Количка X-Lander???

• 78 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря ви  Simple Smile Ще го умувам още малко.

# 601
  • Пловдив
Maidenly ,кога ти е термина

чувалчето е добро решение за студените месеци,но за пролет лято не става

# 602
  • София
Началото на юни ми е термина. Наистина ще е топло тогава с чувалче. Коланите ми се виждат големи за едно новородено бебе, а и те нали е хубаво да спят настрани. Май ще се върна към варианта ХА.

# 603
  • Пловдив
чесно да кажа за мен коша за новородено е незаменим-комфортно и безопасно е за бебето
ако можете да си го позволите,го вземи

# 604
Момичета, вчера ходих в магазина, който е официален представител на X-Lander за Бургас. Ето актуалната информация: новата колекция 2011 се различава единствено в гамата на цветовете, моделите XT и XA няма да се въртят с лице към майката, в наличност за покупка ще са чак май месец, не ги чакайте по-рано! Иначе в магазина имаше модел XA Rocky, направих няколко врътки из магазина, амиии нямам думи, супер возило, изключително леко маневрена и красива, много практична и удобна. Просто пробвате ли X-Lander друга количка няма да ви хване окото  Laughing поне при мен е така. Та аз ще си чакам новия цвят Dessert, тъй като термина ми е точно края на май и се надявам поне този път инфото да е коректно и да се спазят обещаните срокове! p.s. Оставила съм си и номера на продавачката, така че когато количките пристигнат обещаха да звъннат да кажат.

# 605
Тук в Русе я има вече лилавата количка ХА 2011. Не знам този магазин защо е толкова назад с материала... Аз си я купих моята не от официалните представители и то на цена по-ниска от тяхната.

# 606
⅞ ...and Happily Ever After сериозно? Ти Amethysta ли взе? Аз много се колебая между amethyst i desert. Ако е възможно може ли да качиш някоя снимцича да я видим реално, и на каква цена я купихте?

# 607
Неее, аз май не се изказах правилно, извинявам се. Казах че я има в Русе, но не е моята, виждала съм я два пъти на центъра,аз имам Арктик 2010. А може и от чужбина да си я е купило момичето, сега се замислих, не съм я питала .
Исках да кажа отделно от тази тема, че въпреки че са официален вносител има други магазини, които могат да си позволят да ви продадат Ландер на маааалко по-ниска цена от тях.

# 608
kappy  най-добре си поръчай по интернет. Аз като си взимах моята (цвят арктик) в Бургас(мисля ,че става в-с за един и същ магазин) ми казаха , че ще ми се обадят като дойдат количките...ама познай. Затова видях там модела (само че беше 2010) и си поръчах модел 2011 от  новобебе. пристигна за 2 дена...

# 609
  • Варна
Просто пробвате ли X-Lander друга количка няма да ви хване окото
newsm10
Дори онази количка за 2 бона (Стоки) не може да й стъпи отгоре. Мои бременни приятелки, на които не им е по джоба ХА, в момента в който я побутаха малко така се влюбиха, че обърнаха света да се сдобият с нея.  Mr. Green Няма да съжаляваш за секунда даже!  Peace Аз невярвам да се появи друга количка на пазара скоро, която да ми хареса повече. Дори за следващо детенце, живот и здраве, само цвета ще сменя!  Mr. Green

Количката може да я купиш от Ново бебе. Добре, че са те човек да види новите цветове, защото вносителите не си обновяват сайта изобщо.  newsm11

И последно - ако разликата в моделите ХА 2010 и 2011 е само в цветовете разликата в цената им ми се струва неприемлива.  Naughty

# 610
  • Къде ли не
Количката може да я купиш от Ново бебе. Добре, че са те човек да види новите цветове, защото вносителите не си обновяват сайта изобщо.  newsm11

И последно - ако разликата в моделите ХА 2010 и 2011 е само в цветовете разликата в цената им ми се струва неприемлива.  Naughty
Вносителите и " Ново бебе"  са едно и също нещо. Не че има значение!  Mr. Green

# 611
То хубаво по интернет, ама аз в сайтовете на bebe-best и novobebe виждам само количката (говоря за desert 2011) и то с надпис "в очакване от производителя", но другите части като коша за новородено, чантата, чувалчето ги няма, а без тях комлекта не е пълен Sad 
Говорих с един познат, който е в Германия ако може да провери там, но и там засега се предлага колекция 2010. Ако някой има друго инфо да казва Simple Smile
Е, и в най-лошия случай, да не дочакаме новите колички, ще си взема от 2010г. Като цяло от 2010 най-много ми допада цвят Arctic, ама това бяло много ме притеснява как ще се поддържа. Нека хората които имат Arctic да споделят как стои въпроса с зацапването на количката.

# 612
То хубаво по интернет, ама аз в сайтовете на bebe-best и novobebe виждам само количката (говоря за desert 2011) и то с надпис "в очакване от производителя", но другите части като коша за новородено, чантата, чувалчето ги няма, а без тях комлекта не е пълен Sad 
Говорих с един познат, който е в Германия ако може да провери там, но и там засега се предлага колекция 2010. Ако някой има друго инфо да казва Simple Smile
Е, и в най-лошия случай, да не дочакаме новите колички, ще си взема от 2010г. Като цяло от 2010 най-много ми допада цвят Arctic, ама това бяло много ме притеснява как ще се поддържа. Нека хората които имат Arctic да споделят как стои въпроса с зацапването на количката.
БЯлото всъщност не е бяло ,а кремаво! Още не знам как стои въпроса с почистването , че сме ползвали количката съвсем малко и още не се е налагало.
Моят съвет е да се обадиш на тел. на новобебе и да питаш директно кога очакват количките и всичко което те интересува. Аз така направих . Ти имаш още време , така че мисля че докато родиш ще намериш цвят 2011.

# 613
И аз имам X lander по-стар модел X1, обаче съм супер доволна  Peace моята е с всичките му кошове, чанти, столчета и т.н. малко ми е тежичка но е страхотна особено за нашите улици и градинки  Mr. Green

# 614
Като цяло от 2010 най-много ми допада цвят Arctic, ама това бяло много ме притеснява как ще се поддържа. Нека хората които имат Arctic да споделят как стои въпроса с зацапването на количката.

Аз имам Арктик,виждала ли си Арктик на живо? Цветовете са и съвсем различни от реалното, освен червеното. На снимките изглежда тъмно сиво със светло сиво (каквато е всъщност цвета Роки) а цвета е съвсем светло бежово и по-тъмно такова.
Сега ползвам коша за новородено всекидневно, ако не на разходка, в нас често спи в нея. Няколко пъти ми се цапа отвън коша, където не може да се смъкне тапицерията и където е най-бялото. Ползвам един сапун от Кауфланд за петна "Reissе..." нещо си, струва около 2 лв, с него чистя и др захабено петна, като ако по дрешките преди да пусна в пералня (оф, отплеснах се със сапуна), та с този сапун натърквам на четка с твърд косъм и потапям във водичка и търкам на петното на количката. То е бяло и от самолет се вижда ако се оцапа, предполагам от вкарване и изкарване по асансьори съм я оцапала, а единият път я опръска кола. След почистване няма и следа от петното, даже не съм полагала кой знае какви усилия, личи си че материята от тези, които не задържат петна, нещо като найлонова е (това отвън). Дали се дължи изпирането на място на този  сапун , не знам, за това уточних с какво я чистя.

Ако си навита на цвета Арктик обаче побързай, казаха че повече няма да се произвежда, така че каквото е останало по складовете.

също като съм навън и е мокро ако вървя близо до количката отпред се пръска багажника отдолу, но после с влажна четка пак го чистя, може и целият да се свали. Друго по количката не се цапа, дори и да е много кално навън, гумите не се цапат по "джантите", а само повърхността и ми е супер лесна за поддръжка. Аз съм малко маниачка и ако е оцапана веднага почиствам, не мога да излизам с мръсна или захабена количка, обичам да си пазя нещата.

Общи условия

Активация на акаунт