Отговори
# 45
здравейте.извинете, че се намесвам в темата ви но имам един въпрос към майките от рз. понеже детето ми ще е там по Коледа та се интересувах дали има в града детски клуб с организирани тържества за празниците.благодаря ви.
Весели празници!!!
Миеля,че не.

# 46
  • там нейде .............
здравейте.извинете, че се намесвам в темата ви но имам един въпрос към майките от рз. понеже детето ми ще е там по Коледа та се интересувах дали има в града детски клуб с организирани тържества за празниците.благодаря ви.
Весели празници!!!
Миеля,че не.
няма Sad

# 47
  Неееее,аз съм тук.умирам от студ.В София вали ужасен дъжд,докато дойда до работа си намокрих краката и сега ми е студено.май ще отскоча до някъде да си купя поне сухи чорапи. Sad
ауууу много лошо, бързо си купувай сухи чорапи и дано не се разболееш Praynig

# 48
  • Разград-София
Здравейте ! Как сте ?

Добре дошла на Ивелина  Hug   bouquet  /включени сте в списъка/

Кате внимавай мила да не се разболееш  Hug

Приятен ден ви желая !  Hug   bouquet

# 49
  • На черешата
  Вече го обърна на сняг,сбъркано време. Crazy
 Ние си пътуваме на 21,предлагам среща на кафе на 22 сутринта или следобеда,и този път бъдете по-сериозни ,моля ви.Единствената сладкарница,която знам в Разград е Мирела  Mr. Green,но ако има по-добра казвайте,ще се домъкна навсякъде ако подробно ми обясните. Hug

# 50
  Вече го обърна на сняг,сбъркано време. Crazy
 Ние си пътуваме на 21,предлагам среща на кафе на 22 сутринта или следобеда,и този път бъдете по-сериозни ,моля ви.Единствената сладкарница,която знам в Разград е Мирела  Mr. Green,но ако има по-добра казвайте,ще се домъкна навсякъде ако подробно ми обясните. Hug
нямаш грижи Hug
 а на сладкарница ли държиш да е ?

# 51
Здравейте! И аз искам да се запиша като бъдеща мама от Разград. Казвам се Йоана( Йоли), родена на 12.06.1986г. Мъжът ми е Антон, 15.06.1984г. Чакаме бебенце догодина, живот и здраве юли/август.

Спорен ден на всички ви и много усмивки!!!

# 52
Здрасти Йоли,много ми е приятно,че се присъедини към нас.
Дано ти е приятно Hug  bouquet
Това е от нашето семейство за вашето семейство.  bouquet

# 53
Мерси за посрещането, Пуфи! И на мен ми е приятно, че съм сред вас! Simple Smile

# 54
на zvezdi4ka_12 .Надявам се с нас да ти е приятно.

# 55
zvezdi4ka_12, добре дошла Hug
Мен също ме наваля дъжд, гадно и студено е навън.
Кате, да не ми се тръшнеш сега пак болна, какво ще те правим тогава, ще трябва люта ракия да пием, че да се сгрееш Crazy Crazy

# 56
Бен,каква снимка искаш да слагаш?Казвай с какво да помогна.

# 57
  • На черешата
  Бубеееее,нямам нищо против ракийката,мммммм  Crazy.Амам може ли и без да съм болна?

# 58
  • На черешата
  Аз съм си,никак не държа да е на сладкарница.Но ако ще е сутринта,да се запием от съмнало ли  Mr. Green,не че не става де. Joy Joy Joy

# 59
Хиляди благодарности на Поли и Таня за помощта!
Добре дошла на звездичка!

Общи условия

Активация на акаунт