Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 343
  • 285
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

- Жасмина - tanya_79

- Бетина - Inochka снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry

Анастасия - FY

Ивайло - Rosi_Burgas

Максим - Vif

Асен - Александър - gwendoline снимки
 - Мариана - kallymally

Александра - nancy
Калина - змейковица снимки
Венцислав - zvezdolina
 - Ирена - Marges

Кристиан - Stryper снимки
 - момче - klarisina
 - Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Аdi02
Мартин - nadia_777 снимки

Мартин - 6u6i

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto
Йоана - smily_5q снимки
 Кристиян - zori2005
Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
Мартин - salina

Георги - lony_13
 Мирослав - policeiliana
 момче - darid
 Тихомир - titomirka
 Маринела - Mery_13

Ивайло - ndv снимки
Ивайла - desiiv
 Пламена - nadia_ch
 Виктория - anetta78
 момче - cacadu
 Иван - vessence
 Хана - PRAIA

Димитър - bobsi_hrist

Адела - Екатерина снимки
Гергана - mousy
 Анна - lale
 Георги - ilein
 Павел - jet

Никола - eunos
Мария - Еndjova
Нелия - kalia
 Дженика - Jaki33

Велизар - ol4eto снимки
Красимира - LaDiDa
Стефани - Елизабет - Danistef
 Борис - mania4ka

Александър - velisa снимки
Елица - Alexta снимки
Бояна -simbi
Христина - pepsun снимки

Константин - Rumya
Мария - meshko106
Радина - cat11
Ралица - Una
 Йоана - mimik
 Петър - danica
 Христо - silvia69
Соня nandy

Георги - despet

Калоян - Daniele
 Александър - bubinka
 Дита - Ditta_von_Thies

Ева - Анна
 Мариана - beba3
 Виктория - bebita23

Виктория - veni_viki снимки
 Росен - Paff
 Карина - lolytka
 Мануел - мама миши

Жулиана - mimozata снимки
Румен - Bubble79 снимки
Мартин - denz
Симеон - BgViki
Ивет - Tedi_Ivanova
 Анна - klu
 Ребека & Мериян - titini

Велизар - ikati
Антон - elf4e
 Ивайло - Valja79

Никола - tania_ark
Даниел - bobidika
Стела - N a d i a
 Марк - ve4erniza

Момчил - Iggiberry
Димана - crazykitty
Румен - rush

Ана - GalyaG снимки
 Стефан - mrancho
 Калоян - Topi
 Радослав - madlena
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Виктор - emoli
Йордан - Tiqercheto снимки
Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
Ема - pasti4ka

Траяна - Люсил
Велизар - мими
 Симона - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Калоян - Gerssy снимки
 Наталия - NatalyG
 Анна - maria_ra
Мая - mchakova(мимикрия)
 Веселина - elica_22

Никол - Bubilina
Мая iliana2
Момчил - mamazori
 Емануил - gal79

Цветелина - pipiiv
Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d
Ния - eden_haven снимки
Трифон - denit
Кристиян - anita снимки
Кристиана - ipppi
Валерия - malkaMaMa

Миа - ва ни ла снимки
Милена - adi101
Килиан Арне - Катя
Александра - Mucunka
 момиче - monchi26

Стоян - nMihailova снимки
Джейн - nadejdNa снимки

Дарина - Mimeto78
 Мартин - rosimart

Божидара - siska79 снимки
Магдалена - qi4o_pi4o
Явор - Mama Raq
 Мария - moyra
 Саманта - kery25

Антон - duhi_puhi
Мая - rien
Лаура - Laura06
Иван - imar
Анна - Elenka
Деяна e_vurbanova
Васко - kristen снимки
Виктор - miki i viki снимки
 Ванеса - tzvety26
Тодор - bubkata

Дара-noneto

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - Люба снимки

Мариса - galiushana

Ния - zizi_top

Радомир - paizy

МАЙЧЕТАТА ни са 153!  Имаме 80 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 73 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -  ol4eto !

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка! (galiushana)
4. Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват! (tania_ark)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

# 1
  • Велико Търново
Първа налазвам новата тема Heart Eyes
Олче,мерси,че ни твориш тез хубави теми  bouquet
Айде,да ни сполай на много пури и вино Mr. Green

# 2
Добро утро и от нас Simple Smile
Браво на Олчето за бързата реакция тази сутрин  bouquet
Аз снощи все пак ходих на кръчма,но бара ми се размина,а гледам че тук много съм изпуснала Laughing Laughing Laughing
Алекс се събуди съдит и сега сигурно ще си ми връща за изчезването снощи Sad
А и сме сами днес,а и аз не съм доспала....мъка Sad
А едно слънчице е пекнало-ще гледам поне да се разходим едно хубаво(ако намерим компания ще е чудесно)
Весел семеен ден на всички!

И пак не успях да се класирам първа Confused
 Heart Eyes

# 3
Айде, аз трета! Благодаря Олче за темичката и, че успя толкова бързо да сложиш снимката на Тото. Хубав ден на всички!

# 4
  • Плевен
Привет и от мен в новата тема!
Олче, невероятна си! Благодаря!   bouquet

Снощи най-накрая ви допрочетох и мнооооого се забавлявах с написаното  Grinning. Голям купон се е вихрил тук и мога само да съжалявам, че не успях да се включа, но Тери е болна от няколко дни и хич не ми беше до писане!

За съжаление май и днес ще гледам слънцето само през прозореца   Nature Sun With Face

Желая ви хубав ден и много весели игри с малчовците! smile3531

# 5
  • Варна
Люска, дано Тери бързо се оправя  Praynig Hug

Олче, страхотна темичка   bouquet ама и името й е подходящо май за нашите среднощни изблици  Mr. Green  Peace

Абе, Сисе, то хубаво нямаме търпение, ама честно казано по-тъп МОЛ не бях посещавала... А основното за което отидохме - ХИПОЛЕНД - не работеше  Crossing Arms

Хайде, май е време за разходка, че така хуууубаво пече слънчице  Heart Eyes

# 6
Евалата, Олче, за бързата реакция и за заглавието... С тия вечерни разпивки бая работа взехме да ти отваряме...

Сисо, какво стана с хремата на Божа? Друго има ли й?

Люси, пожелавам на Тери бързо оздравяване, за да ти е леко на душата и да пишеш на воля.

Виф, правилно чакаш натерпеливо Хиполенд, на мен ми е любим. Там има камари  дървени играчки, да се чуди човек кое по-напред...

# 7
  • София
Тъкмо влизаме от разходка - изкарах ме си чудесно с Пайзи и Ради /и таткото/ Децата много се забавляваха и даже се заиграваха заедно, та ние с Верчето успяхме да си поприказваме. Радвам се че ги видяхме  Hug с нетърпение чакам коледния купон да видя и другите малчовци, е и майките им де.  Heart Eyes Стоянчо заспа още в коридора преди да успея да го съблеча, смятайте какво дивеене беше.
Любче, не се ядосвай за Меноар, Деян не е очарован, не са изпели нито една пасен тез двамата от групата, а един час са се вихрили подгряващата им група от Каварна - някакви руснаци- не ги знам какви. И партито е приключило към 22.30 май  newsm78, да не е и по - рано. И ДВД подарък не е имало  Crossing Arms
А снощи не успях да изненадам мъжО - толкоз рано се прибра, че не бях подготвена, ни ролки бях сложила, ни точилка бях приготвила  Laughing но нищо следващия път.
Люси, дано Тери оздравее бързо и максимално да се възползвате от хубавото време навън.
Божа да спира и тя хремата  Peace и да не се притеснявате и двете със Сиска.
Олче,   bouquet както винаги актуална и много красива.
Лек и слънчев ден. Heart Eyes

# 8
  • София
 bye
и   bouquet специално за Ол4ето  Heart Eyes

Моите двама мъже похъркват блажено и аз се възползвам, че напоследък от тях не мога да се доредя до компютъра.
Днес Константин тотално ме хвърли в размисъл - навън срещнахме Бубилина /без Ники, че беше вече обяд/ и Косьо, който практически я е виждал от 0 месечна възраст до преди месец всеки ден и то не за по няколко минутки, а за солидни разходки и който много си я обича и й се радва, не я позна  Shocked чудя се това нормално ли е #Crazy
Иначе - още си влачим тъпата настинка, ходихме в петък на лекар - гърдите са чисти, гърлото също, а милото само киха на серия по 4-5 пъти наведнъж, подкашля и носът му е запушен  Sad

За кейтъринга за Коледното парти исках да кажа, че подкрепям Галюшана да поръчаме по 2 плата от всичко, че сме доста хора.

А в тоя ред на мисли за купони - пловдивчанки, вие какво решихте? Да вземем да си изпорсим покана, ако е след 21-ви  newsm53

Хайде, приятен ден от мен!

# 9
  • София
Хайде пак аз с едно видео
http://www.zazz.bg/play:a60a8e6c Човекът е огладнял и се храни след като не е хапнал нищо в яслата - прави бойкот и на тях и на мен  Crossing Arms

# 10
ихаа... за два дена колко много сте изписали.. ooooh!
все изпускам купоните  Sad ама така е като петък и събота бяхме на рождени дни

Добре дошли на новите майки  Hug

Олче поздравления за хубавата тема   bouquet

Ани домързя ме да пиша и заради това сложих малко снимки от последните ни 3 нови години, само не знам къде са ми снимките от 2006-2007  newsm78 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197120
пиши като ги видиш че после да заключа албума

# 11
  • София
Добър ден! Hug
Ааа, слабо, слабо е било "нивото" снощи... Колкото и да сте изписали, нищо по същество. Ни за "пури", ни човек с кво да оплакне окото, нито почерпка... Само некви мастички и пенливи, то това работа ли е, бе мацки? Леката артилерия...  Mr. Green
Сутринта е такива очи опулих, като видях, че темата е стигнала 16 стр...  Crazy Който предлагаше да ме събудите за новата незнам, ама свещи трябва да пали Laughing, че като ме вдигнат от топлата постеля, ставам много зла...  Twisted Evil
Добре, че съм оправна булка пък и завидно скромна, да му се не види...  Embarassed, та докато се приготвяхме за излизане, сътворих новата.  Laughing Благодаря, за поздравленията, за която...  Blush

За предложението за отделна тема "за пури" и пр. човещинки Mr. Green, съм ЗА, най - вече защото наистина бая нанагорно ще ми дойде да пускам през няколко дни нова тема, мога да направя една универсална и да си я пост-вам само нея, ама нещо не ми се нрави идеята... Много неща, свързани с празници, сезони и пр. ще си отиде, а с това и духът и... Поне так ми се струва. Отсега си избирам Коледни картинки... Но ако кажете (и мод-овете разрешат, най - вече), може да се пусне и такава чат - темичка. Въпреки, че в Клюкарника, доколкото си спомням имаше такава...  newsm78

Ние днес се разходихме до Зоологическата, времето като никога беше страхотно, слънчево и тихо. Направо се бях побъркала от мъгли и студове, откакто съм почнала работа, това е първата събота и неделя, когато можем с мъжО да изведем някъде Вели...  Confused
Прилагам и снимков матРиал, почва от тук, на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193247&photo=51

Аз чакам героят на деня да се събуди от "зимен сън"  Mr. Green, за да се позабавлявам с  clean clean clean Докато сме били на разходка бабата и дядото Heart Eyes са ни измили прозорците clean, че то и за това начинание не се отваряше възможност с тези мъгли...  Sick
Сега ме чака подреждане и мога да започвам с украсата!!! Много ми е Коледно...   madnoel
Пък после и аз ще се правя КРАСОТНА  Grinning, като Кабранска...

Приятна почивка на всички и много целувки на мъничетата, най - вече на Божи и Косьо, бързо да оздравяват! Praynig

# 12
  • София
Олче пак си невероятна   bouquetДано само скоро да не се откажеш да ни пускаш темите,че нещо вечер много бързо ги пълним.Ако това стане незнам кой ще ни ги прави newsm78,Кате освен пак ти ще идваш на помощ,Крейзито тотално ни забрави Sad
 Свате чета нещо снощи си нямала настроение,ще се карам на сватанака,явно не ти е дал да пушиш и веднага си пролича.Аз снощи пратих баща и син да се приспиват,а аз бях нагласена за мухабет,ноооооооо доставчика не мислеше като мен и леко изнервена си легнах рано,рано.Но днес пак едва станах,много ми се спеше,а ходих на кормуване.Ще ставам шофьор уж,ама да видим дали ще се получи,днес инструктора ме изтърпя,защото ми беше  първи час,но по-натам ще видим Embarassed
 Вчера най-после успях да снимам синковеца в статично положение,скоро не беше стоял толкова дълго мирен и веднага ви се показваме,дано сватята да си ни припомни и малко да миряса с другите гаджета.Малко сме рошави,но ще ни извините(до преди това бяхме с шапка и винаги така се получава),след Нова година вече ще придобием по-приличен вид,като за кандидат инженер Simple Smile
http://images22.snimka.bg/004623443-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004623445-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004623446-big.jpg
Неде страхотно се справя детето,аз незнам защо изобщо се оплакваш от него,ако ефекта е настъпил след като тръгна на ясла,поне ще съм спокойна ,че и за моя синковец има надежда да влезе в правия път.
 Уна и без разказ се убедих,че новогодишните ви купони са страхотни,стана ми малко мъчно за моминските ми години когато и ние празнувахме в големи компании.И тази година да празнувате така и още много години занапред,най-хубаво е когато човек има много приятели.
 Олче много добре се представяш и със снимковия материал,разтъжих се с Велизар,много е пораснал.Аз моя вече немога да го сложа в количка,а за връзване изобщо и дума не може да става.Аз вчера чистих с Иван,баба му си взе отпуска и отиде в Пловдив.Детето бързо схвана за какво иде речи сега поне знае как се сглобява прахосмукачката и как се прибира кабела.По нататък ще усъвършенстваме знанията,да е подготвен за живота,че баща му като е неподготвен и му идва нанагорно.

# 13
Олче, благодаря за скоростното пускане на нова тема.   bouquet
И аз си мислех да започна с украсите, но ме е страх Ивко да не раздърпа всичко и затова чакам някой да се похвали че е украсил дома си и всичко си седи на местото!  Mr. Green
Уна,разгледах снимките, можеш да заключваш албума. благодаря ти. Стана ми ясно за какви изненадки иде реч. Ще се минава май през Ку Ку магазина за Нова година, като гледам доста забавно е било!

Болничките да оздравяват!
Олче, много хубаво сте си прекарали днес!

# 14
  • София
Неде страхотно се справя детето,аз незнам защо изобщо се оплакваш от него,ако ефекта е настъпил след като тръгна на ясла,поне ще съм спокойна ,че и за моя синковец има надежда да влезе в правия път.

Мила никаква ясла не е. Там за 10 дни престой е ял 2 пъти ябълка - бойкотирааааа.  #Cussing out Ефекта е от мърлявите снимки, който преди време и доста дълго показвах. Дано съм ви заразила и вие да си омърляте къщите - т.е. да позволите на отрочетата  Twisted Evil Joy няма само унас да е за основен ремонт Я  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт