Количка X-Lander???

• 79 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Полша, цвета е разликата

# 61
А къде в София освен магазин Щтъркел се продават тези колички.Искам да я видя на живо.И най вече как изглежда в сгънато положение.И какви разцветки има.

# 62
мисля, че няма другаде къде в София, а в щръткела нямат всички модели (ХА примерно)

# 63
Какво стана с проверката за съвместимост с кошче Макси Кози?
И мен много ме върнува този въпрос newsm78
Също така дали количката се продава с адаптери, или се купуват допълнително.

# 64
За проверката - Виноват Embarassed
Но си купих Бебе комфорт изгодно от Продавалника и се оказах от идеята за нова количка. Просот са ми такава страст, че по-добре да ги вземам на старо ooooh!
Иначе се продават с адапторите Peace

# 65
Благодаря за отговора!
И честита количка! Вярвам, че е добро решение   bouquet

# 66
Колички Х-Лендър се продават и от онлайн магазин Касида, аз си купих от там само летен вариант за 380 лева, защото в Щъркела ги продавали само със зимен кош, а на нас вече такъв не ни е нужен! Също така съм виждала столче за кола Макси-Коси, сложено на рамата на Х-Лендър, но не знам тези адаптори отделно ли се продават и колко струват? newsm78

# 67
  • Стара Загора
Да, вярно е за Штъркел, продават ги само със зимен кош, което изобщо не е правилно. Да не говорим, че като комплект зимен и летен кош излизат със стотина лева по-скъпи от Касида. Аз също съм се ориентирала към тези колички и тъй като живот и здраве бебчето ми ще е зимно, ще си взема и зимен кош естествено, но няма да е от Штъркел Naughty

# 68
Да продават се такива адаптори
цената име 33-35 лв
и си се казват adaptor X-dreamy или нещо подобно беше

# 69
Мен ме интересуват по-скоро адаптори за кошница Макси Кози, дали е същата ситуацията? И къде се продават?
Макар че по-разумно ми се струва кошниците да са с еднакъв начин на прикрепяне (имам предвид макси кози и Х-кар) newsm78

# 70
Не е ясно, новия Х-car e със същите адаптори
Но май всяка година са различни

# 71
Ей никъде в София не мога да видя X-Run! Даже да искам не мога да си я купя! Тук явно никой не джогва или какво?  Sad

# 72
  • Къде ли не
Ей никъде в София не мога да видя X-Run! Даже да искам не мога да си я купя! Тук явно никой не джогва или какво?  Sad
Аз имам XT не съм го взела от щъркел или от касида купихме си го от официалните дистрибутори за българия те зареждат горе посочените.Може да имат и този модел.Ще питам мъжа ми дали им пази номера и ще го напиша да им се обадиш и да си ги питаш.
А между другото аз от моята триколка съм страшно доволна не е мръднала 8 месеца.

# 73
  • Стара Загора
А би ли споделила кои са дистрибуторите и как става връзката с тях? Аз ще си взимам ХА, със сигурност не от Щъркел, тъй като са по-високи цените от Касида, а там като дойде момента на покупката, се страхувам, че може да няма модела и цвета, който искам. Благодаря Hug

# 74
  • Къде ли не
Фирмата се казва Lobbi , номера на телефона е 0888-241-361. Момчетата бяха много отзивчиви и коректни дано свършат работа и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт