Fashiondays

• 48 028
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Аз поръчах един часовник на 22.11. и още го чакам и е подарък за празниците.

# 61
  • Бургас
вилия, не искам да те отчайвам, но си приготви друг подарък за Коледа. Последната ми поръчка от началото на септември пристигна преди 1 седмица.  Confused

# 62
А спазват ли се 10-дневните срокове за доставка на специалните разпродажби?  newsm78

# 63
Nqkoi moje li da mi prati pokana i na men za da ne 4akam za registraciq Simple Smile Blagodarq predvaritelno

# 64
  • Sofia
Пред мен стои дилемата дали след 3 месечно чакане да откажа поръчката си.
Ако не им бях звъннала по телефона и не бях напиасла 10 гневни мейла, никой нямаше да ме информира колко да чакам. Е мисля, че поръчка за 120 лева ........ не мога 3-ти месец да държа в джоба си 120 лева защото може всеки момент някой да ми достави поръчката?
И след като за пореден път обещаха една дата и не я спазиха, аз ОТНОВО трябваше да се свържа с тях да ги питам кога мислят да ми доставят поръчката?? -> да чакам началото на януари...
(Надявам се да не ми порастнат краката за този период.. #2gunfire )

Доказано е, че един недоволен клиент говори много повече за разочарованието си, отколкото един доволен...

# 65
  • Sofia
При поръчани 2 чифта ботуши и при 3 месечно забавяне на пратката, реших да откажа едните ботуши.
ОТКАЗАХА МИ! Не можело да има частичен отказ от поръчка.
Но преди няколко месеца можаха да ми доставят 2 артикула от една и съща кампания (поръчани едновременно) в 2 различни седмици и на всяка доставка да ми взимат по 6 лева за куриер???

МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА от тази фирма...  А покрай мен и цялата сграда пълна с колеги се смеят и казват че не биха влезнали в сайта им, пък за поръчка да не говорим..

# 66
Декември 2010 поръчах дънкин от фешъндейз, получих ги март 2011 , вече бях отслабнала с 2 номера и дънките ми висяха, бях поръчала дължина 32 но получих 34, трябваше да ги скъсявам, ако ми ставаха. Така събират прах на един рафт, защото вече съм не два, а няколко номера от долу.
Пълна скръб, да бях отворила прозореца да си хвърля парите навън, все щяха да послужат на някой.

# 67
Поръчах неща за около 350 лв. от сайта преди месец, ни вест - ни кост, нищо не е дошло засега. И на мен ми писна да стискам в джоба постоянно 350 лв. с очакване да доставят всеки ден

# 68
Най-накрая и аз се регистрирах във форума   Hug...Здравейте на всички Simple Smile Все се каня да се регистрирам, защото има страхотни мнения и може много да научи човек от тук Simple Smile
Всъщност поводът да се регистрирам беше тоя ТЪП сайт #2gunfire fashiondays...Адски некоректни са, а телефонистите, които наричат "специалисти" изобщо не вдигат телефоните....Оказа се, че поръчка, която съм направила на 23.11.2011 щяла да дойде след 27.01.2012...демек повече от 2 месеца....Искам да подам сигнал в комисята за защита на потребителя, но тъпото е, че не съм направила плащане през карта, а чакам да ми го донесат и тогава....Дали ще е проблем това???
Ама то и аз съм глупава, че продължавам да им поръчвам след като вече се "опарих" веднъж...

# 69
Относно сайте, поръчките, които аз съм правила са два часовника (наистина са хубави в чудесни опаковки, гаранционни карти и сертификати), обеци, една рокля, която мо беше голяма и потник, който лятото нося непрекъснато  Laughing . Но нямам повече нерви да чакам, да звъня и пиша имейли, на които ми отговарят с някакви готови фрази. И отговарят е много силно казано, понеже на зададения въпрос, така и не получавам конкретен отговор.

Определено вече предпочитам да си спестя повече парички, да отида в магазина и да си взема веднага това, което ми харесва. Просто за тези от fashiondays понятие като срокове на доставка няма! Когато, тогава. Потвърждавам това и от името на мои приятелки, които пазаруваХА от сайта.

# 70
Не знам дали трябва да се смея или да плача от факта, че явно не съм сама.......Имам и аз много разправии с тях, а отговорите им са супер неадекватни: "нашите специалисти правят всичко възможно".... Това беше и поводът да се регистрирам във форума - ако поне един човек оттук откажа да си пазарува от тях ще съм направила добро....
Моят случай е подобен - вече 2ри месец си чакам нещата Sad Да не говорим, че на шефката ми и бавят парите вече почти месец и половина ( върна им дефектна стока, а те трябваше да върнат парите). Днес звънях в комисията за защита на потребителя, за да ги попитам какво да правя..Посъветваха ме хората...Така че не се колебайте и вие и, ако имате проблем им звъннете - колкото повече, толкова по-добре.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 71
Регистрирах се във Fashiondays след като моя приятелка поръча доста неща оттам и остана доволна. Бях предупредена че се чака дълго за доставките. Аз чаках доста да ми потвърдят самата регистрация - може би 20-тина дена. Засега имам оттам 2 поръчки, като и двете не са маркови дрехи. Поръчах първо плетена жилетка и пристигна 30-40 дни след това. Не се изненадах, защото бях подготвена. После поръчах яке от изк. кожа по стандартна обява, а то пристигна след 2 седмици вместо след 4...  Shocked
Засега съм доволна от качеството, може и да е чист късмет, но моите поръчки бяха от неизвестни марки, не съм пробвала с D&G или нещо от сорта...
За мен е неприятно, че трудно мога да си намеря моя размер, повече малки номера има...  Sad

# 72
И не само, че чаках 2 месеца едни обувки, ами към момента пише, че поръчката ми е със статус "отменена"?!  Tired Че ще им се обадя, ще го направя, ама какво значи отменена? 2 месеца чакаш нещо и те не ти го доставят? А преди да го видя това, се нахаках с още една поръчка,но то в крайна сметка не е платена, та ми е все тая! Имам само една платена поръчка, а чакаме общо 5  ooooh! И нищо не е дошло...

пп - обувките бяха за сватба, за мъжа ми. От там имам чанта за рождения ми ден, която я нямаше не само на РД-то ми (в началото на декември), а и до ден днешен! Поръчката й е направена в началото на ноември...

# 73
  • Варна
И аз съм сред разочарованите от Fashion days. В началото на декември направих поръчка и на слвдващият денми беше удържана сума от картата. След седмица обаче сумата ми беше възстановена и аз пратих e-mail за да ги питам, значи ли това, че поръчката ми няма да дойде/ няма да обяснявам колко пъти беше променян статуса на поръчката/. Случи се така, че бързо ми звъннаха на мобилния и се оказа, че ако не бях им сигнализирала пратката ми щяла да дойде, обаче след моето позвъняване направили някакви справки и се оказа, че имало някакъв софтуерен проблем и са връщани суми на клиенти. Та като си сверили справките за удържани суми по поръчките и седмица по-късно имало разминаване ....и т.н. След неколкократни позвънявания се оказа, че още няма решение по проблема и не се знае дали ще ми пристигне заветния часовник /предлоцих да го платя в брой при доставка, обаче склада бил в Румъния и ако съм от София да отида на място., ако ми хареса друг модел ..../, т.е. отписала съм ги !

# 74
  • Стара Загора
Аз още чакам поръчката си от 22.11. и не съм се обаждала още, дали ще направят нещо ако се обадя? Аз даже не съм видяла къде са написани телефоните им. А иначе парите си ги взеха от картата ми още на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт