Fashiondays

• 47 993
  • 336
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В ЦУМ е било по изключение. Казаха ми, че щяло да има отново, но след две години. Цените тогава са били много ниски, аз така и не отидох.

# 31
В ЦУМ е било по изключение. Казаха ми, че щяло да има отново, но след две години. Цените тогава са били много ниски, аз така и не отидох.

ооооо аз като отидах полудях  Mr. Green Цените бяха повече от ниски,купих сандали на дизел страхотни за 40лв,за мъжът ми др.шол пак за толко,дънки на пфард за 45лв.,абе мнооого неща за много малко пари.Съжалявам че не купувах още.. Mr. Green

# 32
  • София
Аз пък точно тогава нямах пари Rolling Eyes Но в сайта не са такива цените де, опитах се да дам линк, но явно се счита за реклама и не излиза. Не мога да преценя до колко е евтино, по-скоро изгодно, но еднственото нещо, което очевидно беше с нереално завишени цени бяха едни парфюми на Диор. Такива цени бяха сложили, че ми се зави свят, абсолютно измислени. Само в това съм видяла несъответствие. А по повод голямото намаление в Цум направо сме се чудили дали не са ментета нещата, защото както и ти казваш цените са били много ниски. И хора е имало много. Сега съжалявам, че съм го пропуснала.

# 33
ами като изписвам името в гугъл ми излиза сайта май  newsm78 Но как да се регистрирам newsm78 Нещо не се справям  Embarassed

# 34
  • София
Май трябваше да имаш някаква покана... аз отдавна съм се регистрирала и не помня как ставаше. Или при регистрацията пишеш, че е след покана, не помня.

# 35
ами като изписвам името в гугъл ми излиза сайта май  newsm78 Но как да се регистрирам newsm78 Нещо не се справям  Embarassed
Трябва ти покана от член.Ако ти знам имеила не е проблем,но някои неща въобще не ги изпращат.Все имат някакво опрвдание. Mr. Green

# 36
Трябва ти покана от член.Ако ти знам имеила не е проблем,но някои неща въобще не ги изпращат.Все имат някакво опрвдание. Mr. Green

благодаря ти  bouquetВече ми пратиха покана и се регистрирах Peace

# 37
az sushto sum si poruchala 3 neshta v nachaloto na mesetsa pak she vidim koga shte pristignata she pisha pak za moite vpechatlenia kato polucha poruchkite

# 38
  • София
Днес получих следното съобщение:.Имаме удоволствието да Ви информираме, че вашата поръчка (следва номер) беше изпратена и предстои да бъде доставена на следния адрес:
Това означава ли, че вече поръчката ми е в България и тези дни трябва да я очаквам?

# 39
  • Варна
Да, мисля, че в сряда можеш да я очакваш. По принцип с име на получател можеш да се обадиш на Интерлогистика да питаш, но при тях информацията е само за пратките, които са пристигнали вече при тях.
Щом мейла ти е от днес предполагам, че можеш да им звъннеш във вторник.  Hug

# 40
  • София
Мерси,vanyaes . Значи са много бързи в конкретния случай. Признавам, че не беше приятна изненадата, защото очаквах да се разплатя с тях ноември месец. Сега остава и поръчката ми е да е с точния размер, защото аз рискувах с едни маратонки.
Аз ли да търся поръчката в тази фирма - Интерлогистика или да чакам те да ми се обадят?

# 41
Хайде и аз да си кажа...

Поръчах си няколко чифта обици.
Първо - чаках ги почти 2месеца,
Второ- качеството им беше много лошо и въпреки, че трябваше да са сребърни се обелиха и от долу изби ръжда.
Трето - никъде нямаше шампа на марката, а повярвайте- ОРИГИНАНИТЕ имат такава. Знам, понеже съм купувала от магазина им.

С две думи - нямам думи.
Мисля, че сайта качва снимки на оригинални продукти, после на база получените поръчки, пуска завки към китайски производители и после ни пробутват ментета.

Аз лично не бих си купила повече нищо от там  Peace

# 42
  • София
Днес получих пратката. Няма предварително обаждане от куриерската фирма, хората направо ти звънят на вратата, а ако не те намерят по телефона.Голяма тъпотия, може ли да не се обадят предварително кога ще ти ги доставят, все пак съм ги поръчала преди половин месец.
Първият път се разминахме, не бях на адреса.
Маратонките са хубави, но не са ми удобни. Sad Сега ми предстои решение какво да ги правя. Обувки оттам не ви препоръчвам да поръчвате.

# 43
  • Бургас
Здравейте  дами  имам от  там поръчани 2 чифта  обеци 2 гривни 2 чифта  обеци и едни панталонки    доволна съм но  доста ги чаках

Peace

# 44
  • в града на вечния купон
хубаво,че  им отказах обеците..........

сега чакам една рокля да получа

Общи условия

Активация на акаунт