Отговори
# 30
 Благодаря! Маи само аз не знам коя си

# 31
  • там нейде .............
Уф,ако знаете,как се наплющях със зеле и патешкооооо!Отидоха ми минусите в килата! Mr. Green

а бирата де я забрави, а Joy Joy Joy Joy
 Иве добре дошла Hug Hug Hug

# 32
Ми то първо беше ракията със салатата...Сега вече сме на бира. Mr. Green
Айде,аз отивам да чета приказки на Лъчка!

# 33
Здрасти Иве,много се радвам,че май-после се включи към нас.  bouquet
За тези който не знаят аз да издам ,че това е сестричката на Tina82/Иве тя защо не пише при нас/ newsm78

# 34
 Здравей Пуфи, еми сестра ми беше тук 1 седмица,а пък и няма нет сега

# 35
 welcome на мама Иви .
Абе хора много сме заспали днес ... newsm78
Хехее Бубе много яко си се замаскирала  ,дори и от подсказката на Мирка не се усетих веднагаhahaha,уф че съм завеяна,и се чудя аз ти къде се губиш  newsm78  Joy

# 36
А добър ден и от мен!Буби и аз късно се усетих!
Аз мислех,че съм писала в тази тема,ама май не съм.Та затова поредните аплодисменти за Марго!
Я някой да помага:Защо немога да си сложа снимка в аватара.От компа си я качих в пикавили,после си копирах от "снимки код"-http://www.picvalley.net/v.php?p=u/167/41640_333.JPG.Обаче нещо?Ако някой може да го направи вместо мен ще му бъда благодарна!Моля Ви,за мен е адски важно точно това да ми е аватара!

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 08:53 от бен

# 37
Добро утро и от мен!Ето ви нашата елха(за сега само в хола,а по-късно и в останалите стаи! Mr. Green)!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173740&photo=33

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 09:11 от Mirkata

# 38
Честит първи рожден ден на Боби на патерица! Много здраве и щастливо детство! Честит рожден ден и на Христо!

Добре дошла, Иве Hug.

В София вали проливен дъжд тази сутрин Rolling Eyes. Едва преплувах локвите от спирката до работа.

Мирка, дай насам малко патешко  Grinning, с винце предпочитам  Mr. Green.

Бубе, доста време щеше да мине докато се усетя, че си ти  Joy.

Хубав ден на всички  Hug.

# 39
А, Мирка много хубава елхата Grinning. И ние украсявахме в петък, ама сме много зле откъм играчки, нали ни е нова къщата, че доста неща липсват. Павла с нетърпение чака Дядо Коледа - да й донесе подаръци - т.е. сок, играчки и вафли  Mr. Green.

Абе и аз не успявам да си кача снимка, някой беше писал по-горе, уж всичко правя както трябва.... newsm78.

# 40
Добро утро  Hug Hug Hug
 кафе Диабло от мен за вас
и палачинки за закуска

# 41
никой ли няма newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 42
  • На черешата
  Неееее,аз съм тук.умирам от студ.В София вали ужасен дъжд,докато дойда до работа си намокрих краката и сега ми е студено.май ще отскоча до някъде да си купя поне сухи чорапи. Sad

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:34 от Фантичка

# 43
здравейте.извинете, че се намесвам в темата ви но имам един въпрос към майките от рз. понеже детето ми ще е там по Коледа та се интересувах дали има в града детски клуб с организирани тържества за празниците.благодаря ви.
Весели празници!!!

# 44
Добро утро мацки   food010  food010
Тук времето е приятно,много гадно,че при вас  Wear Umbrella
Аз съм си  много вкусн мерси  bouquet

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:25 от Mama na Gabi

Общи условия

Активация на акаунт