Количка X-Lander???

• 78 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Всеки е бил новак, а тези форуми са за да се изрази мнение, без то да се налага на никой. bowuu

# 31
  • София
Дори и да си новак,не е зле да си запознат с правилата на даден форум преди да пишеш в него.Темата е за детска количка,а не за дрехите и обувките,предлагани в даден магазин.Постинги с рекламно съдържание на фирма или артикул са против правилата тук.

# 32
Хубаво е че има потребители като тебе за да напомнят правилата на новаците

# 33
Благодаря ви на всички! Ще отскоча до Щъркел да видим какво ще кажат! А иначе Касида имат ли налични бройко дори и в Пловдив!!!

(и само за дооточнение съм татко  Wink)

# 34
щъркелите имат бройки от миналогидишните модели, но май са по-скъпи

# 35
Аз също се запалих доста по този тип колички. И всъщност не си дочетох до край едно ЛС в Продавалника, но май са холандски Thinking
Само в Штъркел ли могат да се видят в София?
Определено съм решила, че след като имам Зап, мога да си позволя един всъдеход с големи гуми като тези Wink Но искам да видя на живо какво представлява и да си сложа порасналото момиче вътре Grinning За по-оптимална представа.
Наистина ще е добре момичетата, които са писали в темата, че я имат да споделят мнение Peace

# 36
Наистина ще е добре момичетата, които са писали в темата, че я имат да споделят мнение Peace

Темата напоследък много се разми, един "хвана за краката" някакви дрехи,  друг "повлече за яката" реклама за видове колички... абе голяма лудница. Всъщност идеята ми беше да събера инфо от човек, който вече я притежава. Аз си я купих, въпреки всичко и вече от собствен опит мога да споделя следното:
Недостатъци:
- много е тежка, особено със зимния кош. Не я препоръчвам на хора, който живеят в блокове. Naughty
- от време на време трябва да се помпят гумите.
- Багажникът наистина е като за спортен автомобил...много малък  Sunglasses

Предимства:
- Много стабилна. Амортисьорите и са чудесни, бебо е в лимузина, няма дупки, няма високи тротоари Peace
- Доста широка седалка, става и за по-голямо детенце, без да се налага да го свивате от четири милото Laughing
- Чантата към количката се щраква направо на рамката и няма начин да се откачи случайно. Това не съм го виждала при друга количка.
- Летният кош се спуска почти в легнало положение, за удобство при спане.
- Много е гъзарска на вид, особено летният кош. Някои твърдят, че е грубовата, но аз си падам по такъв вид возила и тая количка ми влезе под кожата още щом я видях Heart Eyes
...и още нещо, което нямам идея какво приложение има, но това е единствената количка, която притежава... звънец Joy Joy Joy
Ами това са ми впечатленията. Аз много си я обичам и въпреки недостатъците не бих я сменила.

# 37
ето това беше ценно мнение
Cobra кой модел е това ХТ или ХА
извинявам се темите верно са 3 и се бърка човек

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 20:37 от Durango

# 38
Може ли да кажеш нещо повече за кантата за количка, че съм си я харесала - има ли прегради, джобчета, постелка за повиване, термоджобове и т.н.  Grinning

# 39
Durango, моделът е X1. Това, ако се сещаш, е моделът с големите невъртящи четири гуми, приличащ на всъдеход Mr. Green Mr. Green

veselina_s_p , чантата е супер. Голяма е, много здрава. В предното джобче има вграден клипс за закачане на ключове например. Има постелка за повиване. Във вътрешността и няма прегради, но има по три прегради на самите стени на чантата с различна големина. Самата чанта е от някакъв вид термоматерия, но не е хладилна чанта Thinking Дръжката й се откача, за да се щракне на количката. Много е удобно.

# 40
Много ценно мнение, благодаря, Кобра Grinning
Ами аз имам да слизам 8 стъпала, но пък се блазня от идеята за проходимостта на количката. Предвид тротоарите и дупките навсякъде в квартала Confused просто наистина искам нещо стабилно. А триколка няма д ми се побере в асансьора. Тази, която съм харесала е с ширина 56 или 58 см. Нашият асансьор е по-широк, но частта му с решетката е 60 см, така че влиза на милимунди Grinning
Имам време да мисля и сравнявам - да е живот и здраве, ако се спрем на това ще пиша непременно Peace

# 41
Асенце, мисля че ти беше с Quinny
Според последно инфо коша се закрепва за рамата с адаптери, като за някой кошове трябва да кажеш с кой адаптор го искаш - за Макси Кози или за Х-ландер, имай го в предвид като обикаляш, т.е. да питаш кой адаптор има

# 42
Аз съм да Hug Взимам Зап-а с адапторите и една кошница Макси-Кози от приятелка. Ако кошницата става на адапторите на X-lander-а ще си взема такава. Защото ми се ще кошницата да е сигурна и с по-добро качество Peace И най-вероятно количката и зимен кош към нея, че за начало смятаме бебето да спи основно в зимния кош и при нас на леглото. Ще инвестираме в легло на по-късен етап Peace
Абе да се приберем сега след празниците и отивам да ги видя на живо и да пробвам. Като изпробвам обещавам пълно инфо за това, което съм видяла Grinning

# 43
Ха, добре, че ви открих, бях се хвърлила да пускам тема!
Търся си количка, която да става за планински терен. Ще живеем на едно хълмче в планината(там е Университета на мъжо, не, че ще ставаме партизани Grinning ). И ще ми се налага да минавам по черни пътища и пътеки. Та ми трябва тежка, стабилна количка! В колебание съм между  BabyJoger и X-Lander X-run. Втората ми се струва по стабилна и по пригодна за студено време.
Моля майките които я ползват да кажат здрава ли изглежда!

# 44
може да не съм най-компетентния по количките, но за проходимост май е по добре ХА, X-Run е да тичаш по асфалта след нея, т.е. кросове да си прави и т.н. Не съм много сигурен в това, което твърдя, най добре попитай Angel_Dust, тя е експерта по количките

Общи условия

Активация на акаунт