Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 347
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро!

На мен се пада ред  Laughing да сервирам кафенцето:

Нещо не мога да гледам тази сутрин, така ми се спиии, мъка...  Tired А колко работа ме чака, не е за приказки.

rosimart, няма лошо, че ни се представяш повторно  Laughing, но аз те включих много отдавна в списъка, виж на 1 - ва стр...  Peace

Танче, да не забравя да изразя искреното си възхищение от Жасминка до елхата. Жестока рокля и Жаси е толкова красива и изглежда толкова голяма!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да я нацелуваш!!!

шуши, да не напомням и аз за снимки! Hug

Аз докато го напиша тоя пост и някой ще ме изправари с кафенцето, но нищо, ако има поспаланки като мен, няма да им дойде зле и второ! Mr. Green

Желая на сладур Макси на Вифчо скорошно оздравяване и да се връща към пакостите!!!

Ани, да поздравиш Дидо и от нас с М, с малко закъснение, но с пожелание да е много щастлив и все така грижовен съпруг и тати!

Браво на Алекс на Велиска за гърнето... Ние още сме адски далеч от тоя етап. Не само, че въобще не схваща за какво иде реч, нито като го сложиш и бяга като попарен, нито пък като свърши нещо, или преди това се осъзнава. Какво остава пък да си каже...  ooooh! Бая ще си почакам. Ама когато - тогава. Ще поналеем още пари в памперс - индустрията ... Rolling Eyes

Чао от мен, хубав ден и пишеееете, братя, да изпишем таз тема... Sick

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 10:46 от ol4eto

# 271
  • София
добро утро набързо Simple Smile
да изпишем темата  Mr. Green и да ви се покажем - миа и леля Simple Smile

# 272
Добър ден!

Тази сутрин нещо не мога да се оправя... До преди малко бях още по пижама и се чудех кое по-напред да захвана - готвене на Никола, пускане на пералня, прибиране на играчки, оправяне на легла, закуски... пък дете търчи постоянно след мене, котарак цвърчи... направо пълна идилия  Mr. Green.
Ники сега стои на прозореца и си иска "няг", обаче не валиииии... Играе му се на детето навън, ама като има туткава майка ще си стои у дома  Rolling Eyes.

Таня, какво те е ядосал Ники?
Докато се хранеше си подритваше ритмично плота на столчето и изведнъж го освободи и си обърна храната на земята. А си беше изял само домата...
Бях решила да не му давам да яде, щом не уважава храната, но ми стана жал и му дадох да се донахрани.

A, Taнче ходи го виж, че да не се окаже, че на теб ти харесало, защото гледам доста хора са доволни. Аз не съм на принципа, че каквото кажа е закон. Hug
Имам доверие на твоята преценка... Аз пластмасови играчки не харесвам, а щом е било пълно с тях - значи нямам работа там Simple Smile

Галя, дано Мариса не се разболее и да успеете да дойдете на партито, че то срамота - ти организира всичко и сега да не можеш да дойдеш... Tired

Останете си със здраве   bouquet

# 273
  • Русе
   Здравейте мили мами!
   Много е приятно в нашата темичка, аз още не съм наваксала с четенето, но разгледах снимките Simple Smile Започнах малко да поработвам от нас-помагам на наш приятел за един сайт, а и Дарито иска внимание и игри. Все ми подрежда шкафовете, започна да стига и до един рафт с книги, та тези дни пренареждах секцията. Всеки ден я водя при баба и деди-моите родители и с тях пада голяма игра Grinning
   И понеже отдавна не съм ви писала се реванширам с една снимка на нашата госпожица-водихме я на фото и поръчахме календари за родата, ето я:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=114

# 274
Танче ето на какво попаднах тук има много дървени играчки: http://shop.speednetbg.net/index.php?cPath=129
Е, ако се случи нещо в най-лошия случай ако се разболее - ще дойда само аз да оправя сметките, да ви вида да ви се порадвам и така, че кой знае кога пак ще се събереме.

Ох супер снимки качвате пу-пу че са ни сладурчета децичата.

# 275
я да питам аз понеже съм още прясна от към компютрите как си ка4вате снимки във форума ако не е тайна

# 276
  • София
Танче, да ползвам интереса ти към дървените играчки, ти като ходи в Хиполенд има ли дървени къщи, тип кукленски, нещо такова.

