Fashiondays

• 48 032
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Аз още чакам поръчката си от 22.11. и не съм се обаждала още, дали ще направят нещо ако се обадя? Аз даже не съм видяла къде са написани телефоните им. А иначе парите си ги взеха от картата ми още на другия ден.
Веднъж поръчах от тях, задължително наложен платеж. Пак беше по това време, преди година,2 - не помня точно. Вместо 4 се минаха 6 седмици, звъннах им и отказах. Направо голяма простотия с това чакане! Не си заслужава...

# 76
Абе тия да не би да поръчват на далаверка някъде от чужбина, едва след като има заявка за съответната стока тук, в България?  Thinking Че като гледам с какво закъснение доставят поръчките...

# 77
Абе тия да не би да поръчват на далаверка някъде от чужбина, едва след като има заявка за съответната стока тук, в България?  Thinking Че като гледам с какво закъснение доставят поръчките...

Същото си го мислех и аз....  ooooh! А фактът, че бях поръчала едни обувки в началото на ноември, а сега виждам, че са със статус "отказани" (без да ме уведомят за това!), ме навежда на подобни мисли... Има ги, поръчваш ги, чакаш и...изведнъж вече ги няма в наличност  Tired Outta Joint

# 78
  • София
Че то това е известно, момичета, нямат стока в наличност. Поръчват я и затова всичко е на кантар дали ще дойде и има ли го въобще.

# 79
Ами ако и платил вече с карта и ти откажат стоката впоследствие? Какво правим? Как ще ми върнат парите? Аз поръчах доста неща от там и нищо засега не е пристигнало, вече месец и половина - два.

# 80
  • София
Ще ти я върнат по сметката, която им я пращаш. Аз досега съм платила директно на куриер, но пък върнах стоката Mr. Green и ми върнаха парите в рамките на месец. Дадох банкова сметка и така, тя в случая не беше и моя. Предполагам, че ще върнат парите по същата сметка от която са я взели, но сега направо си съчинявам, нямам представа как е реално. Обади се на телефоните им или им пиши на контакти.

# 81
Благодаря за отговора! Дано не се наложи. Моя приятелка, която ми изпрати поканата за сайта пазарува много от него и каза, че до сега не й се е случвало да й отменят поръчка, но само една чанта й пристигна навреме, всичко друго - чакане с по месец, два

# 82
Ще се гръмна от кореспонденцията с тия от Fashiondays  Sick Ако видите за какви мейли става на въпрос...  ooooh!

Заради някакъв измислен софтуерен проблем ми отменят поръчка, но не считат за нужно да ме информират, че това се е случило? Като се има предвид, че кампанията е завършена може би 3-4 дена след направената поръчка, а поне един месец след това статуса беше "в обработка", а не "отменена" поръчка! Не може 2 месеца да ме лъжат, че ще доставят нещо, а се оказва, че са имали проблем със софтуера (което мен реално като краен получател на стоката, не ме касае) и не са ме уведомили навреме. В крайна сметка поръчките от чуждестранни сайтове, с още по-големи намаления, пристигат за по-малко време, което не знам как да го тълкувам?! Мислех, че са алтернатива на тези сайтове, конкурирайки ги с някакви по-кратки срокове за доставка, но нищо подобно - не само, че са с ненормални срокове, не изпълняват поръчките, не уведомяват за това клиентите си, какво правият тогава всъщност? На последния ми мейл ме уведомяват, че поръчка направена на 03.11.2011 г. ще бъде ПРАТЕНА КЪМ България на 23.01.2012 г.!??! Поръчка направена на 15.11.2011 г. и платена с карта отново ще бъде пратена към България на 17.01.2012 г. и с другата поръчка закъснение нямало, но срокът е 13-14.01.2012 г., та ще видим, но съм убедена, че няма да го спазят! Каквото получа-получа, но това е последното нещо, което поръчвам през този сайт, за мен е налудничава цялостната му идея. Ако поръчам през чуждестранни сайтове пристигат нещата много по-бързо...

# 83
Някой давал ли ги е на КЗП?
Аз още не съм имала проблем с тях, но при първото стъпване на криво ги пускам натам.

# 84
Някой давал ли ги е на КЗП?
Аз още не съм имала проблем с тях, но при първото стъпване на криво ги пускам натам.

Аз имам подобно намерение, но още не ми е останало време да си формулирам сигнала  Wink

# 85
Момичета, чакам едни обувки от този сайт от 20.10.2011. Мисля да не ги дочаквам.
Междувременно съм изключително доволна от подобен сайт Fashion Suprime. Поръчвала съм си от там куп неща и винаги съм много доволна. Пристигат не по - късно от 3 седмици, като постоянно обновяват статуса на поръчката.

# 86
Аз също започвам отново да се вбесявам. Направих поръчка на 01.01 от кампания с експресна доставка до 10 дни. Днес е 10-ият ден, а заявката е още в статус "обработка". Ако до 15.01 не пристигне поръчката, ще ги дам на КЗП. Вече съм водила с тях диалог за просрочена доставка. Обяснение няма, само нелепи оправдания. Харесват ми нещата на сайта, харесва ми идеята, но обслужването е унизително за крайния потребител.  #Cussing out

# 87
# 88
Не им е за първи път,и аз съм забелязала ,но не с такива фрапиращи разлики .Защо не пишеш един имейл на Фешън дейс и на Лулу  Grinning

# 89
  • Sofia
Междувременно съм изключително доволна от подобен сайт Fashion Suprime. Поръчвала съм си от там куп неща и винаги съм много доволна. Пристигат не по - късно от 3 седмици, като постоянно обновяват статуса на поръчката.

И аз вече 3-та доставка получавам от Fashion Suprime.
Потвърждават ти по телефон поръчката, после получаваш мейл, че е шипната стоката, накрая, че в рамките на ден-два куриер ще ти я достави!!
И в деня на доставката, рано сутринта получаваш мейл от куриера - "днес ще ви доставим поръчаното, дължите тази и тази сума"
Всичко е както трябва да бъде!
И не на последно място - идват нещата НАВРЕМЕ!

Общи условия

Активация на акаунт