Fashiondays

• 47 991
  • 336
  •   1
Отговори
# 45
Предлагат много хубави неща на доста ниски цени...единствения проблем им е доставката аз имам 3 поръчки който чакам от 17,09 от 26,09 и от 06,10 и днес получих имейл за всички че са пристигнали Simple Smile Има наистина много хубави артикули който свършват ужасно бързо за половин час няма нищо налично Simple Smile

# 46
  • в града на вечния купон
Предлагат много хубави неща на доста ниски цени...единствения проблем им е доставката аз имам 3 поръчки който чакам от 17,09 от 26,09 и от 06,10 и днес получих имейл за всички че са пристигнали Simple Smile Има наистина много хубави артикули който свършват ужасно бързо за половин час няма нищо налично Simple Smile
това с бързото свършване ми е леко съмнително.......
имам чувството, че така ги пускат-не може да се пусне в 8.00 и 8.02 всичко да е разграбено!

# 47
Аз много пазарувам от Fashion days. Досега всичко, което съм поръчвала е било това, което съм очаквала. Е, вярно , бавят се повечко нещата, но за сметка на това винаги въм 100% доволна. Simple Smile

# 48
  • Бургас
И аз  имам наблюдения че за  1-2 минути  всичко свършва  newsm78

# 49
  • София
Здравейте,

Каква е тази марка Classe Regina? Никаква инфо не можах да намеря.

# 50
  • София
Като гледам и тези от фирмата не знаят, няма никаква информация за  тях. В гугъл също нищо не излиза.

# 51
Не можах да се въздържа от коментар за единствената неосъществена и последна моя поръчка от този сайт.
На 04,10,11 пуснах поръчка към тях като на 02,11,11 получих следния e-mail:
"Желаем да ви информираме,че не можем да изпълним тази ваша поръчка.Проблемът се дължи на техническа грешка в софтуера на нашия доставчик,която при подготовката за лансиране на тази кампания е довела до подаване на невярна информация към нас,относно наличността на някои от продуктите .За съжаление,тази грешка е открита след завършването на кампанията на нашата страница.Бяхме информирани,че фирмата доставчик не разполага и не може да достави този продукт към нас,съответно и ние да изпълним вашата заявка.
Извиняваме се за тази неприятна ситуация.
Оставаме на ваше разположение.
Поздрави!"
Смятам, че е изключително некоректно от тяхна страна e-mail-а да бъде пратен след толкова време.И мисля че се оправдават с тази грешка като прикриват собствена такава.По мое мнение ако изобщо бяха поръчали артикула щяха да знаят за грешка веднага след края на кампанията.
Има и доволни потребители на сайта, но мисля че недоволните са много повече!

# 52
  • Варна
Моя опит с доставките от този сайт е повече от скромен.Първата ми поръчка пристигна на 3-я ден,но втората я чакам вече повече от месец и не знам дали ще я дочакам.Имам и още една,направена преди повече от 3 седмици.На телефона,който е обявен в сайта никой не ми вдига и съм решила да им пиша имейл,ако до няколко дена не си получа нещата.Аз също си мисля,че е изключително некоректно подобно отношение от тяхна страна....

# 53
  • Бургас
Кампаниите са повече от атрактивни,но за жалост имат огромен проблем с комуникацията и сроковете.Утре очаквам продукт ,поръчан на преди 2 месеца.Имам още 3 неща поръчани ,които вече мина 4 седмичния период на доставка.Преди 2 дни получавам мейл от тях ,че1  от поръчките  е доставена в България и да звънна на куриера да уточним доставката.В куриерската фирма няма нищо на мое име,а днес получавам същия мейл ,че поръчката е била отказана поради недостатъчна наличност.Интересно как след датата на моята поръчка пускат 2 пъти кампания на същата марка,като наличността е изчерпана.)))

# 54
Здравейте, аз също си поръчах нещо от fashion days - кампанията беше с доставка  10 дни, експресна и куриера ми донесе поръчката на адреса точно на 10-я ден.

# 55
  • София
[/quote
този ми е другия ani_panaiotova79@abv.bg
[/quote]

Пратих ти я.

# 56
  • София
дравейте. Може ли някой да ме покани, за да мога да разгледам и аз сайта?

# 57
Няма проблем,прати на лични ел.си поща.

# 58
  • София
Няма проблем,прати на лични ел.си поща.
Вече ме поканиха, благодаря все пак. Simple Smile

# 59
Да се включа и аз в темата - получих две поръчки от този сайт - едната беше 2 чифта панталони, които са с много добро качество, обаче са ми големи (подарих ги) и втората поръчка дойде днес - 5 чифта очила, от които едните счупени, но не при доставката - просто стъклата са дефектни. Другите 4 чифта са добри според мен - и за цената си от 35.90 лв/брой мисля, че са чудесна покупка. Поръчала съм кожено яке за гаджето ми - моля се да е добро. Но честно казано, дрехи повече не смея да си поръчвам, да не говорим за обувки... Като цяло съм положително настроена към сайта, но мисля, че е чист късмет да получиш качествена стока на тези цени. Ще пиша като получа якето  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт