Fashiondays

• 48 039
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък съм много доволна от сайта. Имат страхотно разнообразие и то на нормални цени. Поръчвала съм си около 15 пъти от тях и винаги продуктите са ми оправдавали очакванията. Някои от поръчките ми са идвали по-рано, други по-късно, но винаги около срока на 30 дни. Може би съм просто късметлийка. Истина е, че се разпродават много бързо продуктите, защото сигурно поне 100 жени всяка сутрин чакат да стане 8:00 ...аз също съм от тях, за това не мисля, че не е странно, че някои неща са разпродадени в 8 и 05....Но като цяло определено съм доволна и ще използвам услугите им отново.  Blush

# 91
  • Sofia
Аз пък съм много доволна от сайта. Имат страхотно разнообразие и то на нормални цени. Поръчвала съм си около 15 пъти от тях и винаги продуктите са ми оправдавали очакванията. Някои от поръчките ми са идвали по-рано, други по-късно, но винаги около срока на 30 дни. Може би съм просто късметлийка. Истина е, че се разпродават много бързо продуктите, защото сигурно поне 100 жени всяка сутрин чакат да стане 8:00 ...аз също съм от тях, за това не мисля, че не е странно, че някои неща са разпродадени в 8 и 05....Но като цяло определено съм доволна и ще използвам услугите им отново.  Blush

Във Фешън дейс ли работиш? Simple Smile Simple Smile

# 92

Във Фешън дейс ли работиш? Simple Smile Simple Smile

Мнем...все още уча.
Просто съм доволен клиент.
Ето и сега както виждате съм станала рано. Тамън си поръчах едни обувки. Simple Smile

# 93
И аз да си кажа мнението.  Simple Smile Поръчвам си най-редовно от fashion days и съм много доволна!!! Всичките ми поръчки винаги са били добре опаковани, с оригинални етикети и сертификати за автентичност!!! Но като цяло не съм доволна от администраторките и доставките. Често ми се налага да сменям адреса на доставката, обаждам се потвърждават ми че адреса е сменен и въпреки всичко доставката се прави на стария адрес. Доставките често ги бавят по 2-3 месеца. Колкото до конкурентния сайт Fashion supreme не съм доволна изобщо. Поръчах си от там сутиен със твърда чашка и тънки презрамки. Доставката беше съвсем съобразена и на време но сутиенчето беше с мека чашка и дебели презрамки в обикновена найлонова торбичка без етикети без нищо!!! #2gunfire

# 94
Тук в Бг мама съм забелязала, че почнеш ли да хвалиш нещо или правиш реклама или работиш там. Все пак всеки си изразява становището по темата.

# 95
Аз пък мисля, че е странно-отнася се само до кампаниите с розовия надпис sale, където за нула време се разпродават дори и грозните неща, които за капак са и супер скъпи. Как става това?

# 96
# 97
Всяка сутрин не 100 а поне 12 000 жени чакат аз съм също една от тях.   Wink Нормално е да се изчерпва бързо количеството!!! Но има и изключения като ограничен брой стока! По дразнещо за мен, е че след изкупуване на определена стока те не я премахват!!!

# 98
Много се радвам, че има такава тема, в противен случай аз щях да отворя, за да споделя с вас колко съм НЕдоволна и да се надяваме повече хора да спасим от тези мошенници ...
Значи аз имам общо 5 поръчки - най скоро ми пристигна една която закова втория месец , но най - големия сеир е една поръчка от 18. 11.11, която след почти двумесечно чакане и въпрос от моя страна какво става получих отговор, че се очаква да пристигне на 17.01.12 в БГ, след като стана 20-ти и нищо не стана им писах пак и ми казаха дата 10-ти. февруари 2012, което още не е дошло, за да кажа ще дойде ли или не ... Тия не се бъзикат - 3 месеца не са като 3-4 седмици , нали...
Относно цените и аз забелязах, че има доста измислени отстъпки, т.е. надбавки ако може така да се каже..
Аз чакам да получа тъпите ботушки, на които им одне една зима да дойдат до мен , а може и да не ми станат и си прекратявам абонамента !!! Това на нищо не прилича, поръчвала съм от всякакви сайтове и в българия и в чужбина, такво не съм видяла...
А за тези доволните само ще кажа, че съм форумка от 5- 6 години и ми е просто ясно как потребители с 0 или 1 публикация са все върло доволни от нещо... айде да бъдем честни!!!! ... говорила съм с познати, които също са поръчвали неща ... Е НЕМА на някой да му е дошло нещо преди втория месец!!!
Мошенници!!!!!

# 99
  • София
А не е така, мен ме изненадаха и дойдоха обувките на време, друг е въпросът, че ги върнах.  Rolling Eyes Сега чакам едно медальонче, но то мина месец, поръчката продължава да е в обработка. По принцип може ли човек да се откаже от поръчката си, защото аз четох в общите им положения, но не видях такава опция.

# 100
Ние отказахме. Мъжът ми беше поръчал чанта за моя РД. Поръчката беше направена края на октомври, рожденият ми ден е началото на декември... Преди 3-4 дена се обадиха да кажат, че ще ни я доставят, мъжът ми е казал да си я задържат и да я да върнат оттам, откъдето са я взели, евентуално да я дадат на друг късметлия. За едни негови обувки за сватбата ни, не ми се говори - 2 месеца чакахме накрая сама открих, че са със статус "отменени". Никой не ме уведоми. Нарушиха 2 точни от общите си правила... Сега чакам един кантар, който уж на 23 е изпратен към България (от средата на ноември е и е платен) и приключвам с тях... Дойдоха ми сравнително навреме само едни обувки със срок на доставка 10 дена, харесвам ги, но това ще е краят на пазаруването ми в този сайт.

# 101
  • София

Shocked Ухааа, яко са прекалили  ooooh! Как 120 евро станаха 460 лв.?  Tired

# 102

В такива случаи просто се пуска един е-сигнал до КЗП.

# 103
  • Варна
Сега да споделя и моя опит.Поръчах си блуза,която дойде на третия ден от датата на поръчване.До тук добре.За следващата поръчка чаках близо 3 мес и след като дойде се оказа,че не е точно това,което бяха описали и се наложи да я върна.Те пък от своя страна бяха коректни и след около 1 седмица ми върнаха парите.После си получих блузката,която чаках 2 месеца.Има още 2 направени поръчки-едната се бави вече близо 3 месеца и не мисля,че ще я получа и още 1 от началото на декември....След такова чакане решаваш,че не си струва да се купува нещо,което уж е по-евтино,но се бави толкова много,че си загубил желанието си да го получиш.....

# 104
Сроковете за доставка са минимум 3 месеца. А за моменталната разпродажба на супер-грозните стоки с високи цени си е чист търговски трик. Пускат ги с надпис разпродадено. Освен това при получаването доста стоки са подменени и не със същото качество. Пак търговски трик. Давам информация от вътре. Уважаеми дами, не се връзвайте. Това е възможно най-некоректният сайт за онлайн-пазаруване. Няма поръчка, доставена преди третия месец. Тези дето пишат, че са ги получили веднага са поставени лица.

Общи условия

Активация на акаунт