Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 343
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Люси,не е бомба...слънчице е май...като гледам и тук как е пекнало и аз смятам да си плюя на петичките след малко...
Радвам се,че Тери е свали температурата и дано вече е добре Peace....
Уна,за пропусналите вчера втори шанс не се ли полага?/ако трябва представям бележка за отсъствие по уважителни причини/

От мен лек и слънчев ден и спорна седмица за работещите мами Heart Eyes Hug  bouquet

# 31
Да се запиша,а после ще дочитам  Grinning

# 32
  • Varna
 Люси, Страхотна е Масичката, ние я имаме  отдавна, но все още не и е омръзнала , а мелодииките са много хубави, има еи две степени на звука.
 Отиваме с Бетка на разходка, от днес съм отпуска,но следобяд ще ходя да нося паричките за заплати Mr. Green Приятен ден от мен на всички

# 33
Добро утро /то вече за Добър ден станало/!

Този път направо ме убихте, колко бързо изписахте темата. Аз докато се натуткам да се включа в някой от нощните купони и темата изписана. Но имахме "гостенин"   Mr. Green - нашият тати се прибра за три дни и щеше да е много нагло да го зарежа и да висна на компа, но тази сутрин пак потегли, така че довечера ще съм на линия.

Люси, мерси за кафето! Дано Тери се оправи бързо и да не вдига повече Т!

За коледен подарък сме решили на Гоги да му купим акумулаторна кола, нещо подобно на тази: http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=659. И вече автопарка ще е пълен вкъщи, но какво да се прави, като мойто диване само шофьорлъка го влече и по цял ден бръмчи я с някоя кола, я с колелото. Само дето не ми побира главата къде ще я слагаме, но нищо, сърце да е широко.
Времето навън при нас е страхотно, ще тичаме на разходка.
Хубав ден на всички, до после!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 14:39 от Лони

# 34
Хайде и аз да се появя в новата ни прекрасна коледна темичка благодаря Олче   bouquet
Аз приключих с работенето в събота и съм много доволна сега си чакам възнаграждението  Laughing  Money
Иначе е голям кърч защото коледното време е ад за една секретарка имам 250 адреса за картички и вече задействах голямата манифактура  Sick
При нас нищо ново в четвъртък ми се обадиха от яслата да ходя да я взема към 15,30 изкарах си акъла ви казвам и отивам аз и ми казват че има разстройство и за това ме викат - добре че нищо друго й нямаше и си останах в къщи в петък но сутринта я оставих здрава и щом не са се обадили дано няма изненади. Никнат ни и кътници и нашите нощи са малък ад. В събота от чудене какво да правя си украсих къщата и аз като Таня всичко на прилична височина, не ме питайте как съм кичила лампички по тавана, но й беше интересно и ми помагаше без да мрънка гледаше какво правя без да пречи.
Страхотни снимки разгледах и нямам вече никакво търпение да дойде 16 декември и да се видиме макар и в лудницата която ще е.
Кате къде си?
Някой вижда ли се с Гвендолин?

# 35
 Laughing хе хе Люба много ме разсмя ...
Нали страдам от лека параноя и бързо бързо ги махнах
Ето ги пак  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197120
то не че е кой знае какво, така на снимките много не личи но всъщност става голям купон.

Люси и Ралица има същата маса от около 8 месеца и изобщо не и обръща внимание. С такъв мерак и я купих  Sad Купчетата и бяха най-интересни и и купих още от тях.
Но моето дете не е показателно. Днес бяхме на доктор и той и подарява една кукла а тя я хвърли и отиде и си взе две коли. Аз и ги взех и пак и дадох куклата, нали и е подарък но тя пак я хвърли и пак си взе колите. На 4 път вече се по изнервих, взех я на ръце и я изнесох от кабинета без подарък.
Но масата е страхотна, има много мелодии и е супер интересна, аз от време на време си играя с нея.  Embarassed Дано на Тери и хареса и да си играе с нея.
Аз бях забравила за тази втората играчка на чико която показа. Благодаря ти че ме подсети ще я използвам за идея за коледен подарък. Предполагам че ще и е интересна защото само гледа да докопа някои ключ и ходи да се пробва да отключва врати.

Ралица изкара някаква странна болест - повече от месец само сополи и кашлица. Доктора вика, че бил станал вече като доктор Хаус покрай нея. През 2-3 дни ходехме да я преглежда за да не се влоши. Днес не я водих на ясла, мисля поне до сряда да си остане в къщи, дано най-сетне да и мине.
Та в тази връзка пожелавам бързо оздравяване на болните дечица.  Praynig  Peace

galiushana - хе хе допреди 4 години и аз по това време се занимавах с новогодишните картички. Макар че е ужасно много работа е супер приятно, винаги ме е зареждало с празнично настроение. Дори сега лекичко ти завиждам.  Grinning като се сетя за куповете новогодишни картички  Heart Eyes и после удоволствието когато почнат във фирмата да пристигат честитки. 

Ех.... някой вече са украсили къщите си. Блазе ви момичета. Мен така яко ме дразни вече този апартамент, че дори не ми се украсява а и няма къде и как. Мебели почти нямаме, прозорците са със щори, стените бетонни и един питон не може да се забие. Ама все пак ще се насиля да сложа нещо. Мисля да забия елхата за тавана и да си имаме обърната елха. Така поне ще оцелее от Ралица. 

# 36
  • Пловдив
Ей, пак съм изтървала вечерните купони, ама напоследък мойта мома е решила да си ляга чак към 11 и я приспивам по 2 часа  Confused
Много сте активни тези дни, отваряме работа на Олчето   bouquet
Ох, какви красоти - и Румен, и Иван много са чаровни, ама ние нали си имаме гадже, само ще въздишаме по тях  Heart Eyes
Ние в последно време само с банки се занимаваме, че строежът на апартамента ни много бързо напредна и сега ще теглим кредит  Party В петък за пръв път видях новата ни къща и ми стана много мило .... размечтах се кое къде ще слагаме, в какви цветове ще боядисаме  Mr. Green направо нямам търпение вече  Blush

Много слаба активност тази вечер! Хем Сисето пусна почерпката отрано.
Мами помагайте с идеи, много сме затруднени с избора на подарък на Тото за Коледа. Батутът си ми хареса ама нямаме място за него (обитаваме една стая и отчасти кухня), а нищо друго не ми грабва сърцето, все ми се струват обикновени подаръци.

И аз исках същото да питам  Mr. Green

# 37
Уна,навреме се прибрах,видях-можеш пак да тургаш катинара на албума/пък аз на лични ще разказвам на изпусналите Laughing/....но си струваше  чакането-явно сте големи купонджии  Peace...обичам такива хора...За параноята ти-имам идея-що не вземеш да си направиш нова регистрация,пък ние ще знаем,че новата мама със свежи постинги и хубава щерка я знаем отпреди....За количките-лошо няма,не сте първото момиченце дето си ги търси/пък доколкото знам то си ви е семейна черта/...какво да кажем мамите дето синовете им гушкат кукли и плюшковци?/това си е направо ужас за татковците порода Козирог/...иначе за украсата не се коси-то е важно да имаш празника в сърцето си.....а с оцеляването на украсите-не е само у вас така/днес пораснах поне с два сантиметра от протягане да закача всичко нависоко/
галюшка,ха честито ти занимание-но понеже скоро загледах някакъв сериал дето белката се трупяса от пращането на поканитеза сватбата-но плюнчеше пликовете за да ги залепи и се натрови с лепилото-да знаеш:без такива...
Миленка,нали уж Гракото беше за коледа или вече го вкарахте в употреба/тъкмо тия дни гледах,че го има в Хиполедна-но на тройна цена/
Аз се оттеглям да кулинарствам/и да се подмазвамна Олчето,че ако продължа да се разписвамв същия дух ще има  персонално мъмрене или покана да си отворя друга тема Wink/

# 38
  • София
Аз мисля да украся само елха този път, че Евка е такова диване, че няма да остави нищо.
Тази година с Мони направихме ръчно изработени картички, от него дизайна и изрязването, от мен лепенето.
http://images22.snimka.bg/004632879.jpg
http://images22.snimka.bg/004632878.jpg

# 39
Изкуших се и при второто няма да си замълча а ще си се посмея на глас
  стените бетонни и един питон не може да се забие
hahaha
скоро загледах някакъв сериал дето белката се трупяса от пращането на поканитеза сватбата
hahaha

Болничките да оздравяват бързо(и аз се трупясах вчера,но добре че за ден ми мина) Heart Eyes

# 40
Анна, много са ви хубави картичките!!!

# 41
  • Пловдив
Люси, ако не сте взели масата на Чико - виж почти същото колко е от Редут-а
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … e&pagesize=16  - доставят го до БГ  Peace

# 42
  • София
 И аз много се впечатлих от творенията на Анна и Мони,Браво,страхотни картички сте направили Hug,дано и получателите им да се зарадват.
 На маста на Чико и аз и хвърлих око,като я видях в каталога им,но за сега се въздържам заради цената.Но ако таткото ни вземе Коледни хич няма да се мисля,дано после и диването да си играе.
 Змейко това,което показваш също е удачен вариант и е на половин цена,дали и за него доставката ще е 5-10  newsm78евро

# 43
Изкуших се и при второто няма да си замълча а ще си се посмея на глас
  стените бетонни и един питон не може да се забие
hahaha
скоро загледах някакъв сериал дето белката се трупяса от пращането на поканитеза сватбата
hahaha

Болничките да оздравяват бързо(и аз се трупясах вчера,но добре че за ден ми мина) Heart Eyes

мм....да.... видях го като го публикувах, но като гост нямам право да редактирам.

Ани картичките са страхотни, ако имате желание можете да направите за коледния базар, аз бих си купила. Много ми харесаха.  Peace
Браво на Мони.

Люба хе хе разби ме с тези плюшковци. То това е до време, израстват децата и нещата се нормализират. Да са живи и здрави, това е  най-важното.

Пак има "пожар" в офиса. Оставям ви
Приятна вечер

# 44
С риск вече наистина да се улея/за което се срамувам/-ама белката е булка Embarassed/ и дано простите неграмотното ми писане....ама който не гледа какво пише и разчита на благосклонността на Иво и на доставчика така се излага/

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 21:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт