"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 471
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
този път аз съм си първа пу за мене си  Joy

Нека да ни е честит ДЕКЕМВРИ и само усмивки, празнично настроение и веселба да има

Здравейте и от нас! И честито на всички рожденици, които съм пропуснала, но не мога да влизам често...Да, май само днес нямаме рожденик, но за сметка на това после ще наваксаме с много!
Ние от 2 дена украсяваме коелдно. Нашата елха е малка и е качена високо, иначе не виждам как ще стане номера с опазването и!? Преди бебето имахме котка и тя заставаше до елхата и чудно не я буташе, но предполагам, че Никола първо това ще направи. Та ви съветвам да си вземете малки елхи и да ги качите високо, високо Joy

Малиииии,Никки,страхотна си  newsm51 smile3525 newsm51

Хував ден на всички!  bouquet

# 16
ама наистина темичката е супер, бравос на ники и на мен ми дойде едно такова коледно настроенийце ! )))))

Danielad елхата ти ми напомня рекламите на Якобос- с тяхната музика и настроение Wink))

И ние си имаме малка елха, и аз залагам на изкуствените, понеже ми е жал за малките дръвчета, когато мине празника и покрай контейнерите се мъдрят повехнали и с окапващи иглички, никому вече непотребни ...

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 11:54 от poli.jekova

# 17
  • Бургас
Пускам клиппчето от прощъпулника. Малко е "домашно".....  Embarassed

http://www.vbox7.com/play:bbf30885

# 18
  • София
Никки, много е сладко клипчето, да ти е живо и здраво момчето - фризьорче. Ама аз що си мислех, че е рус?

# 19
  • Русе
Никки,   bouquet

# 20
# 21
Ники,майстор си както винаги. HugСтрахотно настроение ми съЗдаде на ранина. Hug

И аЗ стискам палци на малката Лорка и мама Вержи.Тъй като не бях редовна от доста време,може ли да ми каже някой какво 6е има на 4.12? Thinking

Нашата елха 6е е на терасата таЗи година.Малката мишка ина4е няма да я сотави на мира.Едно дърпане 6е падне.А ми е жал zа игра4ките по нея и самата елха. Laughing

Имаме ли днес режденници?

# 22
  • София
Запис и от мен Grinning
ама наистина темичката е супер, бравос на ники и на мен ми дойде едно такова коледно настроенийце ! )))))

Danielad елхата ти ми напомня рекламите на Якобос- с тяхната музика и настроение Wink))

BlushМного ми става и на мен хубаво като си гледам украсената къща,направо нямах търпение тази година,а и преди няколко седмици си донесох жестоки коледни играчки и украшения от Солун та ми идеше да си сложа елхата още началото на ноември Crazy

# 23
Никки Hug Hug Hug!Супер- теми4ка! И браво на фризиора- фотограф! JoyНо е хванал и ключове за успокоение на тати....

# 24
  • Vaudreuil Canada
Никки браво за темата - много е готина.   bouquet
шемет, големи танци се вихрят у вас, целувки на сладура  Heart Eyes
На път сме да усвоим изцяло танца на Патето Яки и после минаваме на бални танци  Joy Joy Joy
А за буденето не знам какво да кажа ... то хубаво да се събуди рано ама ние като не спим и през нощта ..... станахме в 7 ама си легнахме в 2 и нещо ... вече давам заето.

# 25
АЗ ПОНЕЖЕ НИЩО НЕ РАЗБРАХ ЗА УТРЕ   Whistling Whistling 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243389.

# 26
Здравейте и от нас!
 Никки, чудесна си както винаги! Темата е много коледнорожденническа.  bouquet
Глям сладур е Петърчо на прощъпулника!
И на мен ми е едно коледно... Елхата ни вече една семица откак е украсена. Миналата седмица нашият татко реши да ремонтира едно прокапало кранче на радиатора в банята. Последствията бяха изключително мокри. Спалнята ни направо се удави ooooh! Сред всичките джунджурии там стоят и коледните украси. Та вместо да ги подсушавам направо украсих и сега си съхнем коледно Simple Smile
Стискам палци на Вержи и Лорка. Praynig

# 27
има торти за гледане в "рожденната" тема Wink
Последно повикване за срещата утре Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243389.0

# 28
Никки наистина е страхотна темата   bouquetВиноват, че не го направих по-рано но се заплеснах по това да обяснявам колко ми е готино с децата doh
Стискам палци с Лорка всичко да е наред, дано скоро Вержи да се похвали с хубави новини. Praynig

# 29
Публикувам и тук  Embarassed,че може някои да не е разбрал:
СРЕЩА ДА ДАВАТЕ ПАРИ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН В СОФИЯ :
1.Понеделник, след 13 часа в Мола на Стамболийски.Ще съм там най- късно до 15.
2. Петък,след 13 часа в Ситито на Хемус.Пак докъм 15.
Който не може и на двете, да ми се обади...
3.Събирам по 7 лв. на човек.-но 6те направим и среща...
  Виж и тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241895.100

Общи условия

Активация на акаунт