Може и по-малка.

# 277
каде избягахте бе хора???

# 278
Здравейте Simple Smile
Аз първо да ви се оплача как съм паднала снощи по стълбите и така си дръннах главата в стената,че вечерта бях страшна-подута,синя...Освен това си ударих коляното и едната китка SadКато пълен идиот се спънах натоварена с две торби(а имаше и буркани в тях,които не успях да счупя Mr. Green).Само се радвам,че не носех Алекс в този момент,че щеше да бъде страшно CryСега ми е страшно жал за всяко негово падане и страшното ТУП което прави главата му в пода CryТази сутрин се събудих по-добре ползвам си вече спокойно ръката,а главата ме боли,но не е така подута поне.
Алекс повече от час показваше къде си е ударила мама главата Laughing
Роси, там дето пишеш има едни иконки и първата на втория ред е "вмъкни изображение" ,щракаш на нея и между скобичките слагаш вече маркирания адрес със снимката(трябва да е качена някъде в интернет).Сигурно не го обясних както трябва,но дано някой ти каже по-разбираемо.
Хайде пишете,че да видим на Олчето новите чудеса в коледна темичка.  bouquet
Много ми хареса на Калинка оранжевия пуловер,а Миа вече и коса за диадеми има Simple Smile
Танче,това с потропването по стола и ние го владеем много добре,а купата или я обръщаме или бъркаме с лъжица и размахваме във всички посоки.Категорично отказва хранене с една лъжица-една за мама да слага в устата и една за бебето да маже и разхвърля храна CloseВече да ви кажа ми писна да мета и мия пода и стола му по няколко пъти на ден(а за преобличане да не говорим) Twisted Evil
Весел ден от мен!

# 279
Анни, в "Хиполенд" бяха изкупени всички видове дървени играчки... То беше такава навалица, че направо луд да станеш.
Имаше само 4-ри вида играчки, но дървени къщи НЯМАШЕ. Казаха, че тази седмица ще зареждат, но едва ли ще мога да отида до там, защото събота е работен ден, а неделя е Коледното парти...
За сега съм на вариант поръчки от сайтове и утре ще ходя до едно малко магазинче...
Галя, благодаря за линка... От там още ноември месец му взех един пъзел Simple Smile
Вели, дано бързо ти минат травмите и внимавай повечко! Аз само като се порежа или се игоря и побеснявам от яд, защото после ми е адски трудно да го изкъпя като съм контузена по ръцете.. Tired (между другото новият ти аватар ми е страшно симпатичен, много е веселяшки  Laughing)
На мен също ми е писнало постоянното бърсане, чистене на трохи, преобличане, цапотене. То направо ме влудява. Тъкмо го оправиш, почистиш и хайде пак същата процедура  Twisted Evil

В момента Йовчо ми досажда с постоянното си пищене, та ще ви оставям за да му "дам да се разбере"!  Mr. Green

# 280
  Включвам се в исписването на темата, че и аз нямам търпение за коледната ни темичка.
  Днес Ради беше още по доволен от яслата, като го взимахме, но на отиване си по рева прилично и до като се обеснавахме нещо отвън и той спря да реве. Не ме е търсил, отказал да рисува, въпреки, че в къщи само това прави. (Все ще пиша на Ани, че имаме маса и столче, но рисува навсяко друго място, не и там)
   На като е в къщи си връща за това, че е пратен на ясла 100-кратно. Като оставим настрана лигаването, тръшкането за най-малкото и дрането от инат, това, че иска да спи с мен ме измаря тотално. Само да усети, че ме няма и настава страшен рев и никай не признава. Снощи заспа в баща си хола, преместихме го и рев. Накрая спа отгоре ми в хола, до като си гледах ТВ, не ми се ляга все пак в 21ч. Разбирам, че го е страх да не го оставя, но май и от тъмно започва да го е страх, само да влезем в спалнята и заспочва да плаче. направо много съм се притеснила, май на църква трябва да идем.
  Галче, моля се за вас, дано не се разболявате и да се видим в Неделя.  Praynig За всички дечица да са здрави!
   Велиса и аз съм така, все кочена в кухнята и не само там, за дрехите да не говорим, но докато не станат майстори в самостоятелното хранене ще е така Sick
   Приятен следобед от мен!

# 281
Добър ден и от мен!
Аз снощи си написах едно дълго и обстойно пост-че....и накрая сама си го затрих.и така ме хвана яд,че просто не ми остана друго освен да си легна/`щото като вляза в такава серия,обикновенно правя и други поразии/...та Сиска поне може да псува Еон...а аз кой да псувам Thinking?
Иначе накратко да изкажа удивлението си от Сискината програма...че ако турнем и времето за форума/което предполагам е успоредно и припокриващо се с останалата и част/...то май Божа сама се гледа Thinking..ако сега се окаже,че освен да яде и заспива сама и помага вкъщи..аз направо почвам да завиждам неблагородно Mr. Green....и определено да обмислям варианта за момиченце от Чемширов
Анна,мерси за инфото за новия магазин,че и аз като четох темата тук и почнах да ръчкам Асен,но май ще му се размине ходенето....`щото в началото много суперлативи се изписаха,сега гледам вече има и не чак толкова добри отзиви.За дървените къщи-пак тук в тема за дървените играчки-четох,че тези в Хиполенд не били много доизмислени и обзавеждането не влизало вътре/т.е. по-големи са мебелите от стаите/...и имаше координати на една Пазарджишка фирма която работи дървени играчки за износ,но можело да се поръчат и по телефона/ето линк към техните нещаhttp://www.elka-toys.de//
за снимките на Шуши и аз вече съм с отворени широко очи,ама след тоя разказ направо ми се приходи там/нямам против да придружа Чемширова при шопинг обиколка....МОЛ-овете и аз ги обичам Laughing,ама да не са като нашенските/
Теди,дано днес сте по добре с Ивет/то и аз нещо на разболяване го карам,та сега съм полегнала да релаксирам,а довечера ще си взема бележка и ще гаврътна една/две или повече/ греяни ракийки....и дано реша проблема от раз.
Тук се сетих да споделя,че от вчера май приключихме с кърменето-но Иво си заспива без вечерно от няколко дни,тая сутрин също не ме потърси и май вече спряхме с това занятие.....радвам се ,че стана по взаимно съгласие,но вече ми идваше в повечко/сега вече ще разчитам да ми се регулира пролактина и да видим ще стане ли вече сестричката/
Пейзи,радвам се че и при вас нещата вървят  на добре/това ,че не те е търсил дава надежда/..........а за избиването на енергията вкъщи-ами и при нас е същото-докато е на градина Сами,там е кротък и послушен,но после е просто малък ужас #Crazy......
За цапането,ако не ви се занимава всеки път с пране и основно миене-постилайте си мушамичка в обсега на действие/много помага/
...и найлоновите лигавничета-също....има и едни мантички за рисуване/аз съм им голя фен/,също спестяват доста труд на мама.
Велиска,при падане Арниката върши чудеса/за натъртването/...ако и взимала за Алекс-почерпи се 5 гранулки/...и другия път  не пази бурканите а себе си Wink
Хайде,дано следващото ми разписвне е в новата Коледна тема..и настроението там да е коледно!

# 282
Хайде и аз пак че нямам търпение да гледам снежковци и красоти в нова тема.
Верче, това поведение е нормално - в началото като тръгна Мариса беше същото положение (не че сега се е променило много но е в по малки размери), не понасяше да й се откаже каквото и да било, дори седа на пода при нея и си играеме и изведнъж почва да се сърди да реве без причина. Аз веднага я гушках силно докато се успокои. Имат нужда от нежността която не получават през деня. Имаше и тема в Нашите деца за яслата за първи път и това беше масово явление също и това че е гладна и жадна като я взимам. От вратата и иска да яде, но първо си намира шишето  Peace. Така че търпение. Добре е че си си в къщи и можеш да си починеш преди да се прибере и да му се отдадеш на 100% защото ако те чака и домакинстване си е доста изнервящо.
Търпение мила.   bouquet

# 283
Здравейте и от мен!
Днес Тото не е много добре пак проблеми с акането и аз съм си вкъщи. Ака сигурно 10-тина пъти от сутринта ама не е разстройство, просто има периоди когато без видима причина не смила храната. Аз все си мисля, че е свързано с нашите прословути ужасноникнещи зъби. Буден е от 7 ч сутринта, заспа в 3 следобяд и през цялото време не се спря. Дано бързо да се оправи, както и всички останали болнички сладурчета.

# 284

Ето го на мама помагача

Общи условия

Активация на акаунт