Отговори
# 90
абе момичета на вас тежат ли ви коремчетата.на мен вече доста ми тежи  Cryи като изляза на разходка след 5 мин. ме заболява корема или отдолу или встрани.незнам на какво се дължи Confused Confused Confusedимам чувството че в 9 месец няма да мога да се движа вече Tired ooooh!

# 91
Баленка радвам се че пишеш, така съм къде къде по спокойна. И честита количка, дай линк да видим каква си избрала.
Аз утре ако вали няма да мога да дойда, с Ива не ми стиска, а Иво е на работа. А и Ива днес покашля на няколко пъти, изчиства се, но въпреки това бих дошла ако беше хубаво времето.
Записах си час за четвъртък следобед за цветен доплер, тук е 20 на едното и 25 на другото място, а и не ми се чака за Варна. Ако разполагам и тогава с пари пак ще се видя.
Наденце честит празник, много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet
Изабела и Сенди стиснати палци и от мен!  Praynig

Момичетата с пубери у дома- когато се карате крещите ли си? А до къде стигате с тежките думи и двете страни? Днес имахме кавга със Стоян, направо съм размазана от всякъде...
Ставам да полегна че имам доста контракции днес.

# 92
  • София
Честит Рожден Ден на Наденецето! Да е жива и здрава, много любов и топлина в семейството й пожелавам. А февруари едно здраво и  красиво бебче! smile3525
Да се отчета от консултацията, бебето е 1 500 гр., за кой ли път виждам идеално пола Heart Eyes, главично предлежание. Докторът обаче сподели, че може би ще е едричко бебчето. Имаше изумителни бузки Laughing
Лека нощ!

# 93
Здражейте, момичета!
Вече не помня от кога не съм писала, но поне се опитвам да ви чета. Мислех че с престоя си вкъщи ще съм много по-свободна а се указа напротив. И аз като се попреуморя усещам тежест която леко ме плаши, а и на моменти имам големи прерязващи болки в областта на ставата на ябълката дори  ме е страх да не падна.
Как ще я караме момичета до края и аз вече незная, но природата си знае работата и каквото такова няма кой дрг да го изтърпи вместо нас. Успех на всички и дано намирам повечко време за форума  Simple Smile

# 94
Айде момичета, малко снимки! Наистина са малко, но толкова, забравихме да се снимаме, което значи ,  че сме си изкарали добре! Забавно беше! Поне аз си изкарах добре! Имах нужда от нещо такова, различно от ежедневието!

Хубава вечер! Май лека нощ вече!

Hug Hug Hug

# 95
...Мислех че с престоя си вкъщи ще съм много по-свободна а се указа напротив...
Дето има един лаф, да почна работа да си почина, това важи в пълна сила за майките, особено за тези дето са се задържали дълго у дома Tired И аз си мислих че тази есен Ива ще е вече на градина а аз на работа, с токчета, с поли, слабичка, с колеги, с обедна почивка и хапване, кафе и цигарки...

# 96
  • Sofia

Момичетата с пубери у дома- когато се карате крещите ли си? А до къде стигате с тежките думи и двете страни? Днес имахме кавга със Стоян, направо съм размазана от всякъде...

По въпроса с пубертетите. 
Мери, аз често си изпускам нервите и крещя  даже повече от необходимото ( преди това доста съм говорила де ). Той не крещи само мълчи и гледа тъпо отсреща все едно че чака да свърша. Също така ми се случва и да обиждам  #2gunfire някой път без никакви задръжки. Даже и ръце отпусках до преди две години, но вече е смешно и се убедих че ефекта е обратен поне при нас. Оценявам го като грешка. Страя се много да говоря макар на моменти да съм на предела. Един или два пъти и той си е позволявал да обижда явно още не е набрал кураж, но точно в такива моменти разбираш колко е неприятно за отсрещната страна  Simple Smile
Не си го слагай на душата. На него вече сигурно му е минало. Каквото и да ти е казал ти винаги ще си неговата майка Heart Eyes Ти също като мен имаш малка разлика в годините с него, но въпреки всичко те са други. Ново поколение. Имат своите слабости, но и своите силни страни.
И за да те успокоя съвсем само да ти споделя, че днес след един час увъртане и кръстосан разпит най-накрая си спомнихме, че освен че имаме 5-ци и 6-ци ( за които знам ) имаме и две 2-ки, които обаче ще си поправим  Crazy .Просто съвсем случайно сме ги забравили.......
А и утре ме викат пак в училище hahaha

Чудесно си изкарахме на срещата. Да благодаря на Zvezobroika и половинката и за транспорта, че нашия татко тази вечер е нощна и щях да си отвися по спирките.

На всички с поводи за празнуване  ЧЕСТИТО   bouquet

Лягам вече и аз. Успях да приспя пубера  Joy  или по-скоро да го сложа в хоризонтално положение със слушалки в ушите.

# 97
  • Варна
Честит  newsm59 на Наденцето! Весел празник!

Благодаря на всички за отговорите за Пренатал-а. Явно грешката е моя, че се опитвам да се зобя с него на гладно и затова повръщам Sad От утре и аз започвам да го вземам за вечеря  Wink

Мери и kam4o вече не викам, полза няма  Rolling Eyes само му изглеждам жалка сигурно. Гледам да съм спокойна и хладна иначе не се издаржа,понякога сърцето ми се къса от яд и мъка Sad ама стискам зъби... Това с шестиците и 2-3 /двойки тройки/ при нас беше миналата седмица Wink
Утре съм на родителска да видим какво ще ми сервират госпожите.
Камчо блазе ти че си го приспала,моя гледа мач докато заспи ехей...... 1countingsheep

# 98
Евил в никакъв случай не с вечерята! Ще те превъзбуди и няма да видиш сън, витамини се взимат сутрин или най- много до обед! Гледай по време на хранене, или поне хапни нещо малко, пий ги и пак хапни нещо. Витамините са чудесни, изцяло натурални, няма синтетика и се усвояват на 97%, нещо което е невъзможно при синтетичните витамини, така че дано ти понесат и да си ги изпиеш.
И аз опитвам да съм спокойна с Тян, но той ме упреква в безразличие тогава newsm78 значи иска да у викам, да се караме, тогава се чувства обгрижен ли що ли Crazy Гледам много да не досаждам, да не търся сметка (освен за мързела и неуважението към усилията ми да сложа в ред къщата да речем).
Камчо, не посягам отдавна, не че не ми идва да го сторя, просто не мога да го стигна, като се разлае като зло куче едва се сдържам да не взема стола  да се кача и да го нашамаря Joy Без майтап, много се нагрубяваме понякога, като днес, тежки думи разменяме, после по късно се извиняваме, но болката остава, като при мечката и дърваря... Много се страхувам да не се изгубим един друг един ден, както аз с майка ми и баща ми навремето и до днес отношенията ни куцат и винаги ще куцат.
Щях да лягам рано, обаче, готвене, пране и гладене, с батко на скайпа дъра бъра, и вас да надникна и айдеее, сега и през банята и пак ще легна в 2
Сладки сънища февруарки! Hug

# 99
Добро утро,мамчета.Явно нашата пловдивска среща пак ще трябва да се отложи за по-добри времена.Не ми се ще някой да я изтърве и без това ни е дълго чакана...Така че,момичета,вземете си първо изпитите,и май ще се видим,като запразним.След 20-ти има много почивни дни,така че все ще намерим удобна за всички ни дата.Успех с ученето!

# 100
Добро утро!!! Hug
Софиянки,добре сте си изкарали снощи,много хубави снимки smile3501
Illinka,мерси Embarassed Embarassedучаствах в конкурса за Най-чаровна бременна на списание "Моето бебе и аз "миналия месец и там спечелих първа награда(столче за кола Wink),ще ви пусна линк към конкурса,защо и вие не участвате,толкова чаровни мами има сред февруарките Peace
http://www.moetobebe.net/konkursi/
Аз вчера ходих да видя бебчето на една приятелка и така се размечтах скоро да идва февруари и да си гушкам моята бебка preggo
Баленка,дай линк да видим количката че и мене сега това ме вълнува 1stroller
абе момичета на вас тежат ли ви коремчетата.на мен вече доста ми тежи  Cryи като изляза на разходка след 5 мин. ме заболява корема или отдолу или встрани.незнам на какво се дължи Confused Confused Confusedимам чувството че в 9 месец няма да мога да се движа вече Tired ooooh!
И аз съм така,само като си помисля колко още време имам и не знам как ще изкарам Confusedа пък уж килограмите ми са малко засега newsm78

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 09:55 от mama avi

# 101
Здравейте и от мен  Hug
И аз ще стискам палци за изпитите ви.
Честито на мамите с нови придобивки.
Варнааа да разбирам ли че срещата остава за ПЕТЪК, 19:00, в някоя пицария? Жаси миналата седмица и беше удобно в по-ранен час...сега не виждам да е коментирала. Аз ще съм свободна по всяко време вече, така че претенции нямам НИКАКВИ. Ще се радвам да сме повече. За сега само Здравич, Илинка и аз сме потвърдили???

# 102
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
И аз ще стискам палци за изпитите ви.
Честито на мамите с нови придобивки.
Варнааа да разбирам ли че срещата остава за ПЕТЪК, 19:00, в някоя пицария? Жаси миналата седмица и беше удобно в по-ранен час...сега не виждам да е коментирала. Аз ще съм свободна по всяко време вече, така че претенции нямам НИКАКВИ. Ще се радвам да сме повече. За сега само Здравич, Илинка и аз сме потвърдили???
Ще се опитам да дойда,ако таткото после ме вземе,защото вечер ми е много трудно да карам. Peace

# 103
  • София
Привет и от мен.
Срещата вчера май е минала добре - личи си че добре сте си изкарали. Аз пропуснах и този път, но имах други задачки.
Честито на всички за новите придобивки. Давайте снимки.
За витамините Пренатал - и аз ги пия сутрин по време на закуска и нямам проблеми. Само се чудя дали да ги пия до края или да почивам в 9 месец.  Какво ще кажете по въпроса.
Днес съм на ЖК да си видя юнака и резултатите от изследванията. Надявам се да няма антитела, че кофти. После ще докладвам.
Успешен ден на всички.

# 104
Добро утро !
Първо да благодаря за стиснатите палци за Неделя   bouquet Много сте мили!
Аз имам да напиша един реферат и да си го науча него,лесна работа общо взето.
Но Сенди   май ще трябва да се потруди повече ooooh! Скоро си говорихме колко сме разсеяни и
как не ни се учи точно сега ама нямаме избор.
Баленка,честито за количката,аз също искам да я видя.
При мен се получи така,че се влюбих в Quinny Buzz и искам само нея,но ще я купуваме след като бебето се роди.
Относно контракцийте,пак започват да зачестяват и почвам да се плаша.От вчера в момента в които стана и
корема ми е камък.Ще изчакам до петък и ще ходя на преглед да видим какво ще става.Както казва една приятелка-
ще стискаме кълките и това е.
Iveto_86 и GoldenEyeful  браво за хубавите резултати   bouquet
rosi_bosi радвам се че си по-добре,дано премине бързо това положение.
mama avi поздраввам те за победата   bouquet
 anita7 Успех и ще чакаме отчета  Hug
И накрая да отбележа че Софийските ни февруарки са много чаровни и си личи че са прекарали много добре!
Лек и хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт