Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 157
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
  • varna
Здравеите!Аз съм лекар,но макар да не съм гинеколог,мога да дам и аз нйакои съжет относно гъбичките.По принцип е хубаво ,дори задълзително да се лекуват и двамата партниори едновременно.Добър резултат дават таблетите микомакс от 100 мг.Те са по 3 броя,пият се всичките.А паралелно е хубажо зената да слага вечер по една глобула Gyno-Pevaryl 150.Ефекта е страхотен.А за да не хронифицира процеса е добре да се пийат мулти витамини непрекуснато.Аз предпочитам тези на Doppel herz,застото са с депо ефект.Освен това в продулзение на 4-5 месеца е добре преди или след менструацията да се пие по едно хапче от Микомакса.Това е за профилактика.Сте се радвам ако сум била полезна.

# 121
Здравейте,
Честита Нова Година на всички. Желая ви много здраве и късмет. Аз пък съм чувала, че гъбичките не водят до стерилитет, тъй като течението от тях излиза под входа на тръбите, т.е. те нямя как да се запушат, което пък е в повечето случай причина за стерилитет. Но съм го чувала от гинеколог. Както виждате - мнения различни, чак понякога след такива различни изказвания ме е страх да ходя на лекар. Вече не вярвам на никой  #2gunfire Честно казано незнам кое е вярното. Искрено се надявам да не водят, защото искам да имам деца и то скоро Simple Smile

# 122
  • София
Здравеите!Аз съм лекар,но макар да не съм гинеколог,мога да дам и аз нйакои съжет относно гъбичките.По принцип е хубаво ,дори задълзително да се лекуват и двамата партниори едновременно.Добър резултат дават таблетите микомакс от 100 мг.Те са по 3 броя,пият се всичките.А паралелно е хубажо зената да слага вечер по една глобула Gyno-Pevaryl 150.Ефекта е страхотен.А за да не хронифицира процеса е добре да се пийат мулти витамини непрекуснато.Аз предпочитам тези на Doppel herz,застото са с депо ефект.Освен това в продулзение на 4-5 месеца е добре преди или след менструацията да се пие по едно хапче от Микомакса.Това е за профилактика.Сте се радвам ако сум била полезна.
Хапчетата микокас едновременно и трите ли се пият или по едно на ден?

# 123
  • varna
Не,по едно на ден.

# 124
  • София
Моята генеколожка ни изписа същото лечение и нямаше никакъв ефект.Може би не всеки се повлиява от тази комбинация.
При мен с ципросепт и кисело мляко ,вече съм свела появата им само по време на овулация.Оххх не знам дали нещо ще помогне да мога да се отърва завинаги или поне няколко месеца да не се явяват,

# 125
От колко време пиеш Цитросепт? В опаковката пише лечението да продължи 6 месеца  newsm78 Аз от една седмица го пия, така че не мога да кажа за резултат.

# 126
  • София
От колко време пиеш Цитросепт? В опаковката пише лечението да продължи 6 месеца  newsm78 Аз от една седмица го пия, така че не мога да кажа за резултат.
При мен резултата имаше към 2-рата седмица

# 127
Надявам се и на мен да ми помогне  Praynig

# 128
Здравейте!
И аз съм една от многото периодично гъбясващи и всъщност горе-долу съм намерила отговори на повечето си въпроси, но продължавам да размишлявам над един. Ясно е, че гъбите не са типично полово-преносимо заболяване, но дали някоя от вас е наясно с това дали например жена с гъби чрез сексуален партньор би могла да пренесе гъбите на друга жена, с която същия партньор има контакти, ако приемем, че другата жена няма проблем с имунитета, pH-то и въобще защитните функции на влагалищната среда? Как мислите и какво знаете вие по въпроса?

# 129
Според мен е възможно...

# 130
  • Провинция
Мисля,че е възможно за съжеление!

# 131
Напълно е възможно. Мъжете са преносители, но гъбите не виреят при тях много дълго, тъй като няма подходяща среда. Не е влажно, не е топло  Mr. Green Аз за първи път ги хванах на морето - в обща баня. Повече никога няма да отида на почивка с обща баня, но бяхме млади и друго ни беше в главата  Sunglasses
Може да се хванат от обща кърпа, сапун, от тоалетна чиния, от басейн .... и др.

# 132
Момичета,аз сам бременна в 7 месец и имам кандида.моля ви да ми споделите чували ли сте дали е опасно лечението им с ГИНО-ДАКТАРИН 400МГ.Изписаха ми 3 глобула.Аз обаче нямам много доверие на лекарката,а и пише,че лечението с тях по време на бременност е по преценка ла лекаря.т.е. според мене категорично не се забранява,но не се и препорачва.Даите ми савет,като жени с опит.

# 133
Zdravejte na vsichki,

Preporuchvam vi da posetite magazina za bilkovi produkti na bul. Vasil Levski v Sofia, do turskoto posolstvo.
Eto im saita:
http://www.nutritionfocus.org/
Ima Pau d'Arco, lista ot maslina, probiotici i multivimani. Vsichko, koeto vi e neobhodimi protuv gubichki zaedno s dieta razbira se.
Eto i edna mnogo interesna statia na temata:
http://static.scribd.com/docs/4f99ev7y6nn04.pdf

pozdravi
Nadia

# 134
Момичета,аз сам бременна в 7 месец и имам кандида.моля ви да ми споделите чували ли сте дали е опасно лечението им с ГИНО-ДАКТАРИН 400МГ.Изписаха ми 3 глобула.Аз обаче нямам много доверие на лекарката,а и пише,че лечението с тях по време на бременност е по преценка ла лекаря.т.е. според мене категорично не се забранява,но не се и препорачва.Даите ми савет,като жени с опит.
Не се притеснявай изобщо! Peace Вземи си глобулите, съвсем безвредни са

Общи условия

Активация на акаунт