Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 368
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Ти мен уважаваш ли мъ newsm78[/b][/color]
Много тъ уважавЪм, ама е време да си лягам....
Утре ще продължим да се уважаваме  Mr. Green

От сутринта ли?

# 166
Сисе, голям запас от пури бе! То Чемшира дащен, ама и ти яко си се заредила!  Wink

Лони , честит рожден ден! Да си жива и здрава! Пожелавам ти живот изпълнен с прекрасни мигове!

Да кажа набързо за игрите и аз да лягам вече! Днешния пъзел не се одобри много. От няма и къде ми го сглоби ама не беше ентусиазиран. Все му беше дерт да разлепи картинката от картона, че бая лепило бях сложила и накрая успя и ми я лепна на леглото. Тая игра с лепенето най му хареса. Сега съм му дала етикети от дискети все ги лепи и разлепва някъде.
Утрешната игра е Домашен баскетбол. Струва ми се приятна! Взимаме една кофа, при нас леген ще свърши по добра работа. Слагаме го до стената и от разстояние мятаме в него малка топка. Дано да му е забавно! Искам смях да има.

Крейзи, радвам се че се появи! Вече след като приключи с Дипломната работа, по често ще се радваме на веселите ти постинги.

# 167
А така!Не стига,че не сте се засрамили,ами и се покрихте NaughtyБрей,кви приятелки-и аз искам купон пък Crossing Arms
На 4-мата ни малки именичета и мама FY-да са ни живи и здрави и белким другата година се сетят да ни поканят/щото ние без покана не идваме,че не сме близко/ Laughing
Честит рожден ден и на мама Лони!Е,хубав човек си,няма как-стрелец!Щастие и късмет ти желаем!
Смайли,да взема да ви дойда на гости ли...да отпрашим двете нанякъде с тая хубавица дето лети по пътя,пък мъжете да гледат децата Mr. GreenЯ го покажи тоя комплект с Макдоналдса-нали знаеш,че съм подробна мара!
Мимозка,искаме отчет ний за тая екскурзия и ако може да ме вземете де-че и аз рожден ден имам скоро!
Лека ви нощ,утре по-сериозно моля с алкохола.Е,глей-извадихте пури-мури и чудо на чудесата-Крейзи веднага дотърча.Едно пиене ви се свиди да почерпите момичето,пък искате да пише
Ани,ще го пробваме това с топката,дано оцелее обзавеждането само.
Люба,като ти разправям аз да се възползваш от ситуацията с дядо вкъщи...с опита ще се научи-ама давайте му поле за изява на човека

# 168
  • Велико Търново
Добро утро,айде на кафето
Сисе, голям запас от пури бе! То Чемшира дащен, ама и ти яко си се заредила!  Wink

[

Ани,отдавна вече не предлагам пурите на Чемширов PeaceТези са други и са спец. за всеки повод Mr. Green
Айде,ще кажеш Ивко дали му е харесала новата игра.На Божидара тази и е любима,но вместо леген се ползва стола за хранене,а стъпва на леглото и хвърля топката./не съм я учила аз Blush/

Ирка,ти по кое време се включваш,бе чадо newsm78

Люба,и аз,имам едни брой баща,където ти го предлагах са свекърва ти Mr. GreenАма,според него той ще гледа Божидара най-добре,защото,аз,нито на ръце съм я носила,нито съм и пеела,нито съм и говорела,както те ми били говорели едно време с Бог да я прости майка ми и аз,все му се моля да зареже пустото си стопанство и да дойде да живее с нас,че белким и ние с Чемширов видим мероприятие заедно,а пък с удоволствие щ е му дам да се изявява като дядо.Така,че го давай по-спокойно Hug

Бубилина,Никол е много сладка на тази снимка,ама дай някоя по-актуална де Heart Eyes
Галушана,как е Мариса в яслата?
Ва ни ла и тя се губи newsm78
Момичета,пишете не се свидете Hug

Хубав ден от мен,че ми започва оперативката Mr. Green

# 169
Честит рожден ден Лони!Желая ти щастие,любов и мноого настроение!   bouquet  bouquet

Както казва Ирка-хубав човек си щом си от нашата зодия  Wink
Крейзи-засрами се пиши и покажи снимки  Crossing Arms

# 170
  • Варна
Честит рожден ден Лони! Само щастливи мигове и много радост!!   bouquet

Честито със закъснение на всички празнували вчера   bouquet

И по тоя повод ето и я именничката Никол  Hug

От тук има още няколко снимки и с мама Ивон http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192250&photo=11, а аз се отчитам и заради нея, че с това коремче и това малко дяволче-бъдеща кака хич не й леко  Mr. Green Ама тя си ви обича, и ви праща поздрави на всички  Heart Eyes  bouquet

Бягам, че Макс освен мотокара си, май разглоби и половината къща  Mr. Green

# 171
Именичката и майка видяхме и Макси..Поздрави ги от нас,а Макси много му отива зализания бретон и бяла риза  Flutter

# 172
  • София
тук съм, сисе Simple Smile нещо съм уморена и не мога да смогна с домашните задължения и това ми действа зле... и за да се почувствам по-добре съм на маратон по гледане на трети сезон на анатомията на грей  Crazy би трябвало да ми е коледно, понеже украсих от няколко дни вече, но ми е много отпуснато, не мога да се оправя още от грипа, който ни беше нападнал всички у дома преди 2 седмици... и съм зарязала всичко и .... грей Simple Smile

на мен ми липсва змейко пък  Crossing Arms къде сте с калинка?

честит рожден ден на лони! много здраве и щастие!  bouquet

# 173
  • София
Честит да е рождения ден на Лони! Само хубави неща и страшно да я радват любимите и мъже! Весел празник и много подаръци!

Ооо, чудо, Крейзи се разписа!!!  Shocked Ще зарежа някъде!  Mr. Green Абе, душа, защо така ни забрави??? Много ни липсваш. Веднага снимки, че си много виновна! Crossing Arms

Ирка, покажи Еллчо, че нещо ми е домъчняло за принцесата... Heart Eyes

пастичке, къде сте с Ема?  Rolling Eyes

Да ви кажа моят маймУн вчера какво направи... Доста след като го сложихме да спи, прилежно измит, нахранен и опакован в чувал-а, диването обяви бойкот и се разигра (а и беше спал 4 часа почти на обяд...  #Crazy, ама това май му е става навик, пу пуу, в последно време)... И ние го взехме при нас на Никулденската трапеза, оттам като се разскача, развика, ама точно като маймунЕ  Mr. Green, даже предни кълба се е научил да прави...  Shocked И доста направи, де...  ooooh! Та, в резултат, след като се надивя и набесня пред публика и всички му се дивяхме на уменията и енергията, и след като вече беше повторно  Laughing сложен да спи, с мрачна решителност от наша страна  Mr. Green, така здравата повърна, че омаза ВСИЧКО в легълцето си...  Нямаше чистене...  Sick Ама то, горкото сигурно се чувства самотно през деня и вечери е в стихията си... Та не мога да му се сърдя, че се улива с просенето на внимание...  Sad Ама занапред ще сме по - кротки.

Това от нас, че пиша този пост от сутринта... Колежката ми днес я няма и вече ще получа истерични припадъци...  Crazy

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 12:24 от ol4eto

# 174
Лони, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти желая   bouquet Весел празник и много усмивки  Hug

Днес цяла сутрин сме с дребния навън. Нещо му става напоследък... забелязвам промяна в посока на послушание  Shocked  #Crazy До днес той никога не е проявявал интерес да се люлее на люлка. Като го кача и веднага слиза. А днес - о, чудо! Люлях го повече от половин час и той седеше мирно на едно място!!!

Ванче, да ги нямаме тия... повалил те бил грипа и дрън-дрън... Слагай веднага усмивката на устата и Коледното насторение на ушите!
Олче, и нашият маймун прави кълбо напред - явно младежите ще стават акробати  Mr. Green.

Толкова от мен...

Весел ден!

# 175
Привет и от мен с днешна дата.... Hug Heart Eyes bouquet /понеже съм наспана,освежена,даже успях и къщата да си обърна в правилната посока-че беше малко наопаки/
Гледам,че пак сте ме изчакали снощи да си егна за да запиете Crossing Arms,ама нищо....все някой ден ще ви дочакам/а и вярно,че напоследък посъкратих нощните бдения,че а съм останала по-докъсно,я съм осъмнала тук...пък така деца не се правят с висене пред компа......А и май сега Ирка е иззела моята роля на затваряща деня Wink
Сиске,ти явно не беше преценила ситуацията като ми направи оная оферта за свекито-просто незнаеш за какво иде реч/тоя човечец дето в момента я търпи да знаеш,че паметник ще му дигнем-за особенни заслуги/......а нашия дядо е една друга песен-той понеже трудно сам себе си оправя,та затова с едно наум тръгнах снощи/че и мобилния дето сме го дали,нещо му пари и гледа да не го докосва,камо ли да го ползва/..обаче точно до първата чашка ме държа....и после му отпуснах края...а ,както снощи докладвах се оказа,че и така са оцелели-е вярно,че на всичките манджи дето им бях оставила са яли кренвирши,баткото е стоял почти цяла вечер пред ТВ-то,но това да е...важното е ,че все пак имам  поне тоя вариант...а и няма да го ползваме прекалено начесто,та да им стане нещо......
Вифче,мерси за снимките....ама много хубава таз Никита,то може и затова майка и да я крие/това на майтап,разбирам,че не и леко на Ивон/...ама и ваш Макси си го бива-невероятна двойка са Peace......а и се загледах в инструментариума-това комплект за почистване ли е?...че аз мислех да купувам един,за да мога да си ползвам моите,`щото не мога да си ги взема от Иво/то и детска ютия,прахосмукачка и печка май трябва да взимам май newsm78/
Ани,ние с детски кош за баксет практикуваме/макар,че и без топка го правим луд-ама `щото му пее и му брои точките/...но виж мога и с легена да го пробвам/ако благоволи да излезе от него Иво,че а го е докопал,а се е позиционирал вътре/...и мерси за споделянето-определено ни даваш идейки как да разнообразим деня....
Ванилка,то ако ги гледаш накуп-може и от филма да ти е отнесено......аз така като бременна изгледах един сезон на "Изгубени" и се бях психясала....затова после си го гледах по ТВ-то-на малки порцийки....а,Змейкова знам ,че чете...ама нали работи,та не и остава много време за разписване/пък и едни досадници я тормозят на Скайп-а визирам себе си/
 Ирка,за снимки да напомням ли и аз?
А,Крейзи,като обещава,дали ще вземе и да се разпише?
Мимозка,пожелавам Ви приятно изкарване и много  хубави емоции..дано да ви остане време и за снимки-та да оплакнем и ние окото......
Танче,все някога има и първи път,ама като свикнат и ти се ще да не е имало/визирам конкретно люлките...че сам се "озъбвала" от студ да люлям и а понеча да го сваля,а пишман съм ставала/

.......аз тоя пост го пиша от два часа...ама пусто като седна тук и като ги почна на хиляда стана/прозореца/,та докато го постна и може вече да не е актуален.....
Отивам да пийна кафето по-ранко днес,че нещо ми бучи още главата/ама от притесненията ще да е...щото виното беше хубаво Embarassed/..ето и за вас

# 176
Аз от тия картички не мога да вдигна глава тези два дена отделям по малко време да чета и това е - добре че не сте били много активни и денеми нощем та смогнах и ето пускам и пост, а картичките тези за чужбина поне вече лежат кротко в пощенската кутия на летището, цветния принтер оцеля само със смяна на един цвят аз също успях да се спася от дрогиране благодарение на изобретението наречено сухо лепило. Това отчета от изминалите два дена.
Честито на именниците на рождениците на патерица!!!   bouquet
Сиске Мариса се справя чудесно с яслата въобще от първия ден до сега не съм имало проблеми с това нито е плакала, нито сме правили сцените (които гледах в началото като я водех от другите деца). Много се вълнувам защото ни казаха че скоро ще имат тържество и най-сетне ще видя и чуя ясно какво е това дето го пее и танцува напоследък (но аз все още не владея нейния език  Embarassed) иначе мелодията е много хубава и правилна според мен но не ми напомня на нищо познато  newsm78. Та ако живот и здраве сме част от това събитие ще докладвам. Друго не се сещам около нас да има ново. Вчера мъж сготви сом и си хапнахме порядъчно.
Мимоз и аз се присъединявам към пожеланията на всички за страхотно леко безпроблемно пътуване и очаквам с огромно нетърпение завръщането ви и снимките още помня разказите и снимките от лятото и почивката ви в Турция. Умееш да ни пресъсдаваш преживяванията си   bowuu
Крейзи пак ли се покри - е не може такаааааа
Танче и аз реагирах така като ми се случи за първи път да се задържи на люлка иначе само се качваше и слизаше след 10 секунди. Сега ако се наложи някоя вечер да се прибирам пеша пътувам с рейса и слизам на парка точно и все гледам да не минаваме през него че няма отърване като види люлките и пързалките (между другото има нови съоръжение от новия кмет) и няма тръгване и както се сещаш тръгваме с реввввв ( а ние се чуваме надалеч както знаеш).  Joy Радвай се все повече ще се задържат на едно място, за мен това е мерилото че расте. Вечер седи кротко и четеме книжки любима и е зайченцето бяло защото и я пея и даже за по интересно вече й измислих и танц които знае и изпълнява стриктно.
Мале уляхсе - а трябва да се приготвям да си тръгвам че наближава 17. Чао момичета приятен уикенд от мене до понеделник.   bouquet

# 177
  • София
права е люба! замайването се задълбочава, затова ставам да  newsm28
любе,   mrstraetz

# 178
  • Варна
Благодаря за хубавите думички за Макс и Ники  Hug  bouquet

Мимозка от сега ви пожелавам лек, приятен, изпълнен с приключенски дух и хубави усещания път  Peace А после дъъъълъг разказ и снимки чакаме, ама междувременно и на Жули снимки ще искаме  Mr. Green а сега я цункай от нас  Heart Eyes

Любче  Mr. Green веднага ги засече малчовците - комплект за почистване за игра - има четка, стирка, кофичка с приставка за стирката, лопатка и малка четка, пръскалка за прозорци  Mr. Green бе въобще на Ивон апартамента им ще светне, поне в ресторанта децата показаха усърдие  Joy особено Макси, който освен другото, лъсна и стълбите с дънките си  Mr. Green

# 179
И аз преди малко купих един такъв комплект за почистване, за подарък от майка ми за Коледа! Много му се изкефих като го видях. Защото и ние все сме по чистотата. Постоянно е със стирката у нас и  като идем в яслата за храната,ако лелите са си забравили метлата в коридора още веднъж се премита. Та реших че му е супер подарък, въпреки че е женски.

Ние утре заминаваме за Трявна, за студентския празник. Така че отсега да ви пожелая весел празник на всички бивши и настоящи студенти.

Общи условия

Активация на акаунт