Fashiondays

• 48 008
  • 336
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Може ли да се отказват поръ4ки, които се бавят пове4е от месец?

# 331
Може ли да се отказват поръ4ки, които се бавят пове4е от месец?
  Могат стига да искаш!  Wink

# 332
Вчера ми пристигна поръчката от 26-ти април. Еконт ми изпратиха смс и няколко часа по-късно си я получих от куриера.
Нямам забележки за качеството Peace
Единствено ще е хубаво ако оправят срока с доставките. Малко е изнервящо човек да чака и да не знае кога и дали изобщо ще пристигне нещо.

# 333
  • Пловдив
Ужасно съм разочарована от Fashiondays.На 26 май си поръчах от разпродажбата на Ед Харди сабо.Получих го в срок,но не отговаря на номера - умалено  е.Бясна съм !Понеже имах предишен такъв недобър опит с други обувки,/за които приех,че сама съм си виновна понеже не се обадих да попитам за съответствие/специално се обадих,за да попитам отговаря ли номерацията на европейската - беше ми отговорено,че няма данни от производителя за различия.За съжаление по-късно прочетох тук,че всъщност номерата специално за тази марка не отговарят.........Много ми е неприятно,защото предната седмица след двумесечно чакане ми дойде блуза,но с два различни ръкава.......и бяха много любезни,когато се обадих - да,да съжаляваме,ще ви възстановим сумата в максимално кратък срок,който за дефектни стоки,виждате ли,се оказва три седмици........Сериозно се замислям да се обърна към КЗП
Така........ на следващия ден отново се обадих с желанието да разговарям с управителя и пак се почна.....съжаляваме,нямаме данни и пр.  и като се започна едно безкрайно обяснение -   аз на служителката,тя на мен - цитирахме си и  ЗЗП ...........и в крайна сметка  това беше най-бързо възстановената сума - в понеделник върнах въпросното сабо в петък ми бяха възстановили сумата..................... ама защо винаги трябва с лошо

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 19:27 от kety_2006

# 334
Аз да се похваля, че за първи път съм доволна от FashionDays Simple Smile Направих си поръчка и след седмица и половина си я получих ит Еконт Simple Smile) Всичко й е наред, няма липси  Wink
Пожлавам си и в бъдеще да е така, че доста ми беше писнало да чакам месец и повече..

# 335
Всичко като стока, което съм получавала от фешън дейс е ок, с изключение на един случай, който ми разби нервната система Grinning поръчах си рокля, която чаках търпеливо 3 месеца и половина и накрая просто автоматично ми отмениха поръчката...доста некоректно, нали ... newsm78

# 336
Два пъти съм поръчвала от Фешън дейс. Първият път поръчах есенна рокля. Не беше кой знае какво, но ставаше като качество. Мака, че очакванията ми бяха по-големи. Става за носене. може би размера не улучих. Вторият път си поръчах лятна рокля. Качеството й беше ужасно. Все едно, че аз съм я шила набързо в някой гараж. Върнах я. Нямаше никакъв проблем за връщането на парите. Бяха много любезни. Възстановиха ми дори парите за куриер. Следвах процедурата за връщане от сайта им.Отне не повече от три дни. Не посочих никаква причина за връщането си на роклята.

Общи условия

Активация на акаунт