[/b][/color]Утре ще продължим да се уважаваме
[/b][/color]
Брей,кви приятелки-и аз искам купон пък 

Тези са други и са спец. за всеки повод
/

нещо съм уморена и не мога да смогна с домашните задължения и това ми действа зле... и за да се почувствам по-добре съм на маратон по гледане на трети сезон на анатомията на грей
би трябвало да ми е коледно, понеже украсих от няколко дни вече, но ми е много отпуснато, не мога да се оправя още от грипа, който ни беше нападнал всички у дома преди 2 седмици... и съм зарязала всичко и .... грей 
къде сте с калинка?

, ама това май му е става навик, пу пуу, в последно време)... И ние го взехме при нас на Никулденската трапеза, оттам като се разскача, развика, ама точно като маймунЕ
Та, в резултат, след като се надивя и набесня пред публика и всички му се дивяхме на уменията и енергията, и след като вече беше повторно
Ама то, горкото сигурно се чувства самотно през деня и вечери е в стихията си... Та не мога да му се сърдя, че се улива с просенето на внимание...
Ама занапред ще сме по - кротки.
Весел празник и много усмивки 
До днес той никога не е проявявал интерес да се люлее на люлка. Като го кача и веднага слиза. А днес - о, чудо! Люлях го повече от половин час и той седеше мирно на едно място!!!
/понеже съм наспана,освежена,даже успях и къщата да си обърна в правилната посока-че беше малко наопаки/
,ама нищо....все някой ден ще ви дочакам/а и вярно,че напоследък посъкратих нощните бдения,че а съм останала по-докъсно,я съм осъмнала тук...пък така деца не се правят с висене пред компа......А и май сега Ирка е иззела моята роля на затваряща деня 
......а и се загледах в инструментариума-това комплект за почистване ли е?...че аз мислех да купувам един,за да мога да си ползвам моите,`щото не мога да си ги взема от Иво/то и детска ютия,прахосмукачка и печка май трябва да взимам май
/
. Та ако живот и здраве сме част от това събитие ще докладвам. Друго не се сещам около нас да има ново. Вчера мъж сготви сом и си хапнахме порядъчно.
Радвай се все повече ще се задържат на едно място, за мен това е мерилото че расте. Вечер седи кротко и четеме книжки любима и е зайченцето бяло защото и я пея и даже за по интересно вече й измислих и танц които знае и изпълнява стриктно.

А после дъъъълъг разказ и снимки чакаме, ама междувременно и на Жули снимки ще искаме 
особено Макси, който освен другото, лъсна и стълбите с дънките си Препоръчани теми