Fashiondays

• 48 043
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
Сроковете за доставка са минимум 3 месеца. А за моменталната разпродажба на супер-грозните стоки с високи цени си е чист търговски трик. Пускат ги с надпис разпродадено. Освен това при получаването доста стоки са подменени и не със същото качество. Пак търговски трик. Давам информация от вътре. Уважаеми дами, не се връзвайте. Това е възможно най-некоректният сайт за онлайн-пазаруване. Няма поръчка, доставена преди третия месец. Тези дето пишат, че са ги получили веднага са поставени лица.

Браво, това е истината. Благодаря ти, че я каза на всички!!!  bouquet

# 106
Сроковете за доставка са минимум 3 месеца. А за моменталната разпродажба на супер-грозните стоки с високи цени си е чист търговски трик. Пускат ги с надпис разпродадено. Освен това при получаването доста стоки са подменени и не със същото качество. Пак търговски трик. Давам информация от вътре. Уважаеми дами, не се връзвайте. Това е възможно най-некоректният сайт за онлайн-пазаруване. Няма поръчка, доставена преди третия месец. Тези дето пишат, че са ги получили веднага са поставени лица.

Глупости.

# 107

Аз като поставено лице си получих едно очила , около 25 дена след като ги поръчах.  Laughing
Вярно , чаках едни обувки два месеца и половина, но никога не съм поръчвала оттам нещо ,което да ми е спешно и да , разчитам на него за някаква конкретна дата. Пък и всичко си е било , както си е на картинката, аз не съм малоумна , за да не знам какво поръчвам и да ми го подменят. Laughing

# 108

Поставени лица казваш...... явно сме доста такива!!! Поне аз се сещам за около 15 приятелки, които са доволни и поръчват редовно!!! Вярно, че поръчките закъсняват но чак пък минимум три месеца....

# 109
Щерката преди малко се затръшка нещо за едни боти на Белмондо,а от всичко най-мразя да поръчвам обувки по интернет,без да са пробвани.Като ви чета-досега от тази фирма не съм поръчвала,само зяпам каквото ми изпратят,-няма гаранция ни за качество,ни за доставка.
А и тези Белмондо не са ми никак известни-поне да знаете дали са качествени изделия и дали номерата им отговарят на българските??

# 110
Щерката преди малко се затръшка нещо за едни боти на Белмондо,а от всичко най-мразя да поръчвам обувки по интернет,без да са пробвани.Като ви чета-досега от тази фирма не съм поръчвала,само зяпам каквото ми изпратят,-няма гаранция ни за качество,ни за доставка.
А и тези Белмондо не са ми никак известни-поне да знаете дали са качествени изделия и дали номерата им отговарят на българските??

И аз не я знам на марката, но кажи на щерка ти да се разходи, че на ботите сега им е намалението. Те докато пристигнат тези от Фешън Дейз ще дойде лятото... Simple Smile

# 111

И аз не я знам на марката, но кажи на щерка ти да се разходи, че на ботите сега им е намалението. Те докато пристигнат тези от Фешън Дейз ще дойде лятото... Simple Smile

Не сме от София,иначе я натирвам до две към магазина...

# 112

За качество - гаранцията е на марката. Ако познаваш марката - материали, кройки и номерация, - нямаш голям процент съмнение да сбъркаш.
Съмнение можеш да имаш евентуално за доставката (въпреки, че на мен от кампании без конкретен срок за доставка са ми ги носили винаги в разумен срок - 20-30 дни)

# 113
Здравейте, дами. Излъгах се да погледна сайта и веднага си харесах нещо-  http://www.fashiondays.bg/product/Miss-Sixty-Charisse-Silvery-Watch-294435/

Намалението е доста голямо, което ме кара да мисля, че не е истински Miss Sixty. Какво мислите? заслужава ли си да се пробвам ?

# 114
Ядосан клиент на Фешън дейс -  Коментар от фейсбук който беше изтрит "Само не мога да разбера защо ми изтрихте коментарите и защо ме махнахте от страницата да ви видят хората какви измамници сте !!!! Да не би да ви е срам от самите вас и да се криете като мишоци! Хайде сега кажете на всички как лъжете с доставките и ни карате да чакаме по 3 месеца за нещо което трябваше да бъде доставено за не повече от месец и как на американска марка обувки пише МАДЕ ИН ЧАЙНА в какво стастояние ги давате тези китайски боклуци надрани и олющени , как не ви е срам бе !След като върнах поръчката трябваше да ми пратят имейл в които да спомена банковата ми сметка за да ми ги преведът обратно , само че чакай сиии и без никакъв отговор . Ако до една седмица не ми бъдат преведени парите от тия китайски боклуци ви давам под съд и с тия точки които сте упоменали в общите условия може да бъдете жестоко санкционирани !

# 115
НЕ ПОРЪЧВАЙТЕЕЕ ! Гаврят се с хората и лъжат за доставките , на всичкото отгоре получавате не това което сте видяли на картинката . Сега ще ви разкажа моя случай.Преди 3 месеца и повече си поръчах ботуши.В описанието пишеше че ботушите са американска марка естествена кожа изключително добро качество , доставка -не повече от месец .Ботушите пристигнаха след 3 месеца чакане ! Когато отворих пакета на  ботушите от уж " американска марка " пишеше Made in Chaina , кожата беше под всякаква критика ,  изкуствена може би от най-евтините , тока залепен на криво и надран  , подметката цялата в лепило , което беше полепнало и по повърхността на ботушите и това удоволствие стуваше около 300 лв. Така разочарована и потресена  от това което видях върнах покупката . Писах имейл на Фешън дейс в които им обяснявам ситуацията и в които си искам парите обратно , така и не получих никакъв отговор от тях !Ще ми върнат ли парите , кога . В сайта прочетох че може и да ги върнат след повече от месец! Това означава още половин година чакане , как не ги е срам .Моите приятелки които направиха грешка да поръчат стоки от там бяха ужастно разочаровани и всички заедно върнахме китайските им боклуци .Другото което с тези измислени намаления които си правят да лъжат някой друг . Бях ги хванала скоро за едни очила "били правили 70 % намаление, намаление ама друг път.Отворих официалния сайт на въпросната марка очила и всичко беше с  50-100 лв по- ефтино отколкото фешън дейс ги продава. Наскоро имаше търг на сваровски и ми продават обеци за 120 лв а сваровски ги продава за по 70, пълни измекяри .И не си пишете сами положителни коментари да си правите реклама , всички вее ви научиха

# 116
Аз бях поръчвала маратонки преди около година и ги получих за месец и половина някъде и всичко беше наред. Като ви чета вас явно съм имала късмет ooooh!

# 117
  • Sofia
Явно и аз съм от избраните подставени лица. Поръчвала съм около 10 пъти от сайта /яке, козметика, часовник, бижута/.  Стоките винаги са били това, което съм видяла на сайта. Някои от тях са се бавили повече от 2 месеца, една ми беше отказана, а дори съм имала поръчки, дошли за месец. Не намерих нищо мошеническо в стоките, които ми продават.  Пак бих поръчала.

# 118
  • София
Единственото за което фешън дейс ме вбесяват е безкрайното чакане. Това 2-3 месеца да чакаш нещо, което си поръчал е абсурдно.... но не мога да отрека, че правят добри намаления. Сега бяха пуснали разпродажба на апрески ЕМУ, ако тези обувки струват 200 евро, във фешън дейс са на 200 лв.... по същия начин бяха пуснали чанти на Джордж Джина Луси... но не винаги правят кой знае какви намаления, хващала съм ги, че понякога пускат с цени равни на пазара, но пак са ок... единствено това чакане да си оправят и да поработят върху сайта си, че доста забива. И още едно ме дразни, че не винаги описват продуктите коректно. Поръчвала съм си очила, чанти и сега обувки и бижута. Едната чанта трябваше да е светлосива, а тя е беж, а очилата пишеше, че са женски, а в сайта на производителя видях, че са мъжки  ooooh! не че ми пречи да си ги нося, защото са си съвсем унисекс, да не кажа, че за мен са си чисто женски, но можеха да напишат коректно описанието. Иначе са горе долу ок, пускат интересни промоции, но трябва да пускат зимните стоки лятото, а сега летни стоки, че с това чакане поне да ги получим в сезона  Mr. Green

# 119
Днес получих обаждане от Фешън дейс по повод моя жалба в КЗП. Извиниха ми се официално за причиненото неудобство, компенсираха ме доколкото е възможно и ме помолиха да напиша мейл до КЗП, че са ме компенсирали  Mr. Green и нямам повече претенции към тях, уж се гледало с добро око, ако се договорят с жалбоподателя и съответно глобата ще е по-малка. Най-вероятно ще пусна такъв мейл (представям си колко "комплименти" съм получила, ама те сами си го направиха, аз ги предупредих, хич не ме взеха на сериозно), но първо ще се консултирам с мъжа ми, които е юрист и после ще пусна такъв мейл  Peace

Общи условия

Активация на акаунт