На мен се пада ред
Нещо не мога да гледам тази сутрин, така ми се спиии, мъка...
А колко работа ме чака, не е за приказки.rosimart, няма лошо, че ни се представяш повторно

Танче, да не забравя да изразя искреното си възхищение от Жасминка до елхата. Жестока рокля и Жаси е толкова красива и изглежда толкова голяма!
Да я нацелуваш!!!шуши, да не напомням и аз за снимки!

Аз докато го напиша тоя пост и някой ще ме изправари с кафенцето, но нищо, ако има поспаланки като мен, няма да им дойде зле и второ!
Желая на сладур Макси на Вифчо скорошно оздравяване и да се връща към пакостите!!!
Ани, да поздравиш Дидо и от нас с М, с малко закъснение, но с пожелание да е много щастлив и все така грижовен съпруг и тати!
Браво на Алекс на Велиска за гърнето... Ние още сме адски далеч от тоя етап. Не само, че въобще не схваща за какво иде реч, нито като го сложиш и бяга като попарен, нито пък като свърши нещо, или преди това се осъзнава. Какво остава пък да си каже...
Бая ще си почакам. Ама когато - тогава. Ще поналеем още пари в памперс - индустрията ... Чао от мен, хубав ден и пишеееете, братя, да изпишем таз тема...

Като пълен идиот се спънах натоварена с две торби(а имаше и буркани в тях,които не успях да счупя
Сега ми е страшно жал за всяко негово падане и страшното ТУП което прави главата му в пода
Вече да ви кажа ми писна да мета и мия пода и стола му по няколко пъти на ден(а за преобличане да не говорим)
За всички дечица да са здрави!
?
......