! Да ти е жив и здрав малкия юнак  Hug
Аничка, хайде твой ред е! С теб сме!  Hug
 helenapeeva, хубаво да си прекараш в Македония  Hug

Аз ще ви се оплача, вие да се посмеете  Wink Тая сутрин както обикновено моята щерка я оставих на гърнето да си свърши работата, аз бях в банята да си измия зъбите. Връщам се и какво мислите, че заварих  #Crazy Хапнала си от акото.  ooooh! Намазала всичко покрай нея...  Sick Малееее не мога да ви опиша картинката. Веднага под душа  Sick Сега се чудя да се обаждам ли на лекарката  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт