Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 361
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами в крайна сметка ще му избера нещо от тук
http://www.gltrade.org/ToyBiz/Spiderman_Clasic.php
и без това е на тема Спайдърмен. Не е много възпитателно или обучително  Laughing, но и без това нали Дядо Коледа носи това, което си пожелаваме, а не полезни неща. Peace

# 61
Здраво желаем, другарки и другарчета,

Личният състав нещо хич не е налице, ама кво да правим хората си имат ангажименти.

Бубката, направо не си представям какво ти е от работа директно на дежурство по детето.. Мерси, че сподели вчера, наистина беше много навреме и се почуствах някак си по-разбрана, когато има и друг в сходно положение.

Люска, незнам дали без да искаш, ама прояви ясновидски способности. Днес наистина ми вървя по вода, буквално.. Цял ден валя. Абе, да си призная и денят си беше по-хубав.  Simple Smile

Вчера след цялата работа с разлигавения Марто, се стигна до там, че му се скарах, той плака, на мен ми стана 10 пъти по-гадно, че малкото време, което прекарваме заедно, вместо да е приятно, минава по този неприятен начин. После започнахме да играем, борим, кво правихме, струвахме, залитна и си удари устната в ръба на легена, рой кръв, сълзи и да не ви обяснявам, че това просто ме довърши.... Отврат направо..

Тази вечер мина доста по-добре. Играхме, гушкахме се и пр. Донесе дрехите за пране една по една, слага ги в пералнята, накрая му показах кои копчета да натисне и беше супер щастлив. От цялата работа ще направя един извод, който няма да е новост, по-конкретно: трябва да му намирам ангажименти. Но такива, че да са му интересни и някак си по-истински. Та сега ще седна да мисля какви задачи бих могла да му давам, кви вещи да мести из къщата, играчки да прибира и пр.

Ани дай още идеи от тази книжка. Много добре ги описваш - сбито, но разбрано.

Започва Шампионска лига, така че оставете мъжете си да гледат мача и дайте да обсъдим тука световно наболели проблеми като кой подарък е най-удачен за скорострелното умствено развитие на 1,5 годишно дете, на кой пурата му е по-голяма и кой е с памперс - гащи, кой на гърне и кой с памперси с лепенки.

# 62
  • Велико Търново
Добър вечер в кратце от мен,защото отивам да гледам шампионска лига,ако искате ви пускам Чемширов с пурите

# 63
Добър вечер в кратце от мен,защото отивам да гледам шампионска лига,ако искате ви пускам Чемширов с пурите
Седи тука, "Шампионската" я гледай междувременно. "Милан" така или иначе ще паднат!

# 64
  • Велико Търново
Да паднеш у милицията да паднеш Mr. Green
И ако,обичаш не кълни Hug
Зарад теб сядам,ама първо да оплицикам на момата дупарата

# 65
"Милан" така или иначе ще паднат!
newsm25
АААА, много моля! FORZA MILAN!

# 66
Да паднеш у милицията да паднеш Mr. Green
И ако,обичаш не кълни Hug
Зарад теб сядам,ама първо да оплицикам на момата дупарата

Пляцикай, ама и бира с картофи дай! Или аз да ида да намятам набързо мезетата  Mr. Green
"Милан" така или иначе ще паднат!
newsm25
АААА, много моля! FORZA MILAN!
И да молиш и да не молиш... жабарите ще паднат!!!  hahaha

# 67
  • Велико Търново
Мятай ти,че нещо не се чувствам добре и най-тъпото е,че ако,имаше вино или бира щях да се оправя,ама то няма Crazy

# 68
Въх, девойки ама вий мачове ли гледате? Щото у нас таквоз чудо нема за голяма моя радост.

# 69
Ето, заповядайте... Да ви е сладко!
Едвам успях в последния момент да се доредя.... то всичко свършло заради мача...  Mr. Green

# 70

"Helloyyy, момичета, защо мълчите? То само с гледане не става..."

# 71
  • Велико Търново
Танче,Дюкан не дава,ама де си гледа работата CrazyЗа твойте картофи това им подхожда Mr. Green
Ай,наздраве мацки Hug

# 72
  • Плевен
Наздраве и от мен, ама с това тънко мезе нещо не ми върви винцето...
Сиске, какво  е това гледане на мачове бе душо, ти май май друго нещо гледаш  в тоз мач, няма да е топката.... newsm78

# 73
Ееееее, айде де Люси!!!!! От кога те чакаме!!!
Много се радвам, че се яви на събранието  Hug

# 74
  • Плевен
Валерко се мъчи да приспи Тери, по точно тя спи от 40 мин., но той прави неуспешни опити да я пренесе в леглото й. Та затуй съм тук, драго ми е , че ви заварвам в добро състояние на духа и тялото  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт