Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 393
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Кафенце?

Благодаря на Олчето за прекрасната ни тема   bouquet!

Гледам, че сте заговорили за коледните подаръци. На Килиан все още не знам какво да му купя, защото той с играчки не си играе, понеже знае за какво служат  Mr. Green. Най-много обича да гледа книжки, да рисува и да "готви". На Георги може би ще му подарим бюро за неговата стая и няколко playmobil например това http://picture.yatego.com/images/40fb9be9412ff6.2/4258_p1.jpg.

Килиан от скоро започна да казва името си - звучи така И..АН  Joy...много е сладък като го казва.

Оставям ви, защото ще трябва да приготвя закуска за Георги за училището.

Лек ден!

# 91
  • София
kaте, добре ще ми дойде кафенцето, нещо не се наспах  Crazy

като каза книжки, миа също най-много тях обича, та все купувам, седи си самичка и показва с пръст и уж чете, много е смешна  Mr. Green, другото , което обича е понита, та сега сме на такава вълна.
онзи ден загледах едни замъци, но си мисля, че ще разпилеем бързо всичките части.... най по-добре за р.д. , тогава ще е по-голяма, би трябвало повече да си събира вещите.

иначе от кикиморското вчера харесах едни къщи с дървета и човечета, но сега виждам, че съм затрила линка  ooooh! пак ще търся. гале, коя е ващата къщичка с ключовете, нещо не видях ключове, уж подробно разглеждах.

пепсън, забравих да пиша, хрисито е страхотна  , както винаги!!!  а подаръкът магазин ми събра погледа направо, жесток е!  Peace

# 92
Добро утро.

Дени вчера съвсем изключих да ти опиша пак игрите. Ето сега се поправям. Вчера играхме на Игра в тъмното. Угасихме в стаята и с фенерче му осветявах разни предмети и ми ги назовавах. След това му дадох фенерчето и го карах сам да осветява разни предмети посочени от мен. Но сменихме стаята. Абсолютно всичко посочи вярно и много се забавляваше.
Днес ще играем на Весел мегафон. На тази игра играем често, ееее иаз да измисля нещо свястно. Винаги като свърши ролката от кухненската хартия и му я давам да свирим или му говоря разни неща през нея. Той се опитва да ме имитира след това!

# 93
Добро утро,

Ани, след мъжете, дето Люси е публикувала нищо чудно да изключи човек Simple Smile

Много ти благодаря за описанието.
Играта в тъмното с фенера много ми хареса, не съм се сещала и мисля, че ще му е интересно.
Говоренето през тръби и ние отдавна го правим. Марто много се кефи.

# 94
  • София
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=2449
Ванилка, ето ти една къща с ключове. Тази е с животни, но срещах и Цирк.

# 95
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм в голяма чуденка за коледните подаръци, ще трябва да направя една обиколка по магазините, да помогна малко на Дядо Коледа.
Днес ходихме в Пирогов на контролен преглед за пишлето и ни насрочиха нова операция за 24 януари. Пак започнах да се шашкам. Трябва да го доизмоделират. Този път няма да е с престой в болницата - сутринта го оперират и вечерта ни изписват, но пак ще е с пълна упойка. В тази връзка да питам ако има запознати - Калоян за година и 8 месеца ще е с приложени три пълни упойки. Това ме притеснява. Може ли да му навреди по някакъв начин???

# 96
Ванче току що ми донесоха къщичката точно тази е която ти е показала Надето.
Ани и аз ще пробвам игрите които описваш страхотни са - благодаря ти много   bouquet то може и да си купя списанието ама е по готино ти като ги описваш.

# 97
  • София
неде, галя, мерси, много е хубава къщичката   bouquet

# 98
  • София
Привет мацки!  Hug

Аз полудявам от работа, че Декември е много "весел" месец за нашата "скромна" фирма  Crazy, но сега оставих всички бумаги за половин час и ви изчетох, че и Асан е Ора, и вече ми писна...  Crazy

Първо да ви порицая  Laughing, кви са тия приказки дали съм щяла да се  откажа да правя темите, аз това, че съм ЗА чат - темичка, като го написах нямах предвид, че ви заричам да не пишете, или пък недай Боже да няма среднощни купони... Да си имаме уважението! Такива презастраховки не на мене... Mr. Green Crossing Arms Naughty

Снощи гледам пак е имало раздумка, много сте готини, ей! Heart Eyes

Дени, по въпроса ти,  че и за деца малко да си поговорим...  Mr. Green, не съм забелязала Велизар да е променен или разлигавен...  newsm78 Станал е много гушкателен, ама много. Така ми се радва, като татко му ме "изсипе" вкъщи  Mr. Green след работа... И се е научил да ни чака да се завърнем от вечеря, да го гушкаме в комплект, за да заспи. Може би в това може да се каже, че е по - променен, ама на мен так ми липсва през деня, че с радост се лигавим на воля вечери...  Embarassed
Не му се карай на твоя сладур, ами си го гушкай и слушкай  Mr. Green с леко сърце. Не вярвам изразяването на любов и чувства да разваля, така че... А за ината, игнор и отвличане на вниманието. Поне аз так процедирам. Оти да се нервим, като Че ни мине...  Mr. Green

За подаръците, много интересна и полезна тема, и ние май към батут или масичка клоним, а може и двете...  Embarassed Пък после на главата си ще ги държа, ама карай. То и ние с играчки не играем, като Килиан, най се радва на посудата и "готвенето". Да взема да му подаря една куФня или магазин, като на Хриси, май най - ще се зарадва...  newsm78

Даниеле, стискам ви палци всичко да мине бързо и безболезнено...  Praynig А ти не го мисли отсега. Naughty И ни покажи момъка на някоя друга снимка, че се затъжихме...

Ани, не е ли много малък Ивко за такива игри, бе? Shocked Ти го сбърка това дете от "обучение" и културни мероприятия...  Laughing Представям си го Велизар в подобна ситуация, как ще "успея" да го задържа на едно място, хеле пък да схване смисъла и идеята на играта... Че пък и да назовава всичко...  #Crazy Я, го остави да се забавлява САМ човекът, да се цапа, да разхвърля и да троши Wink, има време за всичко!

Пастичке, къде сте с красавица Ема?  Rolling Eyes Дано всичко е наред при вас и просто да нямаш време за разписване...

# 99
Ол4е, Килиан си има кухненски принадлежности, тенджери и тигани, бъркалки - всички са метални, а не пластмасови, но пак не иска да си играе с тях. Друго си е истинското  Crazy

# 100
  • Варна
Уф, играчки.... ако можеше да имаме още една стая само за тях  Crazy

Ние с Ивон ходихме на фризьор и сега и двете така сме прическосани, че на мен ми я няма половината коса  Crazy ама поне отпреде се харесвам де, че отзад още не съм се видяла като хората... Иначе мен ме постригваха 1 час  #Crazy и Макси скъса нервите на Ивон и овърша целия салон разбира се  Mr. Green а сега не мога да го приспя, че заспа в колата и се разсъни като го пренесох  Tired

На едната ми приятелка сина само с кухненски работи си играе  Mr. Green а сега е луд по Мечо Пух и всичко свързано с него /на 2 г и 5 мес е/ - а Макс няма нищо любимо...  newsm78 все още... освен "КОЛА" с особената му интонация, и по възможност все нови и нови да са  Crazy

# 101
  • Велико Търново
Добър ден Mr. Green
Виф ,кво е това ние с Ивон сме с нови прически newsm78Тука снимков матриал да се приложи веднага NaughtyАз,мога ли да бъда сигурна,че сте фризирани newsm78Снимки,снимки,че няма ни Анди Гарсия,ни Таркан ни нищо Mr. Green

Аз,като видна мързелана на нищо не уча Божидара,ама като чета какви  работи правят "люцките" деца взех,че се засрамих CrazyВикам си ще дойде Коледа то като не го посрещнем на английски не е работа,ни на театро я водя,абе видна просталана ще си остане и викам си аз,вземам се в ръце и почвам да обучавам,Да,ама Не ударих на камък Crazyбях удостоена единствено с оня смръщен поглед и се отказах.Шъ гледаме културата отстрани Mr. Green

# 102
Аз,като видна мързелана на нищо не уча Божидара,ама като чета какви  работи правят "люцките" деца взех,че се засрамих CrazyВикам си ще дойде Коледа то като не го посрещнем на английски не е работа,ни на театро я водя,абе видна просталана ще си остане и викам си аз,вземам се в ръце и почвам да обучавам,Да,ама Не ударих на камък Crazyбях удостоена единствено с оня смръщен поглед и се отказах.Шъ гледаме културата отстрани Mr. Green

Сисеее, Сисе... то целия живот е пред тях. Има да учат, да учааат, та ушите да им пукат...
То от сега ако ги почнеме... горките - ще ни намразят, та няма да искат да ни погледнат! Сега е време за игри и закачки, че ще си минат ей така годините, ще тръгнат на училище и ще се видим в приключение. Е, на теб поне ще ти е лесно - твойта е ученолюбива  Mr. Green

Уф, пак забравих да поздравя... ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 103
  • Велико Търново
[. Е, на теб поне ще ти е лесно - твойта е ученолюбива  Mr. Green

Уф, пак забравих да поздравя... ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ!

Забрави да кажеш,че е красива и природно Ентелигентна като майка си Mr. Green
Ай,ся наздраве да си дойдем на думата Mr. Green

# 104
Сисе, не ме захващай от рано, моля ти се!
То детето спи, ама аз домакинска работа имам...
Пък ако се нафиркам от сега има да ми гледате сеира до довечера, та ще трябва да ми тежи на съвестта, че има припаднали от смях!

А, че Божа е умна и красива като майка си - спор няма!!! hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт