Количка X-Lander???

• 78 424
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Бебето ми се спари цяло лято в този кош, жегата вътре се усеща много повече. Освен това му умаля още в 4-я месец и също тогава вече му беше изклчително скучно да стои затворен в него, защото по това време вече будуваше много.

Много странно - ние изкарахме лятото в коша за новородено. Бебка си спеше в него буквално денонощно и никога не се е спарвала.  newsm78

Иначе това за умаляването е вярно. В момента все още се побира вътре, но още най-много месец  и край. Но според мен това си зависи от бебето и гените. Ние сме много едро  Whistling семейство. Имам познати - едногодишният им син в момента е с 2см. по-голям от 4 месечното ми бебе .....  Peace

# 511
Я вижте на какво попаднах http://www.vesti.bg/image.php?path=L25pZGF0YS9hcHBzL3Zlc3RpLmJnL … p;w=375&h=230

"Млада майка е сред туристите, наслаждаващи се на слънцето по време на разходка в масива Татрите в западните Карпати
автор: ЕПА/БГНЕС"

Според мен това е Лендър

# 512
  • Пловдив
да,прилича

# 513
# 514
Абсолютно!
Това е миналогодишния десен. Peace

Само при мен ли не се отваря?  newsm78

# 515
И аз не мога да отворя линка  newsm78

# 516
незнам дали има нещо по специално за да се отвори линка  newsm78

# 517
незнам дали има нещо по специално за да се отвори линка  newsm78
Може албумът да е с ограничен достъп.

# 518
Нямам ограничения, anince@abv.bg ,ако искаре ме намерете в фейса и ги разгледайте   bouquet  bouquet

# 519
Момичета, днес си разглобих коша за новородено, за да го изпера и попаднах на това:

Някой да знае за какво е ?  newsm78

# 520
  • Пловдив
място за колани на коша за новородено

# 521
Здравейте, аз съм нова в този форум,но имам мнение за тази марка колички и искам да го споделя. Купих си XV комплекта с двата коша и т.н. , но на първия месец реших да сваля всички гуми-предната и задните. След поставянето им обратно на рамата се оказа,че копчето на предната гума не се защипва,т.е. гумата си пада сама като решиш да качваш бордюр. Отидох в магазина и ми смениха цялото предно колело....до тук добре. След още месец пак свалих гумите,за да я събера в багажника на колата, и пак се оказа,че предната гума не се захваща-същия проблем. Пак отидох до магазина и там ми казаха,че там им било слабото място. Момчето ми изкара хлътналото копче,захвана колелото към рамата и каза да не я свалям повече...там било слабо място. 100 пъти съжалявам,че взех този модел,да бях взела XQ струва ми се по-надеждна. Макар че след отношението на продавача ще се замисля да си взимам пак от тази марка.

# 522
kisska1986,аз моите гуми ги свалям по 100 пъти и задни и предни,когато качвам количката в колата и след разходка ги свалям да ги мия и до сега съм нямала никакъв проблем. Имам модел ХА и е ползвам вече 3 месеца Simple Smile

# 523
Пак отидох до магазина и там ми казаха,че там им било слабото място.
До колкото съм слушала отзиви за XV - това е слабото място на X-lander. Останала съм с впечатление,че няма доволни от този модел.
Иначе на ХА -то свалям гуми (и четирите) непрекъснато и до сега не съм имала проблеми (дано и за в бъдеще да нямам  Praynig)

# 524
Моля, за съвет! За новородено каква количка да избера ХТ или ХV. Привлечена съм от ХV поради лекотата й. Имам предвид, че и към двата модела ще взема задължително столче за кола, а за кош за новородено съм в дилема. Харесват ми триколките

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 20:54 от mstai

Общи условия

Активация на акаунт