Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 343
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Добър ден.

Шуши, добре завърнала се  Hug. Съдейки по разказа ти, явно времето ти в Дубай е минало много бързо  Laughing.

Ани, честит рожден ден на Дидо! Пожелавам ви по-малко делови ангажименти и повече семеен уют!

Анни, добре че сподели за "Джъмбо" да не се разкарвам излишно до там. Благодаря!!!

Толкова ми беше писането - Никола ме вбеси!  Rage

# 256
Шуши-добре дошла  Hug Чакаме снимки с подробности.Аз съм виждала на ДВД и снимки този МОЛ със ски пистата..Навън 50 градуса, вътре сняг и дават на всички,които нямат ски екипи,а те са еднакви  hahaha
Сиске-много е "мила" свекърва ти.Имах др. мнение за нея или инцидентно се изказва така..  Rolling Eyes
Бубилина-страхотни снимки!
Бубката-какво преподаваш? Дано повече да нямате здравословни проблеми  Praynig

# 257
  • Велико Търново
[Сиске-много е "мила" свекърва ти.Имах др. мнение за нея или инцидентно се изказва така..  Rolling Eyes

Мимоз,то това е живата истина.Инъче мнението ти за нея е правилно Heart Eyes

# 258
Здравейте,

Не съм изчела последните страници, но стигнах до поздрава на Сиска (песента, която я вади от релси) и ............ се разпаднах. Сиска, много ти благодаря за прекрасната песен. Разби ми цялата мобилизация, но за сметка на това ме накара да се чувствам невероятно. Heart Eyes Hug Имах нужда от нещо такова ... че нещо съм много паднала духом.
По-късно или утре ще се опитам да се отчета по-подробно и  /взех си бележка от Сиска и Люба/ да ви покажа снимки на малкото бясче.
Приятна вечер на всички.
Мъжо днес ще ме изведе някъде. /че си имаме на гости баба и дядо и ще се възползваме/

# 259
Ани , честит ти рожденник - ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ СЛУША   bouquet

Шуши , браво за страхотната екскурзийка и чакаме снимки Crazy

При нас нищо хубаво - днес бяхме на лекар и резултата е че и двете с щерка ми сме на антибиотик  TiredА как кашля милата , чак сърцето ми се къса  CryАма дано скоро оздравеем  Confused

Приятна вечер на всички   bouquet

# 260
здравейте май4ета бих искала да се присъединя към вашата компания ако приемате нови мами.Имам син-Марти на година и половина и ще ми е приятно да си говоря с вас и да приемам съвети надявам се да си паснем.

# 261
  • София
A, Taнче ходи го виж, че да не се окаже, че на теб ти харесало, защото гледам доста хора са доволни. Аз не съм на принципа, че каквото кажа е закон. Hug

Анни, добре че сподели за "Джъмбо" да не се разкарвам излишно до там. Благодаря!!!

# 262
забравих да напиша 4е малкият е родена на 28.05.06

# 263
  • Велико Търново
Роси,ти май се включваш за втори път newsm78Пиши ЛС на Олчето и тя ще ви включи в списъка!

# 264
май май ама съм забравила сега като се сетя май найстина за втори пътб се вклю4вам ама нищо

# 265
Добър вечер мили дами!
Първо честит рожденник на Ани! Да сте много щастливи заедно!
Снощи нямахме голям екшън в резултат на ранното заспиване, само обичайния - т.е. пропуснал памперс и ритащ подгизнал момък в спалния чувал. Днес след 3 часа в зоопарка, спа до 5. Ама така като гледам зъбите пак го мъчат и няма да е много спокойна нощ. Иначе и ние сме от немного възприемчивите към култура, обучение. Купихме му подобна на тази къща с ключовете ама по-скоро като кутия и само с формички да ги пъха на съответните места. Обеснявах аз кво се прави няколко пъти, а то детето ме гледаше крайно учудено всеки път, хващаше капака, махаше го и си слагаше всичките форми направо, но от две седмици имаме напредък - разбра милото, че капака поради няква причина трябва да е там и сега не го маха. Ама...видя му се много тъпо всеки път да се опитва да слага формичките и да не оцелва от раз, отива взима си конструктора, на който елементите са по-малки и минават през всяка дупка и си пъха тях щастлив и доволен. Та това ни е обучението с формите и цветовете, иначе знае числото две /само него/.
Благодаря Сиске!
[Бубката-какво преподаваш? Дано повече да нямате здравословни проблеми  Praynig
Доста работи ама с едно изречение: Биологичните аспекти на пречистването, опазването, контрола и управлението на водите.
Дано всички болнички деца бързо да оздравеят и боледуването им да е много леко!

# 266
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДО! ЗДРАВЕ И МНОГО СИЛИ,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И МНОГО ЛЮБОВ ДА ДАВА НА АНИ И ИВКО!

Тези дни съм се отдала на кулинария и аха да седна да се разпиша и все нещо друго идва на дневен ред. Ще ме прощавате, но обещавам при първа възможност да се разпиша подобаващо и със снимков материал  Grinning.

Таня, какво те е ядосал Ники?

Лека и спокойна нощ!

# 267
Ани, честит ти рожденник!!! Да е жив и здрав, много да ви глези, слуша и обича.  bouquet

# 268
Момичета ,благодаря ви за поздравите на всички. Утре ще му ги изчета на Дидо , сигурна съм че ще му бъде много приятно! (че рожденика вече спи) Че аз чак сега влизам да ви изчета. Цял ден нямах време. А подаръка му от мен беше продиктуван от вас. По идея на Галчето му поръчах еротична торта, а по идея на Даниеле, спа процедура с вулканични камъни. И сега понеже не му се ходи сам, ще ходим двамата. И аз ще понамажа!  Wink А за пожеланията ви и аз трябва да ви благодаря, че те и към мен отправени и все такива хубави!
Вечерта отпразнувахме тримата в един от любимите ни ресторанти. Та затова съм си толкова рано тук!
Шуши,страхотно си си изкарала в Дубай. Всеки от познатите ми който ходи, горе долу това е маршрута. Но винаги ми е интересно да слушам разкази за преживявания в Дубай. И нямам търпение Мимоза да разказва!

Дано на Ивет и мине по скоро кашлицата!  Hug

# 269
Добро утро на всички!!!
Заваляха само хубави новини - браво само така ви искам!
Шуши и аз съм много впечатлена от това което прочетох и чакам и снимките, ех този месец ще има да гледаме снимки после и Мимозата като се върне ехе хе. Напоследък ми се струва че времето много бавно върви това е защото все чакам хубави неща да се случват и нямам търпение вече. Първото е Коледното ни парти ех че малко остана, но имам една тревога Мариса тази сутрин кашля два пъти дадох и веднага сироп, но се моля от все сърце да не се разболее сега точно и да пропуснеме купона  newsm17 сложете по една молитва за малката ми.
Вчера се виждахме с Деси и Иваила като стигна до домашния комп ще показвам снимки. Бяха много послушни и двете и много хубаво си играха без никакви инциденти. Този път Иваила си даваше играчките че предния беше един рев и едно тръшкане за всичко до което се докоснеше Мариса, но явно сега беше в по добро разположение на духа и се нащуряха. Като се прибрахме я измих преоблякох и заспа на мига щом я оставих в леглото. Но това покашляне тази сутрин.... #Cussing out дано не провали хубавите ни планове за уикенда.
Къщата с ключовете е голям хит у нас само с нея се занимава - много съм доволна и става все по добра с ключовете.
Теди дано и вие да оздравявате бързо.
Отново добре дошла на Росимарт и аз те помня че се представи преди време.
Ани ако може покажи снимки на тортата или сподели каква е била като моята или...(радвам се че съм помогнала макар и малко с идейка)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт