Отговори
# 555
Весели празници от нас с Макси! Бъдете весели и усмихнати, не забравяйте, че на Коледа стават чудеса!  Hug Hug Hug

# 556
 santa2 Весели празници и от мен, милички. Желая ви да сте здрави и щастливи - вие и семействата ви. Нека вашето Чудо се случи. santa2

# 557
  • морето и сините вълни :)
айде и от мен ВЕСЕЛ РАЗНИК МОМИЧЕТА..

Цитат
не забравяйте, че на Коледа стават чудеса!

да да ,нащо чудо Влади тогава стана  bouquet  bouquet Hug
целувки и  прегръдки..  bouquet

# 558
Весели празници и от мен.

Ето първата новина - падна ми се паричката. Мисля, че за първи път откакто съм семейна. Досега все татенцето я отнасяше и един път Петър.

# 559
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО МОМИЧЕТА, ЖЕЛАЯ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ Hug, НА СИЛНИТЕ ВИ БЕБОЦИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И ДЕТСКИ УСМИВКИ , КОИТО МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, А НА НАС, КОИТО ОЩЕ ЧАКАМЕ ЩАСТИЕТО СИ, ЩЕ ПОЖЕЛАЯ , ТО В НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ДА НИ ПОСЕТИ Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,
ОБИЧАМ ВИ, И СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВИ ОТКРИХ В МНОГО ТЕЖЪК ЗА МЕН ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА МИ,
Благодаря ви , че ви има  bouquet  bouquet  bouquet

# 560
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА РОНИ!
Пожеланията си ги знаеш вече!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 561
Честита Коледа! Пожелавам ви да бъдете истински щастливи!

Ронка, честит рожден ден!
пожелавам ти да бъдеш все така хубава, обичана и усмихната! най-голямото щастие ти пожелавам, и късмет, и пари, и верни приятели!

# 562
Рони, честит рожден ден!   bouquet
Желая ти много здраве, любов, пълна къща с детски смях, късмет и парички за всичко останало.

# 563
Честито Рождество Христово, мили момичета!
Рончо, честит рожден ден! Пожелавам ти светостта на днешния ден да те съпътства занапред в живота. Нека здравето, късмета и щастието да бъдат неотлъчна част от живота ти.  Весел празник. Hug Heart Eyes Hug От сутринта надзъртам, защото си спомням от миналата година, че днес си ни рождениче, но накрая реших, че бременния ми мозък е съвсем изветрял, а ти просто си се покрила Mr. Green.

# 564
Рони, честит рожден ден , много здраве ти желая и скоро да ни се похвалиш  Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet

Честита Коледа милички, желая ви всичко най-най-хубаво   bouquet

Весело изкарване на празника  Hug

# 565
  • София
Честито Рождество Христово!Да сте здрави,много щастливи и домовете ви да са пълни с топлина и уют!На всички бебчовци-да бъдат здрави;на бременелките - безпроблемно бременеене;на очакващите чудото - да видите положителни тестове съвсем скоро!

Ронка,честит празник мила!  bouquet

Много си ви обичам всички и ви желая весели празници!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 566
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

Желая ви много любов и щастие,здраве и късмет и на вяка една от вас сбъдване на най-съкровенната мечта.
За Коледа етърва ми която много обичам ми подари картичка с пожелание което достигна дълбоко до моето сърце,знам че ми го пожелава искренно и затова ме трогна изключително.Аз го споделям с вас с всички които чакат своето бебече Heart Eyes

В ноща на Коледа се случват чудеса!
В ноща на Коледа грейват звезди!
Красива и бяла тя носи смирение,
и води със себе си нови мечти.

Мечтите реалност да станат,
пожелавам от сърце
и сладко детенце да спинка
догодина в бебешкото легълце.

Нека да Вярваме.

Ронка Честит Рожден Ден мила Heart Eyes пожелавам ти много ,много щастие и  усмивки.

ОБИЧАМ ВИ Heart Eyes

# 567
честито рождество христово
От сърце ви пожелавам много здраве ,щастие и сбъдване на мечтите ви!!! Само слънце да грее в душите ви!!!
Мила Рони , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!! ДА СИ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !!!!
С много обич и целувки от мен  Heart Eyes Hug  bouquet

# 568
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.НЕКА МАГИЯТА НА ПРАЗНИКА МИНЕ ПРЕЗ ВСЕКИ ДОМ, И СЪТВОРИ ПОНЕ ПО ЕДНО ЧУДО.

РОНИ, ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН, ОТ ГОСПОД БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА И С ДАР ЧУДЕСЕН НАГРАДЕНА. И НЕ ЗАБРАВЯЙ КОЛКО МНОГО СИ ОБИЧАНА.  Hug  bouquet   

Имам си паричка от питката , собственоръчно омесена, и станала страхотно Фкусна. И да кажа че милото раздаваше парчетата. Simple Smile

# 569
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОНИ!
ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Общи условия

Активация на акаунт