Количка X-Lander???

• 79 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Мерси все пак!  Simple Smile
Не знам защо залитнах по триколките, някак по лесни за управление ми се видяха.

# 46
Проблема не е в триколката, а в тесните и високи гуми, по лесно се бута на равно, и доста по трудно по байр. Другата триколка ХТ е по-добър избор в случая с баира

# 47
  • София
Ха, добре, че ви открих, бях се хвърлила да пускам тема!
Търся си количка, която да става за планински терен. Ще живеем на едно хълмче в планината(там е Университета на мъжо, не, че ще ставаме партизани Grinning ). И ще ми се налага да минавам по черни пътища и пътеки. Та ми трябва тежка, стабилна количка! В колебание съм между  BabyJoger и X-Lander X-run. Втората ми се струва по стабилна и по пригодна за студено време.
Моля майките които я ползват да кажат здрава ли изглежда!

а гл4едала ли си триколките на Play, мисля, че ще са перфектни за случая.... тежки, проходими, страхотни амортисьори, дискови спирачки Wink
лично на мен S4 е една от малкото триколки, които изобщо ми допадат....

# 48
Здраейте!
Ще се включа и аз с въпрос към майките от Варна и Добрич.
Знае ли някой къде по магазините може да се види модел на Х-Lander?
Харесват ми много, но все пак не ми се рискува да поръчвам без да съм ги видяла на живо.

# 49
Nikita
не съм майка и не съм от Варна или Добрич, но все пак погледни в магазините на Щръкела

# 50
Хубаво е да гледате да има гаранция за x-lander-те  защото в бг има май доста паралелни вносове и хора които спекулират. Така че може да се опарите гледайте да купувате оригинални колички и задължително с гаранционен сервиз и възможност на смяна на аксесоари.
казавам го от личен опит защото някои фирми продават без лиценз и не е ясно дали са оригинали или някакви ментета и дали въобще имат сервиз,части и аксесоари .

Може да започнем тема за фирмите които нямат лицензи и продават ментета !Не само на X-lander ами на всички детски стоки.

Очаквам вашата подкрепа!!!

# 51
Durango, питам за магазин понеже ми се искаше да видя на живо количките. Така от картинки много не ми става ясно за какво става въпрос. Друго си е да видя и да сравня. Някой ако знае за такива нека да пише.

# 52
  • София
той Durango ти е писал - магазини Штъркел....
Варна ул. Бр. Миладинови 20, тел.: (052) 600 873
Работно време
От понеделник до петък от 10.00-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.

# 53
Здравейте, аз също от известно време се заглеждам по X_lender. Вчера видях на живо един x-run и мястото за сядане на детето ми се видя много малко. Нека та да кажат родителите с по големи деца, дали им е комфортно, моля!
След това се загледах в една EasyWalker много е широко мястото за сядане дълбоко, обаче се чудя дали ще е по високо-проходима! Трябва ми количка вървяща на сняг. Аз си имам лятна много хубава, ма върви само на гладък асфалт Sad

А сега се сетих още един недостатък на x-run-a  гръбчето не става напълно легнало. На другите модели става ли?

# 54
Marjo ХТ или ХА
ХА e най-проходима с 4 огромни въртящи се колела, напълно легнало положение и възможност за всякакви видове кошове
към 900 лв е комплект количка, кошник за кола, чанта, зимен кош, дъждобран и  чадърче
преди беше под 800, сега май е 870. ХТ (триколка) в пълна конфигурация е към 750
http://www.kasidabg.com/
Х-Run e бъзикня в общи линии

# 55
Durango, благодаря! Аз не искам колелата да се въртят! Много ядове бера с лятната ми количка, всеки път като изляза от асфалта! Аз по-скоро се колебая между Х1 и Х3, но ми се ще да става за джогинг (все си обещавам да почвам)

# 56
Marjo, здравей! Аз съм горд собственик на Х1 и всъщност аз започнах темата, защото както и ти, също се колебаех между моделите и марките. В крайна сметка купихме онова, което си бяхме наумили в началото. В магазина успях да видя и сравня различните модели Х-lander, но моят модел освен, че притежава най-много удобства  и гъзарийки Laughing , най ми грабна окото. Разликата с Х3 е само във вида на носещата рама /или там както се казва/. Аз все пак ти препоръчвам Х1, защото мощните пружини /отпред и отзад/ позволяват преминаването на тротоари, дупки, стълби, купчини и всякакви други препятствия, които ни поднасят нашите чудни улици, без изобщо да друса или тресе бебо. Между другото наскоро открих още едно предимство /ако си следила темата, по-назад съм изброила предимства и недостатъци/, това са гумените колела. Вярно, гадно е да се помпят, но пък не се спират пред нищо, а освен това не скърцат изобщо, нито пък тракат по паветата, защото забелязах, че повечето гуми на количките са пластмасови и издават невероятно дразнещи звуци на дадени настилки. Успех в избора. X-lander е добър избор не се съмнявай! Peace

# 57
Мисля че x-lander и delti се продават вече и в Хиполенд .

http://www.hippoland.net/display.php?page=shops
ще попитам една позната и след това ще ви кажа Simple Smile

# 58
Виждала съм ги в детски магазин "Боби"-Благоевград

www.bobi-baby.com

.

# 59
Някой може ли да ми каже каква е разликата между X-Run-2007 и X-Run-2008? И коя е страната производител? В Щъркел ми казаха Полша, тук в Норвегия казват Дания.

Общи условия

Активация на акаунт