Количка X-Lander???

• 78 422
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, аз съм нова в този форум,но имам мнение за тази марка колички и искам да го споделя. Купих си XV комплекта с двата коша и т.н. , но на първия месец реших да сваля всички гуми-предната и задните. След поставянето им обратно на рамата се оказа,че копчето на предната гума не се защипва,т.е. гумата си пада сама като решиш да качваш бордюр. Отидох в магазина и ми смениха цялото предно колело....до тук добре. След още месец пак свалих гумите,за да я събера в багажника на колата, и пак се оказа,че предната гума не се захваща-същия проблем. Пак отидох до магазина и там ми казаха,че там им било слабото място. Момчето ми изкара хлътналото копче,захвана колелото към рамата и каза да не я свалям повече...там било слабо място. 100 пъти съжалявам,че взех този модел,да бях взела XQ струва ми се по-надеждна. Макар че след отношението на продавача ще се замисля да си взимам пак от тази марка.
Kisska1986 Незнам какво е било отношението на момчето, но доколкото разбрах са ти сменили предното колело с чисто ново, а на малко места биха постъпили така, по-скоро ще те изкарат виновна, отколкото да ти сменят гумата. А иначе съм убедена, в това че този проблем с предното колело е вече решен имайки предвит, подобренията на моделите.
Моля, за съвет! За новородено каква количка да избера ХТ или ХV. Привлечена съм от ХV поради лекотата й. Имам предвид, че и към двата модела ще взема задължително столче за кола, а за кош за новородено съм в дилема. Харесват ми триколките
И двата модела триколки са хубави. Коша на количката на XT-то се сваля и слага като на XA и на мен лично ми изглежда по-удобна и широка, а коша на XV се сваля целия, като кош за новородено или като  на XQ .
XT e 11,5 kg. , XV - 8,5 kg. , а размерите им сгънати и разгънати са почти еднакви. Сравни моделите и избери това което ще ти пасне най-много. При всички положения каквото и да избереш няма да сгрешиш.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 09:12 от gery_bery

# 526
Благодаря! взех XТ. Реших, че по-големите килограми не винаги са порок, като няма да я качвам по етажи. Учудих се на кошницата за кола, стори ми се по-тежка от очакванията ми, но като цяло съм доволна.

# 527
Благодаря! взех XТ. Реших, че по-големите килограми не винаги са порок, като няма да я качвам по етажи. Учудих се на кошницата за кола, стори ми се по-тежка от очакванията ми, но като цяло съм доволна.

Хайде да ви е честита и безаварийна!

# 528
  • Русе
здравейте! спряла съм се на количка X-lander XA Carbon, притесняват ме малко тия 14.5 кг. и надуваемите гуми, за които чух, че се пукат много лесно  newsm78 изобщо като цяло марката добра ли е Thinking някой може ли да сподели опит с бутането и тия надуваеми гуми???

# 529
здравейте! спряла съм се на количка X-lander XA Carbon, притесняват ме малко тия 14.5 кг. и надуваемите гуми, за които чух, че се пукат много лесно  newsm78 изобщо като цяло марката добра ли е Thinking някой може ли да сподели опит с бутането и тия надуваеми гуми???
Много хора са споделяли в темата , че са доволни. Лесно се бута количката. А за спуканите гуми- не се е оплакал някой тук за една година да е пукал гуми. Помпещите гумидаватпо-голямамекота,ако нямаамортисьори на четирите колела.

# 530
  • Къде ли не
За три години каране на ХТ с помпащи гуми ми се е пукала веднъж или по - точно имаше забито кабарче. Срещу 5лв. ми я смениха с нова за 5 мин. Килограмите са много ако я носиш на гръб и то с бебе вътре. Иначе какво ти пука? Grinning

# 531
  • Пловдив
Аз досега съм пукала 3 пъти гума,но съм с Куини-може да има разлика

# 532
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз досега съм пукала 3 пъти гума,но съм с Куини-може да има разлика
Имам позната с Куини, която е пукала един или два пъти.Може да е съвпадение  Grinning
Аз до сега не съм пукала с ХА -то Peace

# 533
  • Пловдив
явно гумите на Куинито са по-слаби
сигурна съм,че и още ще пукам

затова за второто съм се ориентирала към количка с непомпащи гуми

# 534
Аз за цялото бутане на ХА съм пукала гума само веднъж.Но мекотата на возенето е невероятна с помпащи гуми.Мисля и за второто да си взема пак такава  Peace

# 535
Вчера бях в Касида и ми казаха че XA в цвят карбон никога не били внасяли.  Rolling Eyes
Дали има вероятност да се намери някъде другаде, доколкото знам само те са вносители.

# 536
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Вчера бях в Касида и ми казаха че XA в цвят карбон никога не били внасяли.  Rolling Eyes
Дали има вероятност да се намери някъде другаде, доколкото знам само те са вносители.

Не мисля,че са вносители http://www.x-lander.bg/contacts.php   newsm78
Иначе тук я има  Peace

# 537
  • Варна

Аз си купих същата от Варна, м-н Сладури преди няколко месеца.  Peace На мен също ми е странно защо го няма този цвят в официалната страница на вносителя, а когато отидох в магазина да питам дали мога да си поръчам този "нов" цвят ми отговориха, че го имат от 100 години едва ли не и изобщо не е нов.  newsm78

# 538
За пукането на гумите, мисля че е въпрос на късмет: ние спукахме гума на 3-та ни разходка, отидох в гумаджийница и там ми залепиха колелото.
Имам модел ХА.

# 539
За пукането на гумите, мисля че е въпрос на късмет: ние спукахме гума на 3-та ни разходка, отидох в гумаджийница и там ми залепиха колелото.
Имам модел ХА.
Аз пък съм бутала XQ 2008. През какво ли не е минавала тази количка и никога не е имала проблем с гумите. С нея сме се качвали на планината и на различни еко пътеки - оказа се много здрав модел.

Общи условия

Активация на акаунт