Здравейте! Аз тази вечер съм сама, Дидо е на банкет, а аз се отдавам на гледане на филми.
Галче, твоята торта е 100 пъти по хубава, но тук в Шумен не намерих кой да ми направи такава. Обиколих всички сладкарници и където ми предложиха дупета ми приличаха на калинки, та затова му поръчах торта с платка с 4 голи мадами. Цели 4 дупета + моето стават 5 за щастие.  Laughing Снимка не можах да направя че нали нямам апарат. А като се сетя за него и яхвам метлата. Днес в сервиза секретарката я направих на нищо, защото ми излиза с номера че съм занесла апарата не функциониращ, а всъщност само копчето ми за клипове не работеше. Утре вече пращам Дидо да се разправя с тях,че вече НАИСТИНА ми трябва.
Да кажа и за днешната игра: Боулинг. Идеята е да се наредят празни бутилки от минерална бода и с пластмасова топка да се целят. Но ние си имаме детски боулинг и си го ползвахме по предназначение. Досега само разнасяше кеглите напред назад, но днес му хареса идеята че може и да ги цели с топката. А утрешната игра е правене на топки от вестник. Самото мачкане на вестника карало детето да изразходва повече енергия и после може да се целим с тези топки или да се напъхат в чорап, така че да се получи пръчка с която може да удря по дивана. Това е последната игра. Край, няма други в книжката. Започваме игрите отначало!  Mr. Green