Отговори
# 540
Аги, голям купон е бил. А пък ти за пореден път доказваш кулинарните си способности. Аз от 2 дни се каня един кекс да спретна, че нещо от кърменете ли от седенето вкъщи ли, но все на сладко ме избива.

# 541
Ето малко снимки - Прощъпулник, ама като гледам как сте се изпокрили, кой ще ги гледа Wink

Aз,аз  Laughing
Да ти е жив и здрав , какъвто и да избере да бъде като порасне, много горди да ви направи  Hug

Аничка и при мен е така. Днес понеже имам доста да свърша, тикнах едно мляко с ориз във фурната, че нямам време да го бъркам.

# 542
  • София
Ани, те тези способности са от скоро - дали от нерви или от скука не знам, ама домочадието е доволно, че натам ми избиват. Laughing

# 543
  • Варна
Аги много сте хубави, питката е страхотна, най ми хареса момента с избора на предмет Simple Smile
А аз съм много разглезена снаха, свекърва ми приготви всичко за Коледа и не ми даде нищо да пипна  Laughing
Но ми се иска и аз да направя нещо, така че ще ги изненадам.

# 544
Аги ,много е сладък Зари /малкия бъдещ зъболекър Wink/ , а и виждам ,че много помага в шетането newsm75 имаш си вече отмяна  Laughing
 Да ти е жив и здрав и много да те слуша.

Шерче , благодаря ти мила Heart Eyes обещавам че ще се опитам да се усмихвам повече ако не на Коледа то на Нова година със сигурност ще я изпратя 2007г с най голямо удоволствие. Аз също ти желая на теб и цялото ти семейство ,на малката веселушка Вики  едни незабравими празници Hug Heart Eyes

Весели празници момичета  Heart Eyes

# 545
Аги, че на кой му пука какви вещи сте строили при вида на тази краката питка? Добър хороводец си имате в къщи.  Heart Eyes Скоро двама да станат. Само малко да позаякнат крачоците на чистолюбивия помощник на мама.  Heart Eyes
Аз тази година (и тази) си имам проблем с избора на елха. Изкуствените са ужасни, а тези които изглеждат прилично са  Money Money Добре, че си имаме един светещ дребосък. И май другото ще бъдат елхови клонки.
Приятни последни приготовления преди празниците, любими мои другарчета.  Hug Heart Eyes

# 546
  • София, "Младост 3"
Аги, че на кой му пука какви вещи сте строили при вида на тази краката питка? Добър хороводец си имате в къщи.  Heart Eyes Скоро двама да станат. Само малко да позаякнат крачоците на чистолюбивия помощник на мама.  Heart Eyes
Аз тази година (и тази) си имам проблем с избора на елха. Изкуствените са ужасни, а тези които изглеждат прилично са  Money Money Добре, че си имаме един светещ дребосък. И май другото ще бъдат елхови клонки.
Приятни последни приготовления преди празниците, любими мои другарчета.  Hug Heart Eyes

виж в практикер за 38лв - между другото изглежда 100 пъти по-добре от изложената - ще ти снимам моята

# 547
Мерси, Наде. Аз все пак го измислих - ще си взема само клони.  bowuu
Мисълта ми дръпна след прочитането на тази много вярна теория. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251564.0
 smile3521 smile3532

# 548
Момичета, весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа ви желая Hug.

Да сте живи и здрави вие и вашите семейства,да ви се случват само хубави неща през Новата година.
На бремелинките да се пазят и почиват,лека бременност и живи и здрави бебчета когато му дойде времето.
На всички очакващи двете чертички - нека чудото да се случи в Коледната нощ и да ви донесе най-чакания подарък/може в двоен размер - компенсация за чакането/.

Аз вече направих сармите и чушките с боба,ама да видим как ще се справя с питката,че нещо ми се схващат ръцете пък сега /старост,какво да се прави..../.

Фивър,надявам се гостенката ви да е пристигнала бързо и благополучно Praynig,/макар,че гледам много полети са отменени/.

Ники,писах ти няколко пъти на кюто.Може и да не си прочела...,незнам...И  все пак се надявам,че ще ми драснеш някой ред?

Това от мен,отивам да видя как ще я правя тая питка newsm78?

# 549
Весела Коледа и от мен!
Бъдете здрави и нека всичките ви мечти се сбъднат!
Желая ви най-хубавата от всички досегашни години!
 Hug Hug Hug

# 550
  • София
Момичета, в навечерието на Коледа ви желая приятно изкарване със семействата ви, много здраве, късмет и да се сбъднат най-съкровените ви желания. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много любов, топлина и детски смях да оглася къщите ви! Hug Hug  Hug

# 551
Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа и от мен.

Много здраве и много късметчета.И много желани подаръци.

# 552
Приятно изкарване на Бъдни вечер, весело посрещане на Коледа и сбъдване на всички Коледни желания и пожелания  Hug
Обичам ви много  Heart Eyes

# 553
Милички, желая ви весело изкарване на идващите празници, Весела Коледа и сбъдване на всички коледни късметчета:) и много чудеса!!! И много искам догодина всички тук да гушнем поне по едно бебенце! И аз много ви обичам! Hug Hug Hug

# 554

Весели празници, другарчета! В навечерието на празниците ви желая да бъдете много, много по-щастливи, обичани, удовлетворени!
Силни гушаци и да получите правилното парче от питката.  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт