Fashiondays

• 48 012
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,

Имаше някакъв технически проблем и затова не можеше да се отговаря в нашата тема. Вече всичко е наред и ви каним отново там Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659915.0

Относно схемата на доставка на Fashion Days, всички продукти се доставят от производителите на марките в централния ни склад в Букурещ, Румъния. Оттам се разпределят за всички държави от групата. Имайте предвид, че в най-честите случаи забавянето се получава при доставянето на продуктите от прозводителите към нашия склад. Това е причината доставките да идват от Румъния.
Можете да бъдете сигурни, че предлагаме само продукти от официалните производители и дистрибутори на марките и гарантираме за качеството на всеки наш артикул.

Успешен ден!

# 316
  • Berlin
А как ще коментирате някои от мненията, че получени продукти са много зле откъм качество и съмнителен произход?

# 317
Здравейте,

Както вече коментирахме подобни запитвания, бихме искали отново да Ви уверим, че предлаганите от нас продукти са с оригинален произход. Специален отдел преговаря с производителите ежедневно в двата ни офиса в Швейцария и Германия. При ваше желание, винаги можете да направите конкретно запитване за дадена марка и да се обърнете към управата й, откъдето да потвърдят нашето право да продаваме продуктите й.
Факт е, че понякога се случва някой от артикулите да пристигне с дефект, който за съжаление е допуснат при производителите. В такива случаи ние молим нашите клиенти да върнат продукта, а ние съответно връщаме сумата, заплатена за него в най-кратък срок. В такива случаи сигнализираме за проблема в централата ни с цел да се избегнат подобни случаи в бъдеще.

Успешен ден!

# 318
Пак имам известие за закъснение. Трябваше нещата да дойдат на 5-ти юни Sad
Новата дата е след 8 дни  ooooh!
И накрая очаквам да ми напишат, че много съжаляват, но нещата изобщо няма да пристигнат!

# 319
Пускам коментара си и тук:

Значи до сега бях убедена, че сте ужасно зле от към доставки и логистика, не спазвате общите си условия, за което подадох и жалба в КЗП разбира се, вие това си го знаете, но сега имам още един повод да се свържа с тях да питам какво стана с въпросната жалба, а защо да не подам и още някоя! Единствената уж сполучлива покупка успяла да стигне след месеци при мен, без да я отмените, естествено без да кажете или да решите да я доставите след 4!!! месеца, се оказа пълен фарс. Това бяха едни обувки на Chinese laundry. Тогава преживях факта, че официалната цена на обувките в сайта им беше с 10 лв. по-висока, забележете 10 лв., а не уж реалната цена, която сте си измислили, ама си казах айде... Преживях и закъснението, преживях и това, че като пристигнаха имаха тук там лепило, все едно са си баш Китайски, не ми се занимаваше честно... обувките бяха за сватбата ми, не беше нещо фрапиращо или забележимо, а те сами по себе си ми харесваха. Но! Както вече казах, обувките бяха за сватбата ми и не съм ги пипала до сега, сватбата беше в началото на май като обувките са реално носени не повече от 10 часа, даже и това им е много, но нищо... днес реших да ги почистя, защото реших да отида на друг повод с тях и какво бе изумлението ми, когато подметката им започна да се разпада в ръцете ми!? Падат големи черни парчета от нея и остава нещо ронещо се. Тези обувки най-много да мога да ги понося още 1-2 пъти преди да се разпаднат, същото стана и с тока, който се бели невъобразимо, но да кажем облечен ток в нашите условия е по-приемливо, там нямам претенции, но за подметката?! Вие сериозно ли твърдите, че това са оригинални обувки или дори неоригинални, струващи 80 лв.? Искам да ви кажа, че имам обувки и за 20 и за 300, ама разликата с тези в качеството е от тук до небето, дори тези за по 15-20 лв.

В тази връзка понеже многократно ви запитах за един друг случай на страницата Ви, сега дали може да дадете становище за това:

"оферта" от FD - http://ladida.snimka.bg/other/prodavalnik.622509.26116292.big иииии реалната цена на куфарите от сайта на фирмата производител - http://ladida.snimka.bg/other/prodavalnik.622509.26116293.big

# 320
  • София
Още ли има хора, които се лъжат да пазаруват от Fashiondays? Това просто е несериозно! Naughty

# 321
Нека да го кажа и така,някои от дрехите пристигат с етикет :made in tyrkey .Че на димитровградския пазар да не би да продават френски или италиански дрехи?
Доколкото виждам Fashiondays е българския еквивалент на френския Vente-privee, направо са го копирали, само дето видимо нямат възможност да продават толкова много и разнообразни марки стоки както френския оригинал.Мислите ли, че Fashiondays продава ментета, какви са ви впечатленията относно оригиналността и автентичността на стоките, които сте купили от тях?
Намерих сайта,който си дала,но не разбирам френски,а да ползвам преводач,пък да се регистрирам,за да гледам...Доставят ли до БГ?Има още един сайт,който ми изпраща оферти и предложения за допълнително намаление,Бранд Али или нещо подобно,английски.Обаче май не доставя до БГ,а с превозвачи ме мързи да се занимавам.
В постовете си подробно съм описала какво съм купувала от ФД.Нищо не съм върнала,което означава,че на 100% съм доволна от качеството на полученото.Следващата седмица очаквам една рокля,която (за мен)не е евтина.При най-малкото съмнение бих я върнала,с което бих загубила 5 лв.,но пък досега никой не се е оплакал,че сумата не му е възстановена точно и в срок от ФД.Относно закъсненията:от една седмица до месец и половина съм чакала.Не плащам с карта,а при доставка.
viktoriana ,благодаря,че се регистрира,за да ни насочиш към Димитровградския пазар.Моловете вече могат да фалират.

# 322
Има разбира се и оригинални,ама влез в официалните сайтове на оригиналните марки и сравни дали има намаление-има,ама няма,дори са и по-високи понякога
Нека да го кажа и така,някои от дрехите пристигат с етикет :made in tyrkey .Че на димитровградския пазар да не би да продават френски или италиански дрехи?
Доколкото виждам Fashiondays е българския еквивалент на френския Vente-privee, направо са го копирали, само дето видимо нямат възможност да продават толкова много и разнообразни марки стоки както френския оригинал.Мислите ли, че Fashiondays продава ментета, какви са ви впечатленията относно оригиналността и автентичността на стоките, които сте купили от тях?
Намерих сайта,който си дала,но не разбирам френски,а да ползвам преводач,пък да се регистрирам,за да гледам...Доставят ли до БГ?Има още един сайт,който ми изпраща оферти и предложения за допълнително намаление,Бранд Али или нещо подобно,английски.Обаче май не доставя до БГ,а с превозвачи ме мързи да се занимавам.
В постовете си подробно съм описала какво съм купувала от ФД.Нищо не съм върнала,което означава,че на 100% съм доволна от качеството на полученото.Следващата седмица очаквам една рокля,която (за мен)не е евтина.При най-малкото съмнение бих я върнала,с което бих загубила 5 лв.,но пък досега никой не се е оплакал,че сумата не му е възстановена точно и в срок от ФД.Относно закъсненията:от една седмица до месец и половина съм чакала.Не плащам с карта,а при доставка.
viktoriana ,благодаря,че се регистрира,за да ни насочиш към Димитровградския пазар.Моловете вече могат да фалират.

# 323
Не мога да повярвам на всички тези неща. които казвате и вече ме хваща страх чак, защото чакам три рокли тези дни от тях....За сега съм доволна от качеството, а определено съм човек, който оценява кое е качествено и кое не е ...поръчвала съм си и обувки, едни ботуши, които до скоро носих с удоволствие и са съвсем ок и в реда на нещата ...уверявам ви.
Скоро получих и палатка, която е на определена марка, погледна я мой приятел, който ме увери, че е съвсем добра и оргинална...наистина имаше намаление, но, когато погледнах в оригиналния сайт на фирмата - цената в евро беше същата, както и тази в лева в fashiondays...силно се надявам да не ми се случва нещо подобно като на вас, защото ще съм адски разочарована и ядосана .... #Cussing out

# 324
  • София
Аз каквото съм поръчала досега все е било оригинално и качествено Peace, с изключение на един панталон на Mademoiselle Lola, който е толкова зле ушит, че бях в потрес  Shocked.
Не съм професионална шивачка, но по-добре мога да го ушия. Незачистени парчета, отвсякъде стърчат конци.... даже го и снимах за всеки случай, преди да го върна.
Та сега тъкмо да си поръчам една пола, която като модел е жестока , разглеждам на същата марка панталон и какво да видя ... http://www.fashiondays.bg/media/products/3166/418208/zoom_3.jpg - Rue Montmartre (Zoe Beige Pants) - пак такива стърчащи конци (където с ципът - на 2 места  и също при гайката под колана), шевът на джоба крив, та се отказах от полата.
Не знам как може някои неща като този панталон и като моя панталон, който беше с "голямо намаление само за 54 лева" - кой ги шие и как може да са скъпи? Мисля, че е недопустимо за "марки", чиито продукти с и без намаление са скъпи, да имат такава некачествена изработка...  Naughty Цената на такива боклуци трябва да е 20-максимум 30 лв. и то ненамалени.
Фешъндейс да ме извинят за негативния завършек, но всеки има право да си каже мнението, а пък и вие помислете да не предлагате повече такива некачествени стоки, защото заради тях (ще) губите клиенти.

# 325
  • София
Пускам коментара си и тук:

"оферта" от FD - http://ladida.snimka.bg/other/prodavalnik.622509.26116292.big иииии реалната цена на куфарите от сайта на фирмата производител - http://ladida.snimka.bg/other/prodavalnik.622509.26116293.big

Да, това е наистина доста интересна "оферта"  Shocked

# 326
  • Пловдив
Ужасно съм разочарована от Fashiondays.На 26 май си поръчах от разпродажбата на Ед Харди сабо.Получих го в срок,но не отговаря на номера - умалено  е.Бясна съм !Понеже имах предишен такъв недобър опит с други обувки,/за които приех,че сама съм си виновна понеже не се обадих да попитам за съответствие/специално се обадих,за да попитам отговаря ли номерацията на европейската - беше ми отговорено,че няма данни от производителя за различия.За съжаление по-късно прочетох тук,че всъщност номерата специално за тази марка не отговарят.........Много ми е неприятно,защото предната седмица след двумесечно чакане ми дойде блуза,но с два различни ръкава.......и бяха много любезни,когато се обадих - да,да съжаляваме,ще ви възстановим сумата в максимално кратък срок,който за дефектни стоки,виждате ли,се оказва три седмици........Сериозно се замислям да се обърна към КЗП

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 19:59 от kety_2006

# 327
  • Пловдив
Сега чакам да ми се обади управител или някой различен от служителките,които вдигат телефона и са меко казано неадекватни,но този път вече ми прекипя и няма да съм възпитана и разбираща...

# 328
Аз чакам рокля от 3ти април ....и последно казаха, че ще се получи на 28ми юни...евентуално, защото това е 4тата смяна на датата !!! #Cussing out

# 329
Тези от FD ще ме убият вече!!! Чудя се защо изобщо си поръчвам неща от тях!!! Ето сега още чакам поръчка на triumph от 05.05.2012  а те ми правят проблем за друга моя поръчка, че не съм си в България да я приема и платя на време!!! Хем ги предупредих седмица по-рано да знаят да кажат и на фирма Еконт, а те смеят да ме заплашват!!! Много пъти ми се е налагало да отсъствам от града фирмата доставчик винаги са ме изчаквали по две седмици и нагоре!!! Значи те могат да закъсняват със доставките по два и половина месеца а ние трябва да сме редовни, ами ако имам повече от 10 поръчки какво не трябва да излизам от нас ли щот видиш ли те всеки момент може да благоволят да доставят някоя поръчка!!! Смешна са вече.....

Общи условия

Активация на акаунт