Fashiondays

• 47 864
  • 336
  •   1
Отговори
Някой пазарувал ли е от този сайт? fasiondays.bg Наистина има много големи намаления. Много си харесах тези обувки

Намалени са от 250 на 103 лв. При регистрация ти дават 15 лв бонус. Не намерих друга тема за този сайт. Ако има , моля да ми дадете линк. Ако някой иска мога да му пратя покана за сайта, за да не чака в листа.

# 1
  • Бургас
Аз съм пазарувала, но козметика. Доволна съм от продуктите, които купих, но голямо чакане падна... уж беше с гарантирана доставка до Коледа, а го получих след НГ... иначе, всеки ден преглеждам и аз  Laughing

# 2
  • София
На мен изобщо не ми дава тази отстъпка от 15 лева  newsm78

# 3
Аз съм пазарувала от там,козметика на Shiseido
Регистрацията става бързо,безпроблемно и с 15лв ваучер.А ако -True Blue- ми даде покана за сайта,ще и сложа към сметката 10лв Mr. Green
Имам познат на който сложих тази сума,при мойта първа поръчка Rolling Eyes

# 4
  • Варна
И аз вече получих първата си поръчка от там, но наистина месец чакане падна Simple Smile Бельо от Venus Victoria си поръчах, но не съм очарована, ама то е заради неточният размер  Joy
Сега чакам една чантичка на  pierre cardin Simple Smile
Има хубави неща понякога в сайта  Simple Smile

# 5
Поръчах си маратонки от там бяха намалени от 190 и нещо на 82 т.е. близо 90 лв с доставката. Пристигвнаха за 1 месец много съм  доволна.

# 6
  • Пловдив
Аз също съм поръчвала, но заради огромното чакане незнам дали бих повторила пак. Повече от 2 месеца чакане беше  ooooh! и нещата ми също като на Sesil, пристигнаха далече след нова година, а уж беше гарантирано, че до Коледа ще са при нас.

# 7
  • Бургас
И при мен голямо чакане беше- повече от един месец и половина, със сигурност. Бях решила, че изобщо няма да получа поръчката.

# 8
От известно време го гледам този сай и седя и се чудя въобще реални ли са тези намаления, и дали наистина са маркови... Гледах едни часовници на известна марка ами те 10 пъти под реалната цена ooooh!

# 9
  • Пловдив
 И аз много се усъмних в тези часовници/предполагам за същите става въпрос/.Чудих им се доста, но не се престраших да поръчам.Цената им наистина беше съмнително ниска.Някой, ако ги получи да сподели, за да знаем все пак.

# 10
Аз на 21ви си поръчах едно яке, но като ви чета май ще дойде посред лято  Mr. Green. Няма нищо- кожено яке на тази цена... ще преживея забавянето.
Разглеждам сайта всеки ден, има страхотни неща. Днес например имаше страхотни перлени гривни и май ще си взема с едни обички.

# 11
И аз съм поръчвала -козметика дойде след 2 месеца бях забравила за нея вече. Mr. Green

# 12
пълен абсурд, как може след 2 месеца да идват поръчки?
по-добре да се поръчва от сайтове от англия директно, по-бързо ще дойдат нещата, а и със сигурност ще излезе по-евтино  #2gunfire

# 13
  • Пловдив
В условията на сайта си пише какъв е срока на доставка, има и юк сайтове на същия принцип.Нещата са си оригинални,но стари колекции.
Обаче има и стоки с нереални цени.Неща,които съм купувала преди 2-3 години за 100лв,в сайта с цена 200лв. Сега видях,че е имало великденски намаления,сигурно за тях пишете (за часовниците),обаче всичко е разпродадено.

# 14
В условията на сайта си пише какъв е срока на доставка, има и юк сайтове на същия принцип.Нещата са си оригинални,но стари колекции.
Обаче има и стоки с нереални цени.Неща,които съм купувала преди 2-3 години за 100лв,в сайта с цена 200лв. Сега видях,че е имало великденски намаления,сигурно за тях пишете (за часовниците),обаче всичко е разпродадено.
Има супер много неща на нереално високи цени -бельото на D&G напр. първо са по-стари модели и второ са на безумни цени така,че никакво намаление не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт