Fashiondays

• 48 009
  • 336
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Заглеждам разпродажбите в сайта, но още не съм се престрашила да пазарувам. Чета тук, че много бавят доставките, което би ме подразнило.
Доколкото виждам Fashiondays е българския еквивалент на френския Vente-privee, направо са го копирали, само дето видимо нямат възможност да продават толкова много и разнообразни марки стоки както френския оригинал. Освен това ми прави впечатление, че някои стоки във Fashiondays съвсем не изглеждат оригинални, нищо, че пише, че са такива. Например детските дрехи на Дисни, които се продават в момента, имам съмнение, че са оригинални. Чух от колежка оплакване, че сестра й е получила дреха от Fashiondays, която е пълен боклук, изобщо не отговаря на качеството на марката и показаното на снимката. Дрехата изглеждала като шита от аматьор в някое мазе. Не знам дали я е върнала.
Мислите ли, че Fashiondays продава ментета, какви са ви впечатленията относно оригиналността и автентичността на стоките, които сте купили от тях?

# 286
  • Бургас
2 пъти съм поръчвала Levi`s- дамски панталон и тениски- напълно на ред.
Кухненска посуда на BergHOFF- също  без забележки.
Бижутерия Morellato- абсолютно оригинални.  Peace

# 287
  • Berlin
Fashiondays не е български мисля аз. Просто бг филиал така да се каже.

# 288
И аз да кажа нещо за fashiondays. Вече имам няколко покупки от там,не се лъжете,че има такива фрапиращи намаления,напротив ,по-скъпо е от магазините.Купих си блуза за 53лв.,а после я видях в магазина за 24лв.,Мишка за компютър-за 30(с доставката-37),а в метро са по 27лв.А преди време от пазара на Димитровград дъщеря ми си взе гащеризон за 20 и днес го виждам в сайта за 59,90(намален от 119).Поръчвала съм си и ботуши и сандали-и двете с дефект-единия ботуш по--малък от другия и т.н.

# 289
Ъъъъ... то може да са същите на вид, но зависи и от изработка, качество, материал. Иначе има тъмносини дънки и за по 20 лв., и за 220 лв.  Thinking
P.S. Никога досега не съм поръчвала от сайта, макар че ги следя от време на време, но такова безразборно плюене е смешно.

# 290
Ъъъъъ....ако попаднеш на такива боклуци на каквито попаднах аз и дадеш 300 лв и нагоре изобщо нямаше да ти е смешно.

# 291
Доколкото виждам Fashiondays е българския еквивалент на френския Vente-privee, направо са го копирали, само дето видимо нямат възможност да продават толкова много и разнообразни марки стоки както френския оригинал.Мислите ли, че Fashiondays продава ментета, какви са ви впечатленията относно оригиналността и автентичността на стоките, които сте купили от тях?
Намерих сайта,който си дала,но не разбирам френски,а да ползвам преводач,пък да се регистрирам,за да гледам...Доставят ли до БГ?Има още един сайт,който ми изпраща оферти и предложения за допълнително намаление,Бранд Али или нещо подобно,английски.Обаче май не доставя до БГ,а с превозвачи ме мързи да се занимавам.
В постовете си подробно съм описала какво съм купувала от ФД.Нищо не съм върнала,което означава,че на 100% съм доволна от качеството на полученото.Следващата седмица очаквам една рокля,която (за мен)не е евтина.При най-малкото съмнение бих я върнала,с което бих загубила 5 лв.,но пък досега никой не се е оплакал,че сумата не му е възстановена точно и в срок от ФД.Относно закъсненията:от една седмица до месец и половина съм чакала.Не плащам с карта,а при доставка.
viktoriana ,благодаря,че се регистрира,за да ни насочиш към Димитровградския пазар.Моловете вече могат да фалират.

# 292
Vente-privee е голям портал с 8 езикови версии съответно за 8 държави. Съществува от десетина години. Регистрацията е според адреса за доставка, който ще посочиш и след покана от член на клуба. Не доставят до България. В темата за покупки от френски сайтове може да се прочете повече информация.

Аз продължавам да следя разпродажбите във Fashiondays от любопитство.

Fashiondays не е български мисля аз. Просто бг филиал така да се каже.

Филиал на какво? Интернет магазина е собственост на българската фирма "Фешън Дейс Шопинг" ЕООД

# 293
  • out of space
Днес ми доставиха поредните обувки. Много ми харесват, точно като на снимката са.

А да питам, кога ще получа процент отстъпка? Какво трябва да направя?  Rolling Eyes

# 294
  • Според сезона
Днес получих обувки на Roberto Botella , поръчани на 12 април-станаха ми и ми харесват.Имам още 4 поръчки и пада чакане.Като звъннах по телефона да питам за другите ми казаха , че до края на май ще ги получа .Ама той почти дойде  Weary

# 295
О...аз колко съм страдала с тях, наистина до сега всички неща, които съм получила са на ниво и добри, но за съжаление вече от 3ти април си чакам една рокличка, която последно ми казаха, че трябва да пристигне до края на месеца, преди това беше началото, после средата, а сега -краят...и ако не съм искала, можело дао тменя в последния момент поръчката....малко ме е яд, че става така, но такава политика водят те и се надявам само, че и този път поръчката ми ще оправдае търпението ми...защото като чета какво пишат някои момичета... и настръхвам ...  А На теб успех ...заедно сме в чакането Simple Smile)))))

# 296
Здравейте, дами,

Благодарим ви за обратната връзка, която ни помага да оптимизираме постоянно нашите услуги. На ваше разположение и за ваше улеснение създадохме тема, която да отговори на въпросите ви относно дейността на Fashion Days: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659915.0. За технически въпроси и такива относно доставка винаги можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието на телефон +359 2 421 9500 или на email fashion@fashiondays.bg

Екипът на Fashion Days България

# 297
Здравейте, дами,

Благодарим ви за обратната връзка, която ни помага да оптимизираме постоянно нашите услуги. На ваше разположение и за ваше улеснение създадохме тема, която да отговори на въпросите ви относно дейността на Fashion Days: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659915.0. За технически въпроси и такива относно доставка винаги можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието на телефон +359 2 421 9500 или на email fashion@fashiondays.bg

Екипът на Fashion Days България

# 298
Здравейте, скъпи дами! Имам една молба във връзка с http://www.fashiondays.bg/. Този сайт изключително много ме заинтригува и бих желала да стана член. За целта обаче ще ми е нужна покана от потребител, който вече се е регистрирал в горепосочения сайт. Ако има желаещи, които биха ми съдействали, ще съм им изключително признателна. Благодаря предварително.

# 299
Здравейте, скъпи дами! Имам една молба във връзка с http://www.fashiondays.bg/. Този сайт изключително много ме заинтригува и бих желала да стана член. За целта обаче ще ми е нужна покана от потребител, който вече се е регистрирал в горепосочения сайт. Ако има желаещи, които биха ми съдействали, ще съм им изключително признателна. Благодаря предварително.
Дай мейл на лична.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт