Fashiondays

• 48 018
  • 336
  •   1
Отговори
# 270
Аз имам брошка предишната им кампания. Хубава е и дойде бързо, но искам да отбележа че цените на някои неща които си спомням от предишната кампания (включително и на моята брошка) са ДВОЙНИ. Не знам защо е така  newsm78

# 271
# 272
Аз имам брошка предишната им кампания. Хубава е и дойде бързо, но искам да отбележа че цените на някои неща които си спомням от предишната кампания (включително и на моята брошка) са ДВОЙНИ. Не знам защо е така  newsm78
Благодаря,ще предам.Някакви розови перли и камъчета си е харесала,колие.
Не съм фен на перлите върху себе си(иначе на други хора харесвам)и не знам как вървят като цени.

# 273
Получих си две жилетки на Минус.Визуално са точно като на снимките,материята е според описанието,стоят ми добре.
Доволна съм много.

# 274
  • София
Някой поръчвал ли е бижута на Орхира?
Питам вместо колежка,която не е регистрирана тук.
Аз миналия месец и пристигна за 2 седмици. Колие от сиви перли, но не ми харесва, изглеждат като метални, иначе са оригинални техни.
Като им гледам цените  сега са по-скъпи техните неща, миналия месец беше по-голяма отстъпката.
Имат си сайт - да го отвори и да им види цените. Има снимки и как изглеждат сложени на човек.
Поръчах си това колие http://www.orchira.co.uk/pearl-jewellery/0010868-silver-pearl-ne … e.html/1072/10/13 , което е 99 лири, а на мен от фешъндейс ми дойде на цена 55 лв с доставката.

LilaC, супер.

Чакам и една пола на Desugual. Това, което и мен ме притеснява е дали ще си уцеля размера.
Между другото в ибей има доста неща на тази марка, нови с етикетите, и са по наполовин цена повечето. Цената на доставката доста варира доста при различните продавачи.

А относно забавянето - нормално е. Пазарувала съм няколко пъти от френския Ларедут и нещата ми пристигаха след 2 месеца чак...

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 12:40 от Vesika

# 275
Днес получих една пола на Келвин Клайн. Размер 38 при ханш 92 и се оказа, че ми е малка newsm78
Полата  е от някакъв тежък копринен жоржет, а няма подплата. Има някакъв етикет, който и аз мога да направя и просто е напъхана в някакъв найлон. И това за 88 лв. Кой знае в кой гараж е шита !?
Ще я върна.

# 276
  • Пловдив
Днес получих една пола на Келвин Клайн. Размер 38 при ханш 92 и се оказа, че ми е малка newsm78
Полата  е от някакъв тежък копринен жоржет, а няма подплата. Има някакъв етикет, който и аз мога да направя и просто е напъхана в някакъв найлон. И това за 88 лв. Кой знае в кой гараж е шита !?
Ще я върна.

Възможно е и да е някаква доста по-стара колекция...знам ли  Rolling Eyes...това по отношение на етикета. Иначе аз преди време получих един панталон на Келвин Клайн, който като качество и по етикети изобщо не се различаваше от тези, които съм купувала от Виена. Зачудих се сега, дали е възможно да смесват оригинали и ментета   newsm78?!

# 277
Възможно е и да е някаква доста по-стара колекция...знам ли  Rolling Eyes...това по отношение на етикета. Иначе аз преди време получих един панталон на Келвин Клайн, който като качество и по етикети изобщо не се различаваше от тези, които съм купувала от Виена. Зачудих се сега, дали е възможно да смесват оригинали и ментета   newsm78?!
Според мен е възможно.Щом сайтовете за парфюми го правят,защо да не и за други стоки.
По въпроса дали нещо е менте,си мълча.Приятелките ми и до днес са убедени,че няколкото неща на ralph lauren  и DKNY,които донесох от Бостън,са ментета,а няма как да са.
Поръчах една жилетка на Мис Сиксти,червена,памучна.Надявам се и с нея всичко да е точно,както досега Peace.

# 278
Момичета,днес си получих очилата на Емануел Унгаро,които бях поръчала на 05.05.Страхотни са,качеството е много добро с сертификат са,калъф и кърпичка за почистване.Това ми е първия продукт от този сайт,но определено ме спечелиха като клиент.

Мои приятелки са редовни и нямат рекламации!!!!Обслужването им е на ниво,винаги са много внимателни и любезни по телефона!!! Hug Hug Hug

# 279
Здравейте, отдавна съм члена на ФД, но отскоро разглеждам редовно какво предлага сайта. Тъй като много съм се завила да си взема очила на Emanuel Ungaro, имам въпрос към тези, които са правили подобна покупка ( доколкото видяха Катрин77 Simple Smile ). Притесненията ми са  дали ще ми стоят добре очилата, в смисъл като на симките ли са... и къде ще си сложа диоптричните стъкла ако си взема само рамка.....Мислех да отида в някоя оптика JOY Optics и да видя моделите на тази марка, но дали изобщо ще има тези, които сега са намалени... чудя се да рискувам ли да дам 60 лева за рамка, която може да не ми стои добре....

# 280
Днес проверих дали са ми върнали парите, и да върнали са ги и то на време!!! Колкото до о4илата на Emanuel Ungaro полвината са доволни другата полвина не. 

# 281
Аз също си получих дългоочакваните(поръчани на 05.04) очила Roberto Cavalli, жестоки са просто! Доволна съм! Много се притеснявах да не се разочаровам, не за друго ами не ми се занимаваше с връщане и чакане на пари.
Мъжа ми си поръча на 15.05 часовник Boss, да видим там какво ще излезе, че е доста скъп. Има ли някой да е поръчвал и да сподели впечатления?
Обещала съм снимка на очилата. Довечера дано успея да ги щракна и утре ще кача снимка.

# 282
Здравейте, отдавна съм члена на ФД, но отскоро разглеждам редовно какво предлага сайта. Тъй като много съм се завила да си взема очила на Emanuel Ungaro, имам въпрос към тези, които са правили подобна покупка ( доколкото видяха Катрин77 Simple Smile ). Притесненията ми са  дали ще ми стоят добре очилата, в смисъл като на симките ли са... и къде ще си сложа диоптричните стъкла ако си взема само рамка.....Мислех да отида в някоя оптика JOY Optics и да видя моделите на тази марка, но дали изобщо ще има тези, които сега са намалени... чудя се да рискувам ли да дам 60 лева за рамка, която може да не ми стои добре....

http://www.ops.com.au/webcatalog/ops/UNGARO/261/EU75132.html това са очилата които получих,същите са като на снимката.Рискувах и поръчах на сляпо,оказа се че са ми точно по мярка.Модел са който отива на още няколко мои приятелки.За диоптричните рамки незнам какво да те посъветвам.Ако имаш свои измери см м/у стъклата и размера на стъклата.Всеки модел в сайта има размери и може да се ориентираш по лесно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 283
Поръчката ми от 11.05 пристигна днес.Рекорд  Simple SmileИ ми харесва.
Имам още една,от 14.04,която я няма.Не ми е спешна в тоя студ,но към края на май ще ги питам какво става.

# 284
Обещала съм снимка на очилата. Довечера дано успея да ги щракна и утре ще кача снимка.
За съжаление няма да мога да кача снимките, тъй като някъде съм си изгубила кабела, но мога да кажа, че изглеждат абсолютно едно към едно.

Сега чакам часовник Miss Sixty

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 15:25 от tanq09

Общи условия

Активация на акаунт